Ne çok yakın ne çok uzak gibi:)))Eki Görüntüle 2139218
Hanımlar saat 18:00da yaptım bu gün.
Yorumları alayım lütfen.
Bu gün 10.günümdü.
Ne çok yakın ne çok uzak gibi:)))
Günaydın canim benim testimde negatif çıkti ama reglde olmadim ve ateşim yukselmiş bu sabah anlamadim neden öyle oldu
Evet sabah ateşe baktım düşüşe de geçmiş zAten.ümitlenmiştim açıkcası dünkü yükselişten hayırlısı Rabbim daha fazla bekletmesin çok yorucu bir süreç maalesef
Hadi insallah seninki pozitiftir canim. Yarin sabah bakalim neler olacak :)
Evet sabah ateşe baktım düşüşe de geçmiş zAten.ümitlenmiştim açıkcası dünkü yükselişten hayırlısı Rabbim daha fazla bekletmesin çok yorucu bir süreç maalesef
Hayırlısı artik canim rabbim bekleyen herkesin yüzunü güldürsün insallah
Günaydın CNm ilginç ateş bir tık yükselmiş.bilemedim belki bu ay lüteal faz uzayacaktır .tabi insan acaba mı demeden de edemiyor:)yarınki ateşi de görelim bakalım.dpo18-19a uzayan tablolarım oluyor bazen benimGunaydin canim. Atesim hala neden dusmedi merak icindeyim. Ustelik dun aksam ustu feci bir sanci yasadim ve hah tamam dedim eli kulaginda. Ama yok olmadi hala. Hic boyle olmamistim.
Hatırladım CNm.çok şükür iyiyim bende durumlar aynı.cnm o ilaç hakkında İnan bilgim hiç Yok.şimdi aklıma gelen aşılama yapan arkadaşları etiketliyorum.belki sana yardımcı olabilirler.SlmVeson . Nasilsin uzun zman oldu ugramayali.. beni hatirlarmisin bilmiyirim ama bi problemim var.. bu ay aşılama için doktora gittn puregon diye iğne verdi 3 gün basladim.. Bugün 5 gunum.. ama sanirim söylenen dozdan (75) fazla vuruldum. Pazar doktora da soramadim .. çok korkutuyorm bişey olur mu ya.. sana sorim dedim
Hayırlı olsun canım insAllah.. herkez nasibini bekliyo.. anladım canım tsk edrrim.. insAllah arkadaslar donus yapar
ben aşılamamda igne degil klomen hap kullanmıştım 5 gün.inanın hic bi bilgim yok
Bugun durumlar nedir? :)
Günaydın canim akşam çok açık pembe 1 damla lekelenme oldu tamam bu seferde olmadi dedim sonrada kahverengi 2 -3 damla geldi baskada gelmedi anlamadim bekliyorum hala kırmızı çevir belki diye ama hic boyle olmamisti yerleşme kanaması yaşıyor olabilir miyim acaba
Bence bugun de gecsin eger durumun degismezse yarin bir test mi yapsan acaba? Ben de hala olmadim bu arada. Bekliyorum.
Ben gonal f kullanmıştım ama hepsi aynıdır heralde kaleminde 75 seçip vuruluyor nasıl yanlış olduğunu anlayamadım ama 5. Gününde böyle bir yanlışın olması seni sıkıntıya sokmaz cnm.catlamaya yakın günlerde böyle bir hata işlemin tamamen iptal olmasına bile neden olabilir benim gibi tek yumurtan büyüyorsa eğer.hakkinda en hayırlısı olsun inş.asilama ile hamile kalmış biri olarak sakin umutsuz olma cnm ;-) E ebru2134
Valla kolum mahvoldu.dün akşam yine göbeğe dönüş yaptım.kollarım zayıf ondan mı bilmem.çok kötü morardı ve kanlanır gibi bir görüntü oluştu..hemşireye sordum oda bilmiyo buz koy iki güne geçer..
Çok şükür gebeyim canım.Rabbim sizlerin mucizelerinide yollasın inşlh.sizde bize dua edin sağlıkla kucaklayalım inşlh.. .
Evet cnm.raporlu aldım.8 kutu daha var..bakalım bana ne kadar kullandıracak.çok yakıyor acayip..
Akşama kadar beklicem canim bakalim nolcak insallah yerlesmedir seninde insallah gelmez canim sende belirti falan var mi
Pembeler basladi bende de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?