Tmm o zaman ölçtüğün saat kalsın.o yüzden ateş farkı olabilir.özellikle ölçüm saatinden çok saat farkı varsa .yarın ölçüm saatinde ölç bakalım inşallah yüksek çıkarsa bence de bir test yap varsa çıkarBu gün erken kalkmak zorunda kaldım. Yataktan kalkmadan ölçtüm. Saati otomatik doğru kaydetti. Bende ellemedim. Sanırım daha erken uyandığım için oldu diye düşünüyorum. Karnımın alt tarafında şişkinlik hissediyorum ve hiç böyle gaz olmadı şu son 1 haftadır. Göğüslerimin içi sabahtan beri sancı yapıyor. Artık dayanamıycam yarın test çubuğu alıcam. Negatif çıkarsa 4 gün sonra tekrar deniycem. Sonra kan tahlili yaptırıcam. Psikolojik değildir inşallah yaşadıklarım. Beynim benimle oyun oynuyordur diyede korkuyorum. Şans bakalım ne olacak bu halimin sonu çok merak ediyorum :)
Gozle daha netlestı canm 10dkya kadr aslında gerckten ıstemyrdum o an esıme hayr dyemedım suan bıle olmasaydı dyorm gunaha da grmek ıstemyrm.ne bılıyım 3,4gune tekrarlıcamFreshmommy cnm test çok silik tek ilişki ile zevk suyu ile hamile kalanlar oluyor hafî hayırlısı diyelim birkaç gün daha bekle tekrar yap bakalım
Insallah bakalım buay ne olcak bence eşin bunu dedyse sozunde durur o da farketmıs bak sonunda ınsallah hadı buay olsun canımmmhic belli olmaz kuzum.insallah hic beklemiyorken gelir bebişinbiz valla gecen ay gene anlaşamadık.tam iliski olmasi gereken günleri tartışıp dargın geçirdik.sonra özür diledi,seni bu konuda hic uzmeyecem falan dedi.bu ayda hic birsey yapmiyorum.zaten daha bugün adetimin 11.günü.bakalım bu ayı nasıl gecirecegiz
İnşallah canim.bakalım hayırlısı olsunInsallah bakalım buay ne olcak bence eşin bunu dedyse sozunde durur o da farketmıs bak sonunda ınsallah hadı buay olsun canımmm
Tmm o zaman ölçtüğün saat kalsın.o yüzden ateş farkı olabilir.özellikle ölçüm saatinden çok saat farkı varsa .yarın ölçüm saatinde ölç bakalım inşallah yüksek çıkarsa bence de bir test yap varsa çıkar
EVET CNm iyice düşüşe geçmiş hayırlısı.test yapma artık bekleyelimBu sabah dahada düşmüş. Demek ki en geç 3 gün sonra falan adet olucam
https://www.fertilityfriend.com/home/6e7152
XXYYXXYY ateşin güzel gidiyor...güzel haber gelsin inşallah..döngün çok uzun olmuş.pko varmı canım?
EVET CNm iyice düşüşe geçmiş hayırlısı.test yapma artık bekleyelim
geçmiş olsun canım...amin inşallah..Rabbim tüm isteyenlere içindede sizlere de nasip etsin..şimdilik herşey yolunda şükürler olsun canım..iğneler fena yapıyor beni.morardı heryerim..ama şükrediyorum.bu kadar çileden sonra..bende pko yok canım en azından şimdiye kadar böyle bir teşhis koyulmadı :)
Regl döneminde 10 gün boyunca boğaz enfeksiyonuyla birlikte çok ağır baş ağrısı geçirdim bu sebeple baya etkili antibiyotik iğne ağrı kesici kullandım.ben ilaç içince hep böyle oluyor aşılama öncesinde de alerji olmuştum ilaç kullanmıştım o ayda böyle uzun sürmüştü.yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüştü.bu ayda büyük ihtimalle yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüştür yine,tabloda da belli oluyor ara ara kahverengi lekeler gelmişti . doktora gitsem söktürücü verecekti kesin, bende ilaç kullanmamak için pazar günü soğan kürüne başladım uzun süredir yapmamıştım bu kürü iyice rahim temizlesin.bugün de ateş yükseldi ne hikmetse anlamadım.bu ay baya değişik geçiyor benim adıma :)
kısacası benden bu ay ümit yok canım adet olmayı bekliyorum tüp tedavisine başlamak için.. son evrak aşamasında eşimin test sonuçlarını ürolojiye onaylatmak kaldı bunun için de ayın üçüne randevu aldık eğer bu tarihten önce adet olursam bir sonraki adete kalacak tüp bebek.eğer 3 mayısdan sonra olursam adeti hemen tüpe başlayacağım.bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı..Rabbim inşallah biz geri de kalanlarada nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik umarım herşey yolundadır.
geçmiş olsun canım...amin inşallah..Rabbim tüm isteyenlere içindede sizlere de nasip etsin..şimdilik herşey yolunda şükürler olsun canım..iğneler fena yapıyor beni.morardı heryerim..ama şükrediyorum.bu kadar çileden sonra..
kızlar kan değerim 5,1 çıktı. Çatlatma iğnesi olalı 11. gün . hala iğnenin etkisi mi sizce
Amin canım Allah Razı Olsun kuzum...inşallah Rabbim herkesin yüzünü güldürsün canım...saol canım aminn inşallah.Haklısın olacak o kadar sıkıntılar Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Yarın vaktinde ölçebilirsen ne olduğunu anlarız saat farkı çok inşallah o yüzdendirEşim 20 gündür işsizdi. O evde olduğu için sabahları geç kalkıyordum. Yani ateşimi sabah 10 gibi yataktan kalkmadan ölçüyordum. Pazartesi günü işe başladı. 2 gündür sabah 7 de uyanıp ateşimi ölçtüm. Sonra bu sabah düşündüm acaba eşimi işe gönderdikten sonra 3 saat daha uyusam ve yine 10 da ateşimi ölçsem kaç çıkar diye. Bi güzel uyudum :) Bu seferde 36.7 çıktı. Acaba ne düşünmeliyim şimdi kafam karıştı ?
2 gün sonra tekrarla CNm ancak o zaman anlarız inşallah gebelik vardırkızlar kan değerim 5,1 çıktı. Çatlatma iğnesi olalı 11. gün . hala iğnenin etkisi mi sizce
inşallah canım2 gün sonra tekrarla CNm ancak o zaman anlarız inşallah gebelik vardır
Evet belli oluyor ikinci cizgi ama pisman olma guzellik bekleyelim bakalim 3gune belli olur. Gelmeyi boyle planlamistir belki de seni bekletmemek icin. :*Kızlar merhaba arada sırada takıp ettım Allahım tez zamanda nasıp etsın benm son kanamam 2nısanda baslamıstı kanama btnce akntım coktu ama bu sefer hiç takip etmedim hatta korunuyorduk nasılsa olmaz dıye eşime 1hafta once bı keresınde durma dedım sylemesı ayıp sonra tekrar korunduk pısman oldm kafama yne takarm dye anıden rahıme sızı gırınce bugun acaba dedm evde vardı gecen aydan netten almstık bıkactane erken test.bugun bırını yaptım cok ınce cızgı cıktı gogus hassasytm de var bıraz saskınm sonkanamaya gore 8gun fln vr sonuc 5sanıyede cıkmayabasladı gozle daha net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?