Umutlandirma degil de hic bi fikri dusunmemeye calis. Edicem dua da iki guncuk kaldi. Sabret :) insallah dusundugumuz gibi olur.Ay kız yogunum Allahtan gecer hemen zaman dayanaym ıkı uc gun fln daha sonra hemen kanı verırım ınsallah dua et benm ıcn hamıleysem yıne aynı seyler olmasın ama umutlandırmyrm.kendımi dedıgın gb
Veson iki gün önce evde test yaptım hiçbirşey yoktu. Az önce yaptım silik çizgi cikti. İğneden olsa iki gün öncede cikmazmiy di. Çok sabirsizim kusura bakma lutfenİğnenin etkisi de vardır mutlaka ama gebelik olup olmadığını iki gün sonra testi tekrarlayınca anlarız.inşallah vardır ben de kaç gündür senin tablona bakıyordum .tüp bebek pozitif olur inşallah
Yaş kaçtı kaç senedir deniyorsunuzGeçen ay değil ondan önceki ay adet olacağım zaman doktorum gel klomen tedavisine başlayalım dedi. İzmirde medical park hastanesinde de yumurta rezervime baktırmıştım. Ordaki doktorda çatlatma iğnesi önermişti. Ama klomen bittikten 6 gün sonra yumurtam kendiliğinden çatladı. Fakat döllenme olmadı. Şimdi bu ay adetimin 3 cü günü fsh, lh, e2 ve amh değerlerine baktırıcam. Evimize yakın olan özel bir hastane var. Oraya gidip aşılama yöntemi için görüşücem. Tabi bide eşimede semen testi yaptırıcam. Spermleri kuvvetli olsun diye onada soğuk sıkma keçiboynuzu pekmezi yediriyorum. Bide soya fasülyesinden üretilmiş 200 lük e vitamini içiriyorum. Devlet hastanesindeki doktorum 3 ay önce sadece fsh değerime baktı ama adetimden 15 gün sonraydı. Değer 26 çıkmıştı. Ben sonradan araştırdım ki yanlış değer olurmuş o şekilde. Mutlaka adetin 3 cü günü doğru sonuç çıkarmış. İşte o sebeple soğan kürünü yaptıktan sonra fsh ımda düzene girsin diye her gün testere dişli aslan pençesini içmeye başladım. 1 ay dolunca 1 hafta ara verip sonra tekrar sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içicem. Kan değerlerimi alınca sizinle paylaşıcam. Ateşimi kaydetmeye devam edicem. Ben başaracağıma inanıyorum. Daha öncede dediğim gibi Allahın yardımıyla tabi. Eğer hak ediyorsam versin bana. Vermezsede bir sebebi vardır.
Yok kusura bakmam gayet iyi anlıyorum seni:))) bence bu aralar idrar testi yapma kafanı karıştırabilir.sen iki gün sonra kan testini tekrarla ordan ne olduğu anlaşılır inşalşah güzel haberlerle gelirsinVeson iki gün önce evde test yaptım hiçbirşey yoktu. Az önce yaptım silik çizgi cikti. İğneden olsa iki gün öncede cikmazmiy di. Çok sabirsizim kusura bakma lutfen
Yaş kaçtı kaç senedir deniyorsunuz
Sen tetkiklerini yaptır bakalım herşey yolunda çıkarsa inşallah Rabbim çok bekletmeden gönderir yavrunuYaşım 43. 2017 Ekim ayında spirali (bakırlı ria) çıkarttırdım. Bu 6 cı denememizdi. 7 ci denemeyi bu ay yapıcaz.
Evet 35.8 kanama hala devam ediyor günde bir leke şeklinde geçen ay da öyle olmuştu 8 gün boyunca leke leke şeklinde devam ettiCNm değerler doğru mu yani 35,08 mi 35,8 mi dilaltı ölçümleri sanırım.yumurtlama lekesi olabilir gibi geldi ateş de ciddi yükseliş Yok .çalışmaları emin olana kadar bırakma.ilk sayfadan yardım alarak fertility frend yükleyip tablo oluşturabilirseniz daha detaylı görebiliriz
CNm ateş hala düşük ilerliyor ara kanamalar bazen kist belirtisi de olabiliyor sen ateşini ölçmeye devam et ovulasyon olmazsa gerekirse bir dr a görünmende fayda varEvet 35.8 kanama hala devam ediyor günde bir leke şeklinde geçen ay da öyle olmuştu 8 gün boyunca leke leke şeklinde devam etti
Evet olabilir CNmKizlar akıntım pempemsi geldi.içinde cizgi cizgi şeklinde de kan vardı.bugun 13.günüm.acaba yumurta catlamasi olabilirmi ?
o zaman ben bugünü degerlendirmeye çalışayımEvet olabilir CNm
Ah ah takip yapmıyoruz desek de illa birşeyleri takip ediyoruz işte.yok çişimizi yok akıntıyı rengini şeklini kokusunu ağrıları batmaları yoklamaları......o zaman ben bugünü degerlendirmeye çalışayım
Haklısın yarın için randevu aldım hastaneye gidecem. Bakalım sebebi neymiş.CNm ateş hala düşük ilerliyor ara kanamalar bazen kist belirtisi de olabiliyor sen ateşini ölçmeye devam et ovulasyon olmazsa gerekirse bir dr a görünmende fayda var
Aynen ya geçen ay takip etmeyeceğim dedim ömrümde hiç olmayan yumurtlama ağrım oldu vücudumuz oynuyor bizleAh ah takip yapmıyoruz desek de illa birşeyleri takip ediyoruz işte.yok çişimizi yok akıntıyı rengini şeklini kokusunu ağrıları batmaları yoklamaları......
Sen tetkiklerini yaptır bakalım herşey yolunda çıkarsa inşallah Rabbim çok bekletmeden gönderir yavrunu
Biri bize dur desin.Aynen ya geçen ay takip etmeyeceğim dedim ömrümde hiç olmayan yumurtlama ağrım oldu vücudumuz oynuyor bizle
ayyy sorma valla.takip etmesemde kasik ağrım akıntım dürtüyor.iste kocaya takip etmiyor görünüyorum :)Ah ah takip yapmıyoruz desek de illa birşeyleri takip ediyoruz işte.yok çişimizi yok akıntıyı rengini şeklini kokusunu ağrıları batmaları yoklamaları......
İnşallah yükselir tekrar.Benim ateş düştü umutlar da suya düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?