- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
cibi35 BirAsilAnnesi kızlar nasılsınız
LeYLa_21 abla hamilelik nasıl gidiyor 8403BHC siz nasılsınız
Var mi sürpriz başka haberler
Sevindim canım bunlari duyduğumaCnm bugün gittik çok mutluyuz 7+2 olmuşuz kanama alanı geçmiş gitmiş dedi yakinında küçük kese gibi bişi var dedi ama çok da anlatmadi ne demek istedi bilmiyorum kalp atışlarını dinledik Rabbime binlerce milyonlarca şükürler olsun ikili tarama kardiyoloji anomali gibi taramalar için randevu aldik ve üni hastanesi artık bir doktor seçin yolunuza devam edin biz tüp aşılama uğraşıyoruz sizi takip edemeyiz dediler, biz zaten geçen hafta çok iyi bir doktora başladık nasipse onunla devam edicez.sali günü kontrolümuz var ona.normal dogumcu bir doktor yandımne çok şey anlattım, mutluluğumu paylaştım ;-) sizler nasılsınız, hal hatır sorduğun için çok sağol cnm benim.
Sevindim ablacim.. clexane ignesi mi yoksa? Ben 9 ay boyunca vuruldum:))) Arslan da buyudu zaman cok cabuk geciyorrrSağol cnm.çok şükür bu günleri gösteren Rabbime..iğnelerden heryerim morardı ama şikayetim yok çok şükür. Sağlıkla doğsunda hayırlısıyla..
Sen nasılsın paşa nasılsın?epey büyümüştür..
Sukur canimm iyiyiz bizde buyuyor oglan saglicakla elhamdulillah.. Rabbim sizlere de hayirli saglikli yavrular nasip etsin... senin sikintin neydi canim.. bi ara hamile haberi mi vermistijn yanlis mi hatirladimmnasıl olalım bizim nazlıları bekle dur işte
sen iyi misin?
bebiş büyüyor mu sağlıkla?
Sukur canimm iyiyiz bizde buyuyor oglan saglicakla elhamdulillah.. Rabbim sizlere de hayirli saglikli yavrular nasip etsin... senin sikintin neydi canim.. bi ara hamile haberi mi vermistijn yanlis mi hatirladimm
Valla kolum mahvoldu.dün akşam yine göbeğe dönüş yaptım.kollarım zayıf ondan mı bilmem.çok kötü morardı ve kanlanır gibi bir görüntü oluştu..hemşireye sordum oda bilmiyo buz koy iki güne geçer..Cnm neden çok morariyor acaba bende hiç morluk yok
Çok şükür gebeyim canım.Rabbim sizlerin mucizelerinide yollasın inşlh.sizde bize dua edin sağlıkla kucaklayalım inşlh.. .amin inşallah canım hayırlısıyla Rabbim vakti geldiğinde hayırlısını sağlıklısını nsip etsin.
senin hamilelik takvimi duruyor varmı gebeliğin bayadır takip edemedim.totem mi yapıyorsun :)
Evet cnm.raporlu aldım.8 kutu daha var..bakalım bana ne kadar kullandıracak.çok yakıyor acayip..Sevindim ablacim.. clexane ignesi mi yoksa? Ben 9 ay boyunca vuruldum:))) Arslan da buyudu zaman cok cabuk geciyorrr
Evet sabah ateşe baktım düşüşe de geçmiş zAten.ümitlenmiştim açıkcası dünkü yükselişten hayırlısı Rabbim daha fazla bekletmesin çok yorucu bir süreç maalesef
Valla kolum mahvoldu.dün akşam yine göbeğe dönüş yaptım.kollarım zayıf ondan mı bilmem.çok kötü morardı ve kanlanır gibi bir görüntü oluştu..hemşireye sordum oda bilmiyo buz koy iki güne geçer..Cnm neden çok morariyor acaba bende hiç morluk yok
Çok şükür gebeyim canım.Rabbim sizlerin mucizelerinide yollasın inşlh.sizde bize dua edin sağlıkla kucaklayalım inşlh.. .amin inşallah canım hayırlısıyla Rabbim vakti geldiğinde hayırlısını sağlıklısını nsip etsin.
