Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. Bende ateşimi ölçmeye yeni başladım. 3 çocuğum var, eşimden boşandıktan sonra vefat etti ve ben 8 yıl sonra tekrar aşık oldum evlendim. Fakat eşim daha önce evlenmediği için çocuğu yok. Bebeğimizin olmasını eşimden daha fazla istiyorum. O beni zorlamıyor. Sen benim bebeğimsin zaten diyor ama evlat sahibi olmak onunda hakkı. Yaşım 43 ve belki fsh ım yükselmiş olabilir ve bebeğim olmayabilir. Ben Allahtan ümit kesilmez diyerek çabalıyorum. Yumurtalarım yaş itibariyle azalmış. Bu ay adetimin 3 cü gününde fsh ıma da baktırıcam. Soğan kürünü adetimden 3 gün sonra 15 gün yaptım. Şu an testere dişli aslanpençesini sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içiyorum. Adetlerim son 1 yıldır düzensiz olmaya başladı. Bazen 23 gün bazen 28,36 ve 40 gün ara ile oluyor. Sanırım döngümün 12 ci günü yumurtladım. 29 uncu günümde idrar testi yaptım negatif çıktı. Tekrar test yapmaya korkar oldum. 40 ıncı günümü bekliycem. İnşallah şanslıysam hamileyimdir. Yoksa çalışmalara devam. Allah isteyen herkese versin mucizemizi. Ateş tablomuda paylaşıyorum:
https://www.fertilityfriend.com/home/6e7152

Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah tez vakitte mujdelersin gebeliğini. Benimde ikinci evliliğim ve eşimin çocuğu yok o yüzden çok iyi anlıyorum seni :)

Veson tablodaki değerler neden ayrı ayrı görünüyor ilginç geldi bana

Veson canım ovu testini bu gün tekrar aynı saatte aynı sıvıya dikkatle yaptım çok silik çıktı.
dün pikmiymiş o zaman yani?

Hoşgeldin aramıza inşallah ilk ve son tablon olsun.ateş değeri girdiğin yerde küçük bir kutucuk var ordaki tüm discardları kaldırır mısın CNm.küçük bir kutucuk içindeki linkler
tüm ateşleri discard etmiş

İyi akşamlar :))
Bu sabah 7 de ölçecektim pazar olunca uyuyakaldım 08.52 de ölçtüm.
Adetimin ilk gününden sayınca bugün tam 10. Günüm
10. Gün saat 9 derece 36,5

Her gün ölçüp not mu alıcam şimdi?? Sabah 7 de tam yapmaya çalışacağım. Hangi sıcaklığı yakalayınca ilişki kesinlikle olmalı??

CNM ilk sayfayı oku detaylı bilgi var

CNM ilk sayfayı oku detaylı bilgi var
Okudum okudum:)) önce düşüşe geçmesi lazımmış sonra yükselmesi zaten hamile kalırsam 37 civarı devam edermiş.

Ama yükselme olmadan 37 filan ilişki olmalıymış mutlaka. Her ihtimale karşı yükseldikten 3 gün sonraya kadar ilişki devam etmeliymiş.

Teşekkür ederim canım benim. Valla tabloda birleştirmeyi beceremedim. İngilizce olduğu için nasıl yapılıyor anlamadım. Ondan öyle gözüküyor :) Ateş derecelerimi sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüp yazdım oraya. Belki uğraşa uğraşa bulurum :)

Evet cnm adet birimi gün aşırı ateş yükselene kadar.yükseldikten sonra da en az 1-2 gün aşırı ilişki daha ama herkesin ateşi 37 olmaz herkesin ateş değeri farklıdır 36,5 ile hamile kalanlar da var.hadi kolay gelsin

Discard ları kaldır düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…