hapsuu nasil gidiyor hamileligin???? bebis nasil?
artik temmuz topicine bakmadigim haberim yok hic
hamileik iyi gidiyor bulantılr devam edıyor ama 2 gundur daha rahatım. bebişde iyidir herhalde ocakta kontorlum zamanı gelsin bekliyorum. sen nasılsın ?
iyi olmana sevindim canım :)Allah kolaylik versin hapsucum, umarim rahat rahat saglikla gecirirsin geri kalan zamani
ben iyiyim bir dahaki aya konstantre olmaya calisiyorum canim
günaydın kızlar bugün ateşim 36.6 düşüşe geçti bat günüm bugün,bugün gelmezse yarın gelcek sanırım kırmızılar...elden gelen bir şey yok kısmet....
gerçektende la havle vela kuvvete illa billahül galiyyülazim demeye gerçekten çok ihtiyacımız var bir tesbih çekim rahatlatır ferahlatır inşllah...
günaydın kızlar bugün ateşim 36.6 düşüşe geçti bat günüm bugün,bugün gelmezse yarın gelcek sanırım kırmızılar...elden gelen bir şey yok kısmet....
gerçektende la havle vela kuvvete illa billahül galiyyülazim demeye gerçekten çok ihtiyacımız var bir tesbih çekim rahatlatır ferahlatır inşllah...
kızlar safer ayı gırdı belkı bılenlerınız vardır
bu ayda musıbetler belalar hastalıklar artar efendımızın de olum hastalıgına tutuldugu aydır aynı zamanda
bu ayda yapılan dualar sadakaları arttırmak en guzelı musıbetler bıze bulasmadan def etmek ıcın
tavsıye olarak her gun 100 defa "la havle vela kuvvete ılla bılla hil aliyyul azim" denilemliymiş
bunu yapanların uzerınden en hafıfı fakırlık olmak uzere 70 cesıt bela kaldırılırmıs
bana da bı arkadasım mesaj attı
hayra sebep olan yapan gıbıdrı bende sıze letmek ıstedım
benim yeni döngüm bugün başladı...umarım güzel biter...aynı durumda olanlar varmı.....yani döngüsü yeni başlayan....
36.6 dusuk bı ates degıl
hemen salma bence kendını
duaedıp sabırla bekle bakalım
saolun kızlar güzel dilekleriniz için....hayirlisi olsun canim
yeni doneminde bebegin seninle olur umarim
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tabloma bakarmısınız
yani adetin bugün mü bitti?
semavi gecmişte sorun vramı diye sormuşsun var canım tüp bebek yaptırdık olmadı bende yumurta kalitesizliyi eşimdede varikosel var eşim amaliyat oldu 2 aya yakın oldu İNŞALLAH ALLAHIM bizede nasib eder isteyen herkesede hayırlı saglıklı evlatlar
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tabloma bakarmısınız
senın eksık olcumlerın var36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim tablo cizgiyi cekti yumurtam 18. gün catlamış benim ki neden okdar yukarıya cizgi cekti o cizgi cektiyi yerden aşagıya düşersem mi adet olucam o anlamamı geliyo
kızlar yeni ögreniyorum cok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim tablo cizgiyi cekti yumurtam 18. gün catlamış benim ki neden okdar yukarıya cizgi cekti o cizgi cektiyi yerden aşagıya düşersem mi adet olucam o anlamamı geliyo
kızlar yeni ögreniyorum cok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?