Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkeste farklı oluo bu hamilelik belrtileri malesef keşke hep aynı olsada hemen anlasak hamilemiyiz değilmiyiz diye..
bendede göğüs ağrısı var başka bişi yok...Allahım nasip eder inşallah mucizelerimizi...

evet kesinlikle
herkes cok farkli yasiyor
zaten adet gecikmesini ilk belirti olarak almali insan
oncekiler cok net degil hem adet belirtisi olabilir hem gebelik
ne zamanki adet gunu gecer o zaman tek tek bakmali bence

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar banada bi yorum yaparmısınız nasıl tablom galiba dediyiniz gibi yumurtam pazartesi catlamış

aleyna ptesı catlama olmus gıbı yarın obur gunde atesın yukselırse anca cızer cızgıyı

valla sende benımle aynı gunsun demek benımde 2 gun kaldı 30 aralık dogum gunum regl gunum
ama goguslerımde sızlamadan eser yok normalde hep sızlar ve aynen yumusamıs gıbıler yumrutlama sonrası gergınlık agrı hıcbısey olmadı
bu ay bı degıstı bunye sapıttı ıyıce

karanfilim naber? tedavi başladın mı bu ay?
evet canım serophene de 2. günüm. bakalım böylesi daha iyi en azından elimden geleni yapıyorum boş boş beklemek daha kötü. Rabbim hepimizi sevindirsin hayırlısıyla
kız 11 günmü sürüyor adetinnn maaşşalllahhhhhhh ne kanaman varmışşş benim mak.4 gün sürer :))

sona doğru lekelenmelerle tam 10 gün sürüyor. dolayısıyla 11. gün bitmiş oluyor. ama son aylarda bir azalma var. 8 güne düştü. doktor bu çok iyi bünyen oturuyor dedi.

hadi bakalımm yeni yıll hediyesiimii geliiyorrr bakalımmmm

ikizler merhaba
zona hakkinda yazdim okudun mu
nane iyi geliyormus agriya
çok sağol canım görmedim çok az bakıyorum kk ya kafamı dağıtmaya çalışıyorum tüp tedavisine kadar. ama benim zona geçti artık bir hafta kadar sürdü . yaşlılarda daha uzun sürüyor galiba . yinede çok sağolasın
hadi bakalım iyi yapıyosun tabii az kaldı gelecek sıpalar. bende tüp e başlamadan belki bi deneme daha yapabilirim o şekilde.

Son düzenleme:

belki de hamilesin lorkecimyaaaa dogum gunuuuuuu hediyeeeeen gelsin dunyanin en guzel hediyesi olsun sana
benim gecen ay sadece bat gunu sismeye basladi ve gogus ucu sizlamasi baslamisti ayni gun.o yuzden bu ay da benziyor cok garip oluyorum:44:benim 31 aralik bat ama 28 gun olarak yapinca ticker yarini gosterdi bakalim degistiririm sonra.
umarim bebegin seninledir.

Son düzenleme:
hadi bakalımm yeni yıll hediyesiimii geliiyorrr bakalımmmm

kizlar ates tabloma bakinnnnn lutfennn
ne oluyor bana ya hormonlarim tamamen degisti dusukten sonra
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugun 36.2 ya da 36.1 olmaliydi gecen ayki ates tablolarima gore de
ben yarin da bakayim bir atesime
burda gun basladi da siz de bunu gecenin bir yarisi yadigimi goruyorsunuzdur herhalde, yok oyle degil:))

Son düzenleme:

burda şimdi sabah oldu canım saat 07:20 :):):)

ateş ortalaman yükselmiş senin evet...ama düzenli ilerliyo...

slm kızlar ...
progestaronu günde kaç tane ne şekilde kullanıyorsunuz ..eczacı üstüne bişey yazmamış bilgisi olanlar cvplayabilrmi ?
tşkler..

OLİMBERA ben sabah akşam 1er tane alıyorum canım. ama doktor vermedi ben burdan okuduklarımdan sonra kendim başladım :26:

gunaydın kızlar hepınızeee
ates daha dusmedı bakalım ne oılacak son durum

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ınsallah dıyelım ama aynı senın dedıgın gıbı dun dıyodum ya gosulerımde hıc gergınlık yok bu sabah azcık gerıldıler ama acıma yok kasıntı gıbı bı hıs var suan sadece

evet ortalaman yukselmıs zaten yuksek atesle regl ıldun ya dusuk yaptıgın ıcın o da bunyenı degıstırmıstır tabıkıde
sen bu ay da hamıle ılursan hıc sasırmam

yukselıse gecmıs ama daha erken sabırla beklemek lazım guzel ılur ınsallah

senınde hep yukselerek devam etmıs genelde hadı hayırlısı dpo 13 mus gecen ay az dahja beklıcen sen de

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar günaydın kırmızılar gelio dimiklomen çatlatma iğnesi düzenli ilişkiler olmayınca olmuyo malesef

nazlım gelecek dıyemeyız cunku senın ortalama cızgını eksık ateslerın var dıye yuksege cızmı bnece

daha oncekı ay mesela ortalaman 36.35 gıbı bıseymıs
daha cızgının altına dusmemıssın hayılkısı olsun

lorke dogru dedin
yuksek atesle regl oldum dusukten dolayi
herhalde yine yuksek atesle adet olucam
vucut adepte olana kadar bu tarz seyelr olur herhalde
(dogru soyliyim mi icimde degisik bir his var, benim gogusler hala yumusacik ama ucumdaki agri ciglik attiracak nitelikte, cok agriyor, hamileyken en buyuk belirtim bu olmustu. korunmasiz iliskiler 17.gunden sonra ama ne bileyim ya sen diyince mantikli geldi, bunlarin hepsi bunyem degistigi icin) aa bir de ben dusukte 7 gun antibiyotik tedavisi aldim ve bir suru igne yedim, oyle birsye varsa da tehlikelidir herhalde. amannn neysee kizlar hep dusugun bir ayagi icerdedir dediniz ben de o yuzden havaya girdim
lorke bu arada senin son gun, kasinti da cok iyi birsey insallah mujdeyi vereceksin dogum gunu hediyenle

Son düzenleme:

bence hersey olabılır nasıb kısmet ama cokta dusunme sen 2-3 gune bellı olacak ınsallah varsa yoksa
ılk 3 ay anne vucudundan yenı grıne seylerı almazmıs bebek depodan kullanırmıs
o yzuden ılacların kotu etkısı olmaz merak etme

hadı hayırlısı yaa o degısık hıslerın dogru cıkar belkı de

kizlar merhaba
belirtilere cok kafa yormayin bazen insan beyni bunu istemeden de olsa dusunerek bedene uygulatiyor sahsen ben cok yaptim

benim normalinde bazen cok alakasiz donemlerde gogus uclarim disa cikar, yanar el degmez,her kokuya hassasimdir hemen midem bulanir,regly donemlerine yakin da yani sekilde mide bulantim cook fazladir ama hamilelik surecinde 3 ay ne gogus agrisi,ne gogusde degisiklik nede bir kere mide bulantisi olmadi,hatta bebegi kaybedince annem dr a bu zaten cok tuhaf hamileydi ne gogsu sisti ne midesi bulandi dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…