Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevindim canım bunlari duyduğuma Sağlıcakla ilerlesin Rabbim kucagina versin insAllah.. bizde iyiyizz büyüdü oğlanda 7 bucuk aylik olduk bile :)

Sevindim ablacim.. clexane ignesi mi yoksa? Ben 9 ay boyunca vuruldum:))) Arslan da buyudu zaman cok cabuk geciyorrr

nasıl olalım bizim nazlıları bekle dur işte
sen iyi misin?
bebiş büyüyor mu sağlıkla?
Sukur canimm iyiyiz bizde buyuyor oglan saglicakla elhamdulillah.. Rabbim sizlere de hayirli saglikli yavrular nasip etsin... senin sikintin neydi canim.. bi ara hamile haberi mi vermistijn yanlis mi hatirladimm

Sukur canimm iyiyiz bizde buyuyor oglan saglicakla elhamdulillah.. Rabbim sizlere de hayirli saglikli yavrular nasip etsin... senin sikintin neydi canim.. bi ara hamile haberi mi vermistijn yanlis mi hatirladimm

çok şükür canım sevindim iyi olmanıza.
benim sol tüpüm alındı sağ da çok çok iyi değil maalesef.
3 tüp bebek denemem de negatif.
işim zor ama Allah ın izniyle imkansız değil.
ben hayatımda hiç hamile kalmadım, başkasıyla karıştırmışsındır.
inşallah bana ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip olur.

Cnm neden çok morariyor acaba bende hiç morluk yok
Valla kolum mahvoldu.dün akşam yine göbeğe dönüş yaptım.kollarım zayıf ondan mı bilmem.çok kötü morardı ve kanlanır gibi bir görüntü oluştu..hemşireye sordum oda bilmiyo buz koy iki güne geçer..

amin inşallah canım hayırlısıyla Rabbim vakti geldiğinde hayırlısını sağlıklısını nsip etsin.
senin hamilelik takvimi duruyor varmı gebeliğin bayadır takip edemedim.totem mi yapıyorsun :)
Çok şükür gebeyim canım.Rabbim sizlerin mucizelerinide yollasın inşlh.sizde bize dua edin sağlıkla kucaklayalım inşlh.. .
Sevindim ablacim.. clexane ignesi mi yoksa? Ben 9 ay boyunca vuruldum:))) Arslan da buyudu zaman cok cabuk geciyorrr
Evet cnm.raporlu aldım.8 kutu daha var..bakalım bana ne kadar kullandıracak.çok yakıyor acayip..

Evet sabah ateşe baktım düşüşe de geçmiş zAten.ümitlenmiştim açıkcası dünkü yükselişten hayırlısı Rabbim daha fazla bekletmesin çok yorucu bir süreç maalesef

Hayırlısı olsun canım inşallah bir daha ki ay güzel haberler verirsin
Acaba ateşi yüksek olupta hamile olmayan var mı merak ediyorum benim ateşim yüksek ama idrar testi negatif

Cnm neden çok morariyor acaba bende hiç morluk yok
Valla kolum mahvoldu.dün akşam yine göbeğe dönüş yaptım.kollarım zayıf ondan mı bilmem.çok kötü morardı ve kanlanır gibi bir görüntü oluştu..hemşireye sordum oda bilmiyo buz koy iki güne geçer..

amin inşallah canım hayırlısıyla Rabbim vakti geldiğinde hayırlısını sağlıklısını nsip etsin.
senin hamilelik takvimi duruyor varmı gebeliğin bayadır takip edemedim.totem mi yapıyorsun :)
Çok şükür gebeyim canım.Rabbim sizlerin mucizelerinide yollasın inşlh.sizde bize dua edin sağlıkla kucaklayalım inşlh.. .

Abla ben 9 ay vurdum.. gobek en az aciyan yer oluyo.. artik alışmıştım.. vuracagin eti iki parmakla sık ortasina dikine vur.. eger yan falan vuruyorsa otle cok morariyor.. bir de vurduktan sobra eline iyice ov.. yayilsin ilac.. saglicakla buyusun bebis.. 8403BHC sende mi vuruluyorsun??

Anladum canim karistirdim demekki. Rabbim kucagini bos koymasin insAllah

Hastanede yaptırıyorum cnm.kendim hiç denemedim.şuan göbekten devam ediyorum. Hayırlısı bakalım..iğne topicinde kesinlikle ovmayın diyorlar cnm.kime inanacam şaştım şimdi valla..

Hayırlısı olsun canım inşallah bir daha ki ay güzel haberler verirsin
Acaba ateşi yüksek olupta hamile olmayan var mı merak ediyorum benim ateşim yüksek ama idrar testi negatif
ŞİMdiye kadar yaklaşık 40 tablom oldu içlerinde sadece bu tabloda yüksek ateşle regl oldum onun dışında gebe olmadığım tüm tablolarda regl öncesi ateşim düşüşe geçti.demekki bazen olabiliyor.umarım sende gebelik vardır.bugün ovulasyonun kaçıncı günü

bugün 15. günü takvime göre ama geçte yumurtlamış olabilirim

Hanımlar saat 18:00da yaptım bu gün.
Yorumları alayım lütfen.
Bu gün 10.günümdü.

Evet cnm ben de vuruyorum pıhtılaşma var.benim babam MS hastası, 2000 yılında hemşireler tarafından deri altı iğne anlatılarak hergun babama uyguluyoruz.o yüzden şimdi zorlanmiyorum, gobis sisince korkar miyim bilmiyorum.bende hep göbekten vuruyorum.hic morarma olmuyor.dugunumuz vardı abiyeyle göbek zor olacak diye bacaktan vurdum onun morluğu günlerce geçmedi göbek daha etli yağlı geliyor galiba.Allahim yardımcımız olsun.babama iğne için makineler geliyor zaman zaman ama bizim iğneye uymuyorlar :-D uysa daha kolay olacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…