senin hamilelik takvimi duruyor varmı gebeliğin bayadır takip edemedim.totem mi yapıyorsun :)
Sevindim ablacim.. clexane ignesi mi yoksa? Ben 9 ay boyunca vuruldum:))) Arslan da buyudu zaman cok cabuk geciyorrr
Abla ben 9 ay vurdum.. gobek en az aciyan yer oluyo.. artik alışmıştım.. vuracagin eti iki parmakla sık ortasina dikine vur.. eger yan falan vuruyorsa otle cok morariyor.. bir de vurduktan sobra eline iyice ov.. yayilsin ilac.. saglicakla buyusun bebis..Valla kolum mahvoldu.dün akşam yine göbeğe dönüş yaptım.kollarım zayıf ondan mı bilmem.çok kötü morardı ve kanlanır gibi bir görüntü oluştu..hemşireye sordum oda bilmiyo buz koy iki güne geçer..
Çok şükür gebeyim canım.Rabbim sizlerin mucizelerinide yollasın inşlh.sizde bize dua edin sağlıkla kucaklayalım inşlh.. .
Evet cnm.raporlu aldım.8 kutu daha var..bakalım bana ne kadar kullandıracak.çok yakıyor acayip..
Anladum canim karistirdim demekki. Rabbim kucagini bos koymasin insAllahçok şükür canım sevindim iyi olmanıza.
benim sol tüpüm alındı sağ da çok çok iyi değil maalesef.
3 tüp bebek denemem de negatif.
işim zor ama Allah ın izniyle imkansız değil.
ben hayatımda hiç hamile kalmadım, başkasıyla karıştırmışsındır.
inşallah bana ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip olur.
Hastanede yaptırıyorum cnm.kendim hiç denemedim.şuan göbekten devam ediyorum. Hayırlısı bakalım..iğne topicinde kesinlikle ovmayın diyorlar cnm.kime inanacam şaştım şimdi valla..Abla ben 9 ay vurdum.. gobek en az aciyan yer oluyo.. artik alışmıştım.. vuracagin eti iki parmakla sık ortasina dikine vur.. eger yan falan vuruyorsa otle cok morariyor.. bir de vurduktan sobra eline iyice ov.. yayilsin ilac.. saglicakla buyusun bebis..8403BHC sende mi vuruluyorsun??
ŞİMdiye kadar yaklaşık 40 tablom oldu içlerinde sadece bu tabloda yüksek ateşle regl oldum onun dışında gebe olmadığım tüm tablolarda regl öncesi ateşim düşüşe geçti.demekki bazen olabiliyor.umarım sende gebelik vardır.bugün ovulasyonun kaçıncı günüHayırlısı olsun canım inşallah bir daha ki ay güzel haberler verirsin
Acaba ateşi yüksek olupta hamile olmayan var mı merak ediyorum benim ateşim yüksek ama idrar testi negatif
ŞİMdiye kadar yaklaşık 40 tablom oldu içlerinde sadece bu tabloda yüksek ateşle regl oldum onun dışında gebe olmadığım tüm tablolarda regl öncesi ateşim düşüşe geçti.demekki bazen olabiliyor.umarım sende gebelik vardır.bugün ovulasyonun kaçıncı günüEki Görüntüle 2139207
1-2. Güne anlaşılır o zamanbugün 15. günü takvime göre ama geçte yumurtlamış olabilirim
Evet cnm ben de vuruyorum pıhtılaşma var.benim babam MS hastası, 2000 yılında hemşireler tarafından deri altı iğne anlatılarak hergun babama uyguluyoruz.o yüzden şimdi zorlanmiyorum, gobis sisince korkar miyim bilmiyorum.bende hep göbekten vuruyorum.hic morarma olmuyor.dugunumuz vardı abiyeyle göbek zor olacak diye bacaktan vurdum onun morluğu günlerce geçmedi göbek daha etli yağlı geliyor galiba.Allahim yardımcımız olsun.babama iğne için makineler geliyor zaman zaman ama bizim iğneye uymuyorlar :-D uysa daha kolay olacak sankiAbla ben 9 ay vurdum.. gobek en az aciyan yer oluyo.. artik alışmıştım.. vuracagin eti iki parmakla sık ortasina dikine vur.. eger yan falan vuruyorsa otle cok morariyor.. bir de vurduktan sobra eline iyice ov.. yayilsin ilac.. saglicakla buyusun bebis..8403BHC sende mi vuruluyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?