evet cnm ilk defa ölçüm yapıyorum 7 gün 36.7 2 gün 36.9 1 gün 36.6 sonra hep 36.7 cnmsenın ortlamana gore o dususe yorum yapabılırz
bıde ılk defa olcuyorsan bu ay anlarsın az cok kacla adet olacagını
Alalh razı olsun canım çok teşekkür ederimmmm geçrektne ilkdefa gördüm hemde hiiç günüm geçmediği haldee çok değişik bir duygu rabbim sizede tattıracak inanıyorummm abredelimtbrkler cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah...bende hiç görmedim çift çizgiyi hiçde göremicekmişim gibi gelio ama ilk gördüm deyince banada ümit oldu cnm...
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrrr:119::119::119::119::119::119:
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
çok teşekkür ederim inş.h ayırlı bir bebiş olur, inş isteyen herekse nasip olur amin aminMİhraca hAyirli olsun darısı isteyen herkese ins:)
hemde ne süpriz cnm yavaş yavaş söle şok olmasın sevinçten
ay teşekkürler canım ben pek değerlerden anlamıyorum ama araştrıdım güzelmiş şimdilik:) daırsı sizeee inş.ooooooooooooooooo süpperrrr bir degerr gözünaydınn canımmmmm
hayırlı olsun masallah degerın guzel katlanarak artısın ınsallah
canım allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah ayağını sürü
mihrace ateş tablonu bir daha paylaşırmısın birde sende ne gibi değişiklikler oldu cnm tek tek anlatırsan sevinirim
malesef arapca bilmiyorum(( Allah simdiden kabul etsin,gonlune gore versin
canım ateşiin düşük deilki maaşşallah yükseklerde gidiyorrr bence olman çok olası insaallah3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bata 7 kaldı..bu tablodan bebek çıkar mı acaba?? hiç böylesi saçmasını görmedim ben.
ayyy nolur birde benim tabloma bakın kızlarrr
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşiin düşük deilki maaşşallah yükseklerde gidiyorrr bence olman çok olası insaallah
canım ateşin halen fıstık gibi gidiyor maaşşallahhhh
kızlar buda benim tablom neden bugün 1 derece arttı sizce artmaya devam edermi??saçma bir sor oldu ama :))
39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim tablom neden bugün 1 derece arttı sizce artmaya devam edermi??saçma bir sor oldu ama :))
39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım merhaba ben başlarda arara ölçtüm birde son bir hafta düzneli ölçtüm
adetim 36.00 larla başladı benimmmm
15.günü 36.1 di
son bir haftadır ölçüyorum
36.5
36.5
36.6
36.7
36.8
36.9 dün ilk defa bukadar yksek
36.7 bugün (regl günüm )
dünkü paylaştığım
hiç belirtim yok sanki regl olacka gibiyim şuanda gögüsler falan çok hassas kasıklarr ağrıyorrr geldim geliyorum diyorrrr
Kızlar hepinize selamlar
Bugün regli günüm sabah ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı tabi çok ümitlendim iki tane test yaptım hiç bişey çıkmadı moralim bozuldu
Ben bu ay 10.gün görmüştüm ovulasyonda çift çizgiyi bugünde adet günüm 25.günümdeyim inşallah kırmızılar gelmez habire tuvalete gidip peçeteyle kontrol ediyorum. Ateşim yüksek olmasa hiç umut etmeyecem ama işte öyle de ağrıyor ki kasıklarım ha geldi adetim ha gelecek
ateşin gerçekten çok güzel cnm ama bugün çıkmaması demek hamile dilsin anlamına gelmez mihracede senin gibi kasıklarım ağrıo ha geldi ha gelecek reglim diyordu ama hamile oldunu öğrendi 2 gün sonra bir daha tekarla cnm testi bakalım ne çıkcak başka bir şeylerle uğraş cnm güzel haberler verceksin inşallah ....
Zaten en büyük belirti adetin gelmemesi ama işte sabırsızlık ediyoruz bir an önce sonuca ulaşmak istiyoruz. Bugün adet olmazsam güzel yarın da olmazsam harika öbür günlerde olmazsam muazzam olucakOzaman işte kan vermeye giderim. Ama hiç bilmiyorum kan nasıl vericem aç karnına mı gidicem? Galiba öğlen 12 ye kadar kan alınıyor hiç bilen var mı arkadaşlar??? Ben istanbuldayım bu arada
içim güzel şeyler olacak diyor...
ben kan tahlili yaptırcam zaman aç karnına gidiodum cnm...bazen çok yoğunluk yoksa sabah verdiğin sabah çıkıo sonuç ama genelde sabah verip öğleden sonra alıyorsun...
artmaya devam ederse guzel seylerın habercısı olabılrı
2 gun daha bekle bakalım net bısey demek ıcın
ılk defa bu ay ates olcuyorsun sanırım baska tablo goremedım
oyleyse eger kac derece ıle regl oldugnu bılmedııgmız ıcın erken olur yorum yapmak ıcın
inşallah yükselmeye devam eder cnm...
saol cnm...bendede göğüs ağrısı var ama nedense kasık ağrısı hep olurdu bu ay yok acaba bu ay yumurtalık ağrısı çok çektim ondan olabilir mi ki...:44:
canım ben geçen ayın sonuna dogru ölçmeye başlamıştım dur onlarıda buraya yazayım ben 36.2le adet oldum
23. 36.2
24. 36.5
25. 36.6
26. 36.3
27. 36.3
28. 36.3
29. 36.2 ve kırmızıların geldigi gün
yani kıyaslama yapınca bugün 1derece yükselmesi açıkçası benide umutlandırdı yarınki sonucumu merak ediyorum
Zaten en büyük belirti adetin gelmemesi ama işte sabırsızlık ediyoruz bir an önce sonuca ulaşmak istiyoruz. Bugün adet olmazsam güzel yarın da olmazsam harika öbür günlerde olmazsam muazzam olucakOzaman işte kan vermeye giderim. Ama hiç bilmiyorum kan nasıl vericem aç karnına mı gidicem? Galiba öğlen 12 ye kadar kan alınıyor hiç bilen var mı arkadaşlar??? Ben istanbuldayım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?