Discard ları kaldır düzelir
Silinmeye mi başlamış dersin? Daha önceki gün yapmış mıydın test? Sen her ihtimale değerlendir geçen ay da 11 e çekmiş çizgiyi
Bayağı güzel gidiyor ateşin hadi sonu güzel olsun inşallaj :)Ayy çok şükür sayende buldum canım. Ben niye o şıklara bastıysam işte :) Rahatladım valla.
Bayağı güzel gidiyor ateşin hadi sonu güzel olsun inşallaj :)
Bugün ciddi bir düşüş olmuş.umarım yeniden yükselişe geçer.ölçüm saatlerin hep aynı mı? Ateş girdiğin yerde temperature time var o kısmı hep düzeltİnşallah canım benim sağol. Ama çokta ümitlenmek istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı yaşamak beni üzüyor. 40 gün geçsin o zaman ümitlenicem. Sanki her an adet olucakmışım gibi düşünüp kendimi kandırarak yaşıyorum. Bi de psikolojik olduğunuda düşündüğüm bir belirti var göğüslerimin içi acıyor 1 haftadır.
SlmVeson . Nasilsin uzun zman oldu ugramayali.. beni hatirlarmisin bilmiyirim ama bi problemim var.. bu ay aşılama için doktora gittn puregon diye iğne verdi 3 gün basladim.. Bugün 5 gunum.. ama sanirim söylenen dozdan (75) fazla vuruldum. Pazar doktora da soramadim .. çok korkutuyorm bişey olur mu ya.. sana sorim dedim
Silinmeye mi başlamış dersin? Daha önceki gün yapmış mıydın test? Sen her ihtimale değerlendir geçen ay da 11 e çekmiş çizgiyi
canım niye pes ediyorsun.sen her ihtimale karşı bugünü degerlendir.bide yarın test yaparsin.ona göre duruma bakarsınVallahi artık umurumda değil. Bıraktım her şeyi. Olmuyor yani. Vazgeçtim artık.
Sağlıcakla büyüsünler insallah canım.. gobek buyudukcek bende tedirgin oluyordum kenarlardan vurdum hep.. buyudukce morarma da oluyo maalesef :))Evet cnm ben de vuruyorum pıhtılaşma var.benim babam MS hastası, 2000 yılında hemşireler tarafından deri altı iğne anlatılarak hergun babama uyguluyoruz.o yüzden şimdi zorlanmiyorum, gobis sisince korkar miyim bilmiyorum.bende hep göbekten vuruyorum.hic morarma olmuyor.dugunumuz vardı abiyeyle göbek zor olacak diye bacaktan vurdum onun morluğu günlerce geçmedi göbek daha etli yağlı geliyor galiba.Allahim yardımcımız olsun.babama iğne için makineler geliyor zaman zaman ama bizim iğneye uymuyorlar :-D uysa daha kolay olacak sanki
canım niye pes ediyorsun.sen her ihtimale karşı bugünü degerlendir.bide yarın test yaparsin.ona göre duruma bakarsın
canım seni cok iyi anlıyorum.bizdede durum aynı gibi.biz üstüne düştükçe onlar bi şekillere giriyor.sende biraz kendi haline bırakmaya çalış istersen.hem seninde bi kafan rahatlarhep ben mücadele etmekten yoruldum artık.
arsız gibi bir şey hissediyorum kendimi.
ben anne olamıyorsam o da baba olamaz.
bende sağlık sorunu onda bu tembellik olduğu sürece zaten bizden bir şey olmaz.
ateş ölçmenin de ovu testlerinin de şu saatten sonra canı cehenneme.
canim hos geldin.seni merak.edip duruyordum.evet silik bir cizgi var orda.hadi inşallah canım benimKızlar merhaba arada sırada takıp ettım Allahım tez zamanda nasıp etsın benm son kanamam 2nısanda baslamıstı kanama btnce akntım coktu ama bu sefer hiç takip etmedim hatta korunuyorduk nasılsa olmaz dıye eşime 1hafta once bı keresınde durma dedım sylemesı ayıp sonra tekrar korunduk pısman oldm kafama yne takarm dye anıden rahıme sızı gırınce bugun acaba dedm evde vardı gecen aydan netten almstık bıkactane erken test.bugun bırını yaptım cok ınce cızgı cıktı gogus hassasytm de var bıraz saskınm sonkanamaya gore 8gun fln vr sonuc 5sanıyede cıkmayabasladı gozle daha net
Bir tane daha erken teslim kaldı 3 gün sonra bakarım diyorum Çünkü 6 gün kala çıkma ihtimali yüzde yetmiş dört beş günden sonrası yüzde 99Muş suan da 40lardaydı glb o ıhtımal cıktı bıseyelr ama heveslenmyrm tabıkı sadece bı garıbım halıyle aklımda falan yokken birden garip sızı girince a bir bakayım dedim bıde okadr ılıskıde sadece bıkez korunmadık gervı dgerlerı de gerı cekme yontemyleydı ama daha ıyıymm ben sen nasılsınn canım nasıl gıdıyor kocişle anlasabılıyor musunuz zamanlamalar konusundacanim hos geldin.seni merak.edip duruyordum.evet silik bir cizgi var orda.hadi inşallah canım benim
hic belli olmaz kuzum.insallah hic beklemiyorken gelir bebişinBir tane daha erken teslim kaldı 3 gün sonra bakarım diyorum Çünkü 6 gün kala çıkma ihtimali yüzde yetmiş dört beş günden sonrası yüzde 99Muş suan da 40lardaydı glb o ıhtımal cıktı bıseyelr ama heveslenmyrm tabıkı sadece bı garıbım halıyle aklımda falan yokken birden garip sızı girince a bir bakayım dedim bıde okadr ılıskıde sadece bıkez korunmadık gervı dgerlerı de gerı cekme yontemyleydı ama daha ıyıymm ben sen nasılsınn canım nasıl gıdıyor kocişle anlasabılıyor musunuz zamanlamalar konusunda
Bugün ciddi bir düşüş olmuş.umarım yeniden yükselişe geçer.ölçüm saatlerin hep aynı mı? Ateş girdiğin yerde temperature time var o kısmı hep düzelt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?