Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şeker leblebi ve lorke teşekkürler güzel dilekleriniz için..
kese göründü mü şekercim. şahsen ben ikizden de şüpheleniyorum ama... bi yandan da tek ilişki olmuş. ama nasip işte..
şeker leblebi sen preeseed kullanmışmıydın canım.

every, canım o ikizlerdi.. Allah şifa versin..

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar banada bi yorum yaparmısınız nasıl tablom galiba dediyiniz gibi yumurtam pazartesi catlamış
ewet canım çatlamış yumoşun ama ateşin yükselmeye başlamamış daha bekleyelim bakalım biraz daha

canım senin tedavii nasıl gidiyor ignelerii oluyormusun bakalım

ewet canım çatlamış yumoşun ama ateşin yükselmeye başlamamış daha bekleyelim bakalım biraz daha

canım senin tedavii nasıl gidiyor ignelerii oluyormusun bakalım

canım iğne yok benim daha ilk tedavi ayım. serophene diye bi ilaç verdi günde 1 tane. bakalım inşallah bebişe vesile olur.
şeker leblebi de umut oldu bana. onun da tabloları çok düzgündü.yumurtlamada problem yoktu ama o da ilaçla hamile kaldı.

Son düzenleme:

benimde yumurtlamada problem yok
kendiliginden yumurtluyorum ve çatlıyor bu ilaç neye yardımcı oluyor ne işe yarıyor

benimde yumurtlamada problem yok
kendiliginden yumurtluyorum ve çatlıyor bu ilaç neye yardımcı oluyor ne işe yarıyor

aslında pkolulara iyi gelen bi ilaç ama takip için bizde de kullanıyorlar canım işi garantiye almak için. ya da kaliteli olsun diye. 1 yılı geçince bu tedaviye başlyorlar.
ya da belli olmasa da bizde de pko var bilemiyorum öyle bişeyler işte... doktor ne derse yapıyorum çok da sorgulamıyorum

Son düzenleme:

anladım canım bu ilaçtan sonrada çatlatma ignesimi vurulacaksın peki canım

kızlar ben banyoya giriyorum çıkıncada hepinize dua edecegim rabbim kabul eder insaallahAllah a emanet olun

12,güne kadar ya kendiliginden çatlarsa peki

ilaçla ne olur bilmem ama benim normalde 14. günden aşağı çatlamaz. 14 de hiç olmadı yani. normalim 15 tir.
doktor 11. güne kadar gün aşırı ilişki dedi ama dedim doktor bey benim adetim o zaman bitiyor zaten.

ilaçla ne olur bilmem ama benim normalde 14. günden aşağı çatlamaz. 14 de hiç olmadı yani. normalim 15 tir.
doktor 11. güne kadar gün aşırı ilişki dedi ama dedim doktor bey benim adetim o zaman bitiyor zaten.
karanfilim naber? tedavi başladın mı bu ay?

kız 11 günmü sürüyor adetinnn maaşşalllahhhhhhh ne kanaman varmışşş benim mak.4 gün sürer :))

ecntrk aralık ayı topiğinde bir arkadaşın akşam kiviye ertesi gün ateşini ölç bana söle ondan önceki günki ateşinle birlikte kardeşime söylicem oda yorumlıcak demiş cnm sonuç ne oldu merak ettim...

evet cnm kivi yazıodu bende yaptımı diye merak ettim sorim dedim burdan...

Son düzenleme:
benim adet sancimmmm yokkkk goguslerim de yumusacik:44:
2 gun kaldi oysaki bu ay degisik:44:
yanlis mi hesapladim ovulasyonu acaba
ama oyleyse de 17.gunden sonra korunmayi biraktik onceden olduguna emindim akintidan da atesten de
ufff :44: bir mucize olsa da hamile olsam yeniyila 3 kisi girsek ne guzel olurdu
bugun bebek kiyafeti aldim ilk defa, kendi bebegim icin ilk defa, cok duygusallastim

slm kızlar ...
progestaronu günde kaç tane ne şekilde kullanıyorsunuz ..eczacı üstüne bişey yazmamış bilgisi olanlar cvplayabilrmi ?
tşkler..

herkeste farklı oluo bu hamilelik belrtileri malesef keşke hep aynı olsada hemen anlasak hamilemiyiz değilmiyiz diye..
bendede göğüs ağrısı var başka bişi yok...Allahım nasip eder inşallah mucizelerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…