Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayağı güzel gidiyor ateşin hadi sonu güzel olsun inşallaj :)

İnşallah canım benim sağol. Ama çokta ümitlenmek istemiyorum. Sonra hayal kırıklığı yaşamak beni üzüyor. 40 gün geçsin o zaman ümitlenicem. Sanki her an adet olucakmışım gibi düşünüp kendimi kandırarak yaşıyorum. Bi de psikolojik olduğunuda düşündüğüm bir belirti var göğüslerimin içi acıyor 1 haftadır.

Bugün ciddi bir düşüş olmuş.umarım yeniden yükselişe geçer.ölçüm saatlerin hep aynı mı? Ateş girdiğin yerde temperature time var o kısmı hep düzelt

5.gün için ben bir problem olacağını düşünmüyorum olsa olsa en fazla yumurtanın biraz erkenden büyümesine neden olabilir.ama doktorunuza bu durumu söylemeyi unutmayın.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu ay ne kadar ates ölçmesemde,test yapmasamda vücut dürtüyor beni :) bugun akıntım baya yoğun.simdi bunu görüpte relaks nasıl takılayım dün misafirim vardı yorulduydum,adam yanaştı ben yok dedim.artık bugünde ben yanaşırım.isteyenin bir yüzü,vermeyenin iki yüzü

Sağlıcakla büyüsünler insallah canım.. gobek buyudukcek bende tedirgin oluyordum kenarlardan vurdum hep.. buyudukce morarma da oluyo maalesef :))

canım niye pes ediyorsun.sen her ihtimale karşı bugünü degerlendir.bide yarın test yaparsin.ona göre duruma bakarsın

hep ben mücadele etmekten yoruldum artık.
arsız gibi bir şey hissediyorum kendimi.
ben anne olamıyorsam o da baba olamaz.
bende sağlık sorunu onda bu tembellik olduğu sürece zaten bizden bir şey olmaz.
ateş ölçmenin de ovu testlerinin de şu saatten sonra canı cehenneme.

Kızlar merhaba arada sırada takıp ettım Allahım tez zamanda nasıp etsın benm son kanamam 2nısanda baslamıstı kanama btnce akntım coktu ama bu sefer hiç takip etmedim hatta korunuyorduk nasılsa olmaz dıye eşime 1hafta once bı keresınde durma dedım sylemesı ayıp sonra tekrar korunduk pısman oldm kafama yne takarm dye anıden rahıme sızı gırınce bugun acaba dedm evde vardı gecen aydan netten almstık bıkactane erken test.bugun bırını yaptım cok ınce cızgı cıktı gogus hassasytm de var bıraz saskınm sonkanamaya gore 8gun fln vr sonuc 5sanıyede cıkmayabasladı gozle daha net

Eklentiler

• CYMERA_20180423_160322.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 64
canım seni cok iyi anlıyorum.bizdede durum aynı gibi.biz üstüne düştükçe onlar bi şekillere giriyor.sende biraz kendi haline bırakmaya çalış istersen.hem seninde bi kafan rahatlar

canim hos geldin.seni merak.edip duruyordum.evet silik bir cizgi var orda.hadi inşallah canım benim

canim hos geldin.seni merak.edip duruyordum.evet silik bir cizgi var orda.hadi inşallah canım benim
Bir tane daha erken teslim kaldı 3 gün sonra bakarım diyorum Çünkü 6 gün kala çıkma ihtimali yüzde yetmiş dört beş günden sonrası yüzde 99Muş suan da 40lardaydı glb o ıhtımal cıktı bıseyelr ama heveslenmyrm tabıkı sadece bı garıbım halıyle aklımda falan yokken birden garip sızı girince a bir bakayım dedim bıde okadr ılıskıde sadece bıkez korunmadık gervı dgerlerı de gerı cekme yontemyleydı ama daha ıyıymm ben sen nasılsınn canım nasıl gıdıyor kocişle anlasabılıyor musunuz zamanlamalar konusunda

hic belli olmaz kuzum.insallah hic beklemiyorken gelir bebişin biz valla gecen ay gene anlaşamadık.tam iliski olmasi gereken günleri tartışıp dargın geçirdik.sonra özür diledi,seni bu konuda hic uzmeyecem falan dedi.bu ayda hic birsey yapmiyorum.zaten daha bugün adetimin 11.günü.bakalım bu ayı nasıl gecirecegiz

Yardım Merhaba ben 28 martta adet oldum ve o gün doğum kontrol hapı içmeye başladım. Hapları hep aynı saatte aldım ve hiç unutmadım. Kullanma talimatinda ilk 9 gün ek yöntemle korunun diyordu. Ben nolur nolmaz diye 20 gün ek yöntem kullandım. 21. Ve 22. Günler ek yöntem olmadan ilişki yaşadım ama kesinlikle dışarı boşaldı. Bugün ilacın 27. Günü adet oldum birkaç damla kan geldi ama arkası gelmedi kahverengi şekilde. Acaba ilacın ilk ayı olduğu için düzensizlik mi yaptı? Az önce acilde bhcg yaptırdım negatif çıktı.Hamile olma ihtimalim yoktur değil mi

Bugün ciddi bir düşüş olmuş.umarım yeniden yükselişe geçer.ölçüm saatlerin hep aynı mı? Ateş girdiğin yerde temperature time var o kısmı hep düzelt

Bu gün erken kalkmak zorunda kaldım. Yataktan kalkmadan ölçtüm. Saati otomatik doğru kaydetti. Bende ellemedim. Sanırım daha erken uyandığım için oldu diye düşünüyorum. Karnımın alt tarafında şişkinlik hissediyorum ve hiç böyle gaz olmadı şu son 1 haftadır. Göğüslerimin içi sabahtan beri sancı yapıyor. Artık dayanamıycam yarın test çubuğu alıcam. Negatif çıkarsa 4 gün sonra tekrar deniycem. Sonra kan tahlili yaptırıcam. Psikolojik değildir inşallah yaşadıklarım. Beynim benimle oyun oynuyordur diyede korkuyorum. Şans bakalım ne olacak bu halimin sonu çok merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…