Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada biz de bu gun kontrole gittik her sey yolunda bizimki kipir kipir kendini yerden yere vuruyor :) boyu posu haftasina gore cikti masallah bi oglumuz oluyor :)
oyy maşallah size gözünüz aydın.sağlıkla gelsin insallah canim

Bu arada biz de bu gun kontrole gittik her sey yolunda bizimki kipir kipir kendini yerden yere vuruyor :) boyu posu haftasina gore cikti masallah bi oglumuz oluyor :)
Bakalım kaderde varsa dgrudur da tam olmasın fıkrıne alısmıstım herseyı brakmıstım kafadan atmıstm neguzel ogluşun oluyor Allah bağıslasn canm coksevındmm

Merhabalar,
Isı yöntemi ile yumurtlama gününü tespit eden arkadaşlardan yardım istiyorum. Ben bu ay her sabah aynı saatte ısımı ölçüp not almaya karar verdim. 30 günde bir regl olan biri olarak daha regl olmama 13 gün varken bugün minicik bir kan lekesi gördüm. Regl mi yoksa başka bişey mi anlamadım. Normalde geç olurum erken olmam. Bu ay böyle olunca kafam karıştı. Aşağıda ısı tablomu yazacam, bilgisi olan arkadaşlarım yardım edin lütfen. Bu tabloya göre yumurtladığım gün hangi gün? Regl mi oldum yoksa döllenme oldu da onunla ilgili olabilir mi? Ben pek birşey anlamadım
Adetin 8. Günü 13 Nisan : 35.08
Adetin 9. Günü 14 Nisan : 36.04
Adetin 10. Günü 15 Nisan : 35.09
Adetin 11. Günü 16 Nisan : 36.05
Adetin 12. Günü 17 Nisan : 35.08
Adetin 13. Günü 18 Nisan : 35.09
Adetin 14. Günü 19 Nisan : 35.08
Adetin 15. Günü 20 Nisan : 36.00
Adetin 16. Günü 21 Nisan : 36.00
Adetin 17. Günü 22 Nisan : 36.01
Adetin 18. Günü 23 Nisan : 35.09

CNm değerler doğru mu yani 35,08 mi 35,8 mi dilaltı ölçümleri sanırım.yumurtlama lekesi olabilir gibi geldi ateş de ciddi yükseliş Yok .çalışmaları emin olana kadar bırakma.ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükleyip tablo oluşturabilirseniz daha detaylı görebiliriz

Bakalım kaderde varsa dgrudur da tam olmasın fıkrıne alısmıstım herseyı brakmıstım kafadan atmıstm neguzel ogluşun oluyor Allah bağıslasn canm coksevındmm
Bakalim canim bi fikre alisma suan beklemede kal notr bi sekilde. Hiiic biseyler dusunme demesi kolay tabi diceksin napalim :) ne desek de sen istedigini yap gez toz zaman gecir su gunler gecsin goruruz neymis ne degilmis. Bir de biri vardi baska topicten 24ken ogrenmis bhcg doktoru hemen progestan vermis tutunsun diye. Cok bekleme olur mu uc gun sonra da cizgi gorursek hemen kan tahlili yaptir doktora git eski durumlari anlat sana da biseyler dusunur belki ilac baslatir.

İzninizle şiirimi paylaşmak istiyorum bugün regl olan biri olarak belki sesimi duyan olur
Olgun duruyorum yok
Deliye vuruyorum yok
Üzülüyorum yok
Sinirleniyorum yok
Korkuyorum yok
Destek alıyorum topiklerde yok
Eğleniyorum yok
Sallamıyorum yok
Ağlıyorum yok
Kafayı yiyorum yok
Oyalanıyorumyok
Gidiyorum

Ay kız yogunum Allahtan gecer hemen zaman dayanaym ıkı uc gun fln daha sonra hemen kanı verırım ınsallah dua et benm ıcn hamıleysem yıne aynı seyler olmasın ama umutlandırmyrm.kendımi dedıgın gb

Yarın vaktinde ölçebilirsen ne olduğunu anlarız saat farkı çok inşallah o yüzdendir

Bu sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm. Baktım yine düşüş devam ediyor 36.5 de yine. Ayağa kalktığım anda adetimin başladığını farkettim. Boşa değilmiş demek ki ateşimin düşmesi. Tüp bebek yapabilmek için maddi imkanımızda yok şimdilik. İlerde yapmak istesek yumurtam tükenicek. Cuma günü kan değerlerime baktırıcam. Ama pes etmiycem. Belki Allah yardım eder bana.

Amin inşallah.yumurta rezervlerine bastırabilirsin

18 nisanda 2 embriyo tranfer oldu. Bugün 12.31,çıktı değerim. Hamile olabilir miyim. 7. Gün bugün.

18 nisanda 2 embriyo tranfer oldu. Bugün 12.31,çıktı değerim. Hamile olabilir miyim. 7. Gün bugün.
İğnenin etkisi de vardır mutlaka ama gebelik olup olmadığını iki gün sonra testi tekrarlayınca anlarız.inşallah vardır ben de kaç gündür senin tablona bakıyordum .tüp bebek pozitif olur inşallah

Amin inşallah.yumurta rezervlerine bastırabilirsin

Geçen ay değil ondan önceki ay adet olacağım zaman doktorum gel klomen tedavisine başlayalım dedi. İzmirde medical park hastanesinde de yumurta rezervime baktırmıştım. Ordaki doktorda çatlatma iğnesi önermişti. Ama klomen bittikten 6 gün sonra yumurtam kendiliğinden çatladı. Fakat döllenme olmadı. Şimdi bu ay adetimin 3 cü günü fsh, lh, e2 ve amh değerlerine baktırıcam. Evimize yakın olan özel bir hastane var. Oraya gidip aşılama yöntemi için görüşücem. Tabi bide eşimede semen testi yaptırıcam. Spermleri kuvvetli olsun diye onada soğuk sıkma keçiboynuzu pekmezi yediriyorum. Bide soya fasülyesinden üretilmiş 200 lük e vitamini içiriyorum. Devlet hastanesindeki doktorum 3 ay önce sadece fsh değerime baktı ama adetimden 15 gün sonraydı. Değer 26 çıkmıştı. Ben sonradan araştırdım ki yanlış değer olurmuş o şekilde. Mutlaka adetin 3 cü günü doğru sonuç çıkarmış. İşte o sebeple soğan kürünü yaptıktan sonra fsh ımda düzene girsin diye her gün testere dişli aslan pençesini içmeye başladım. 1 ay dolunca 1 hafta ara verip sonra tekrar sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içicem. Kan değerlerimi alınca sizinle paylaşıcam. Ateşimi kaydetmeye devam edicem. Ben başaracağıma inanıyorum. Daha öncede dediğim gibi Allahın yardımıyla tabi. Eğer hak ediyorsam versin bana. Vermezsede bir sebebi vardır.

İğnenin etkisi de vardır mutlaka ama gebelik olup olmadığını iki gün sonra testi tekrarlayınca anlarız.inşallah vardır ben de kaç gündür senin tablona bakıyordum .tüp bebek pozitif olur inşallah
İnşallah iğneden değildir. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…