Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kız yogunum Allahtan gecer hemen zaman dayanaym ıkı uc gun fln daha sonra hemen kanı verırım ınsallah dua et benm ıcn hamıleysem yıne aynı seyler olmasın ama umutlandırmyrm.kendımi dedıgın gb
Umutlandirma degil de hic bi fikri dusunmemeye calis. Edicem dua da iki guncuk kaldi. Sabret :) insallah dusundugumuz gibi olur.

İğnenin etkisi de vardır mutlaka ama gebelik olup olmadığını iki gün sonra testi tekrarlayınca anlarız.inşallah vardır ben de kaç gündür senin tablona bakıyordum .tüp bebek pozitif olur inşallah
Veson iki gün önce evde test yaptım hiçbirşey yoktu. Az önce yaptım silik çizgi cikti. İğneden olsa iki gün öncede cikmazmiy di. Çok sabirsizim kusura bakma lutfen

Yaş kaçtı kaç senedir deniyorsunuz

Veson iki gün önce evde test yaptım hiçbirşey yoktu. Az önce yaptım silik çizgi cikti. İğneden olsa iki gün öncede cikmazmiy di. Çok sabirsizim kusura bakma lutfen
Yok kusura bakmam gayet iyi anlıyorum seni:))) bence bu aralar idrar testi yapma kafanı karıştırabilir.sen iki gün sonra kan testini tekrarla ordan ne olduğu anlaşılır inşalşah güzel haberlerle gelirsin

Evet 35.8 kanama hala devam ediyor günde bir leke şeklinde geçen ay da öyle olmuştu 8 gün boyunca leke leke şeklinde devam etti

Kizlar akıntım pempemsi geldi.içinde cizgi cizgi şeklinde de kan vardı.bugun 13.günüm.acaba yumurta catlamasi olabilirmi ?

Evet 35.8 kanama hala devam ediyor günde bir leke şeklinde geçen ay da öyle olmuştu 8 gün boyunca leke leke şeklinde devam etti
CNm ateş hala düşük ilerliyor ara kanamalar bazen kist belirtisi de olabiliyor sen ateşini ölçmeye devam et ovulasyon olmazsa gerekirse bir dr a görünmende fayda var

Ah ah takip yapmıyoruz desek de illa birşeyleri takip ediyoruz işte.yok çişimizi yok akıntıyı rengini şeklini kokusunu ağrıları batmaları yoklamaları......
Aynen ya geçen ay takip etmeyeceğim dedim ömrümde hiç olmayan yumurtlama ağrım oldu vücudumuz oynuyor bizle

Ah ah takip yapmıyoruz desek de illa birşeyleri takip ediyoruz işte.yok çişimizi yok akıntıyı rengini şeklini kokusunu ağrıları batmaları yoklamaları......
ayyy sorma valla.takip etmesemde kasik ağrım akıntım dürtüyor.iste kocaya takip etmiyor görünüyorum :)

Günaydın. 2 yıldır bebek için uğraşıyorum. Sürekli belirti vs okumaktan kafayı yedim. En çok güvendiğim yöntem ateş ölçme oldu. Ve ateşim bana hamile değilsin diyor.
Veson sence haksız miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…