Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun gülüm..Rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin canım...

Veson cibi35 kizlar gunaydin. Atesim hala yuksek ama bu sabahki testim negatif maalesef. En azindan silik de olsa cikardi degil mi?

Günaydın canım benimde aynı şekilde dün sabah 36.7 çıkmıştı bu sabah 36.8 çıktı ateşim dün test yaptım hiçbişey çıkmadı bat yarın bakalım eğer olmazsam kan vermeyi düşünüyorum. benim ilk gebeliğimde de idrarda çıkmamıştı zaten o yüzden olabiliyor umudunu kaybetme sende kan ver canım

Çıkmayabilir canım. Hep söylüyorum benim değer 42 çıktığında hayalet çizgi vardı. Fotoğraf da görünmüyordu. Biraz daha bekleyelim yada istersen kan ver kesin olsun.

Is yerime yakin kan verebilecegim uygun bir yer yok maalesef. Olmazsa yarin sabah tekrar idrarla yapacagim. Ama bugun ovu.nun 14. gunu oldugu icin cok umudum kalmadi acikcasi sabahki negatifi gorunce. Yarin yine haber veririm. Cok tesekkurler canim.

Mrs black canim cok sag ol. Senin bugun kacinci gunundu?

Duzeltme: Bat yarin demissin yeni fark ettim canim ya kusuruma bakma lutfen :) FF'ye gore benim de bat yarin diyor ama bence benim bat pazar gunu.

biraz daha bekle o zaman canım belki geç döllenme olmuştur kanda muhakkak belli olur zaten tekrarlarsın testi pazar günüyse bat.

herkese günaydın.
hayırlı cumalar canlarım.

bu aralar bir şey fark ettim.
benim ovulasyon dönemimde idrarımın rengi koyu oluyor.
geçtikten sonra da açılıyor.
tıpkı gebelikle benzer bir durum yani.
lh ile bthcg hormonunun çok benzerlik gösterdiğini anladım.

Günaydın canım. Bende ovu zamanı gazlı oluyorum

Günaydın canım. Bende ovu zamanı gazlı oluyorum

diyorum ya çok benzerlik gösteriyor. :)
mesela benim su içme oranım hep aynıdır.
ovuda da sonrasında da.
ama bu ay takip ediyorum şu sıralar idrarım koyu renk.
adeti beklemeye geçtikten sonra da hep açık renk.
yarın ovu testi yapmaya başlayacağım.

Ben su içemiyorum işte yaa o yüzden hep koyu bazende çok bulanık ama ne zamana denk geliyor o dönem bilmiyorum. Birde çişi takip ediyim

Bu ay onu bende farkettim hatta kokusu da değişiyor sanki ama ben suyu az içtim ondan oldu herhalde diye düşünmüştüm.

Bu ay onu bende farkettim hatta kokusu da değişiyor sanki ama ben suyu az içtim ondan oldu herhalde diye düşünmüştüm.

benim su içme oranım hep aynıdır.
biraz tutarlıyım çay içme sayım bile bellidir :)
su oranı değişmeden idrar renginin dönemlere göre değiştiğini ben artık anladım.

cibi35 BirAsilAnnesi kızlar nasılsınız

LeYLa_21 abla hamilelik nasıl gidiyor 8403BHC siz nasılsınız

Var mi sürpriz başka haberler
Cnm bugün gittik çok mutluyuz 7+2 olmuşuz kanama alanı geçmiş gitmiş dedi yakinında küçük kese gibi bişi var dedi ama çok da anlatmadi ne demek istedi bilmiyorum kalp atışlarını dinledik Rabbime binlerce milyonlarca şükürler olsun ikili tarama kardiyoloji anomali gibi taramalar için randevu aldik ve üni hastanesi artık bir doktor seçin yolunuza devam edin biz tüp aşılama uğraşıyoruz sizi takip edemeyiz dediler, biz zaten geçen hafta çok iyi bir doktora başladık nasipse onunla devam edicez.sali günü kontrolümuz var ona.normal dogumcu bir doktor yandım ne çok şey anlattım, mutluluğumu paylaştım ;-) sizler nasılsınız, hal hatır sorduğun için çok sağol cnm benim.

cibi35 BirAsilAnnesi kızlar nasılsınız

LeYLa_21 abla hamilelik nasıl gidiyor 8403BHC siz nasılsınız

Var mi sürpriz başka haberler
Sağol cnm.çok şükür bu günleri gösteren Rabbime..iğnelerden heryerim morardı ama şikayetim yok çok şükür. Sağlıkla doğsunda hayırlısıyla..
Sen nasılsın paşa nasılsın?epey büyümüştür..

inşallah canım şükür kimyasal gebelik sonrası adetimde diğer adet dönemimdeki.gibi fazla ağrı olmadan geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…