Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünü değerlendir o zaman ateş de düşmüş tekrar yakındır çatlaması inşallah

Ben sormuştum, cevabın beni çok umutlandırdı çünkü bugün ilk kez deniyeceğiz. İnşallah ilk kullanımdan biz de başarılı oluruz. Çook teşekkür ederim

@darkgirl1906 cnm mesajlarını az önce okudum.üxüldüm kimyasal yaşamışsın.tüp bebekti sanırım.kaçıncı denemeydi? Rabbim doğal yolla nasip etsin inşallah.ilk gebelik mi daha önce kayıp var mı? Rabbim bir daha yaşatmasın

Kızlar günaydın.. aranıza yeni katıldım.. bi sorum olacaktı.. klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullanan var mı? Bu yolla hamile kalan ya da bununla ilgili bilgisi olan..??

Kızlar günaydın.. aranıza yeni katıldım.. bi sorum olacaktı.. klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullanan var mı? Bu yolla hamile kalan ya da bununla ilgili bilgisi olan..??

Haoşgeldin.. Sen sor canım bildiğimiz kadar yanıtlarız. Benim kullanmadığım kalmadı :)

Haoşgeldin.. Sen sor canım bildiğimiz kadar yanıtlarız. Benim kullanmadığım kalmadı :)

Sağol canım :) o zaman kendimi anlatayım azıcık.. 26 yaşındayım.. 1 yıllık evliyim.. 4 aydır bebek istiyoruz.. ilk üç ay olmayınca doktora gittik.. eşimin de benim de değerlerimin normal olduğunu söyleyip o ay (yani martta) yumurta takibi yaptı.. ona göre takvim çıkarttı biz de uyduk tabi.. ama olmadı maalesef.. bu ay da adetin 3.gününden itibaren 5 gün, günde 1 tane olmak üzere klomen verdi.. kullandım tekrar kontrole gittim.. 3 adet 16mm yumurtan var dedi ve adetimin 12.günü yani bu cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum.. bugün iğnenin 4.günü ama bende hiçbir değişiklik, belirti ya da ağrı olmadı yumurtaların çatladığına dair.. normal mi bu durum? Ay ne uzun oldu

İşte bir sabırsız daha
4 ay çok erken bir süreç ama seni gayet iyi anlıyorum merak etme

Daha ilk aylar olduğu için vücudunu tanımıyorsun zaten herkes de ağrı sızı olmuyor yumurtlamada.. Umarım bu ay hemencecik hamile kalırsın ama olmazsa da ateş ölçmen sana yumurtlama günü, luteal faz uzunluğun, döngü takibin için yardımcı olacaktır, tavsiye ederim.

Dr.lar genelde ya progesteron testi yada çatlatma iğnesinden sonra usg ile yumurtanın durumuna bakıyorlar. Anladığım kadarıyla senin dr.un istememiş. Bu haftayı gün aşırı birliktelikle tamamlayın her ihtimale karşı.

Canım bugün tekrar doktor kontrolüm var aslında.. 16:30 gibi gidecem.. evet biraz sabırsızım sülalemde o kadar çok çocuk sahibi olamayan akrabam var ki stres yapıyorum elimde olmadan..

Canım bugün tekrar doktor kontrolüm var aslında.. 16:30 gibi gidecem.. evet biraz sabırsızım sülalemde o kadar çok çocuk sahibi olamayan akrabam var ki stres yapıyorum elimde olmadan..

Stres en büyük düşmanı hepimizin canım. Kontrolden sonra bizleri de bilgilendir :)

Bilgilendiririm inşallah canım.. peki bi şey daha sorcam.. yumurtlama akıntısı.. her ay mutlaka olur mu? Yoksa bir ay olursa bir ay olmayabilir mi?

Ben yoğun yumurtlama akıntısını 1,5 senede 3-4 defa gördüm ama kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum canım.

Merhaba cnm, yaşadıklarını, heyecanını ve sabırsızlığını çok iyi anlıyorum Bundan tam 1yıl önce rahimden polip ameliyatı ile birlikte 5-6ay aynı yollardan geçtim. Adetin 3.günü klomen kullanıp yumurtalar 16mm 18mm olunca ovitralle çatlatma iğnesi... Bu durum insanı ister istemez beklenti içine sokuyor, en ufak bir hissiyatta adet mi oldum diye lavaboya koşuyordum. Her defasında da adet oluyordum. Bende başarısız oldu bu tedavi ama yabancı bloglarda ilk ay kullanımında dahi birçok başarı öyküsü var. Stresin ve psikolojinin çok etkisi var diye düşünüyorum, o yüzden nolur sürekli acaba işe yaradımı diye düşünüp kendini yorma, içini rahat tut bak göreceksin mucizen sana gelecektir. Ayrıca, çatlatma iğneleri yoğun bhcg hormonu oldukları için sabırsızlanıp evde erken idrar testi fln yaparsan çift çizgi çıkabilir, bu seni yanıltmasın. Zira beni yanılttı ve hamile olduğumu sanıp sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bir de tavsiyem rahim filmini tedavinin başından çektir, tüplerde bir tıkanıklık varsa farklı bir tedavi uygulanabilir. Hem zaman kaybetmezsin hem de psikolojin çok yıpranmamış olur. En kısa zmnda sağlıklı bir gebişlik olacaktır, buna inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…