Bugünü değerlendir o zaman ateş de düşmüş tekrar yakındır çatlaması inşallahDünü değerlendiremedim işlerim yoğun bu aralar kafam dağınık hatta bu ay da olmadı diye düşündüm dün gece. Sabah ölçtüm yine 36.4 çıktı ateşim yumurta hala çatlamadı herhalde ama ben çatlıcam ama az kaldı
Değerlendiririm mutlaka inşallah yakındırBugünü değerlendir o zaman ateş de düşmüş tekrar yakındır çatlaması inşallah
Sağol cnm.ilaç falan almayınca çok ağır geçiyo ya...mahvetti beni..Geçmiş olsun Leylacım.. Bu gebelikte ya idrar yolu enfeksiyonu ya da grip mutlaka oluyor. Dr.um bana hasta olmayan gebem olmadı demişti.
Amin cnm inşlh...
Kizlar gecen gun biri preseed kullanan soruyordu o anda yazamadim ben.simdi aklima geldi sayfalarda geri gittim bulamadim kimin sordugunu ben kullanmistim kullandigim ay hamile kaldim ama tesaduf mu bilemiyorum soran arkadasa tavsiye ederim iliskiyi kolaylastiriyor en azindan.
Rica ederim . Iyi şanslar o zaman guzel haberlerini bekliyoruz :)Ben sormuştum, cevabın beni çok umutlandırdı çünkü bugün ilk kez deniyeceğiz. İnşallah ilk kullanımdan biz de başarılı oluruz. Çook teşekkür ederim
Kızlar günaydın.. aranıza yeni katıldım.. bi sorum olacaktı.. klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullanan var mı? Bu yolla hamile kalan ya da bununla ilgili bilgisi olan..??
Haoşgeldin.. Sen sor canım bildiğimiz kadar yanıtlarız. Benim kullanmadığım kalmadı :)
Sağol canım :) o zaman kendimi anlatayım azıcık.. 26 yaşındayım.. 1 yıllık evliyim.. 4 aydır bebek istiyoruz.. ilk üç ay olmayınca doktora gittik.. eşimin de benim de değerlerimin normal olduğunu söyleyip o ay (yani martta) yumurta takibi yaptı.. ona göre takvim çıkarttı biz de uyduk tabi.. ama olmadı maalesef.. bu ay da adetin 3.gününden itibaren 5 gün, günde 1 tane olmak üzere klomen verdi.. kullandım tekrar kontrole gittim.. 3 adet 16mm yumurtan var dedi ve adetimin 12.günü yani bu cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum.. bugün iğnenin 4.günü ama bende hiçbir değişiklik, belirti ya da ağrı olmadı yumurtaların çatladığına dair.. normal mi bu durum? Ay ne uzun oldu
İşte bir sabırsız daha
4 ay çok erken bir süreç ama seni gayet iyi anlıyorum merak etme
Daha ilk aylar olduğu için vücudunu tanımıyorsun zaten herkes de ağrı sızı olmuyor yumurtlamada.. Umarım bu ay hemencecik hamile kalırsın ama olmazsa da ateş ölçmen sana yumurtlama günü, luteal faz uzunluğun, döngü takibin için yardımcı olacaktır, tavsiye ederim.
Dr.lar genelde ya progesteron testi yada çatlatma iğnesinden sonra usg ile yumurtanın durumuna bakıyorlar. Anladığım kadarıyla senin dr.un istememiş. Bu haftayı gün aşırı birliktelikle tamamlayın her ihtimale karşı.
Canım bugün tekrar doktor kontrolüm var aslında.. 16:30 gibi gidecem.. evet biraz sabırsızımsülalemde o kadar çok çocuk sahibi olamayan akrabam var ki stres yapıyorum elimde olmadan..
Stres en büyük düşmanı hepimizin canım. Kontrolden sonra bizleri de bilgilendir :)
Bilgilendiririm inşallah canım.. peki bi şey daha sorcam.. yumurtlama akıntısı.. her ay mutlaka olur mu? Yoksa bir ay olursa bir ay olmayabilir mi?
Ben yoğun yumurtlama akıntısını 1,5 senede 3-4 defa gördüm ama kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum canım.
Anladım canım.. teşekkür ederim.. sende durum nedir? Ne zamandır istiyosunuz bebek?
Toplama bakarsan 2 sene olacak canım. 9 ay önce bir kaybım var o tutunabilseydi bu ay doğumum olacaktı...
Allah tez zamanda yerine yeni bir melek göndersin canım.. en azından hamime kalabiliyorsun bunu bilmek bile güzeldir eminim..
Sağol canım :) o zaman kendimi anlatayım azıcık.. 26 yaşındayım.. 1 yıllık evliyim.. 4 aydır bebek istiyoruz.. ilk üç ay olmayınca doktora gittik.. eşimin de benim de değerlerimin normal olduğunu söyleyip o ay (yani martta) yumurta takibi yaptı.. ona göre takvim çıkarttı biz de uyduk tabi.. ama olmadı maalesef.. bu ay da adetin 3.gününden itibaren 5 gün, günde 1 tane olmak üzere klomen verdi.. kullandım tekrar kontrole gittim.. 3 adet 16mm yumurtan var dedi ve adetimin 12.günü yani bu cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum.. bugün iğnenin 4.günü ama bende hiçbir değişiklik, belirti ya da ağrı olmadı yumurtaların çatladığına dair.. normal mi bu durum? Ay ne uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?