Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar şükürler olsunki hamileyim bugün kan testinde değer 175 çıktı.. çok mutluyum anlatılmaz bir duygu.. Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu..

tebrik ederim canım sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah bizede dua et...

doktorunun cevabını çok acil bekliyorum masumcum....

kuzummm inş. bencede 0 dışında herşeyde ümit var hayırlısı inş. yine adet gelmezse hemen kana koş dileğimde bu. canım benim

Adetim 3 gün gecikti o yüzden biraz umutlandım da gittim kana dedim olumsuzsa olumsuz en azından ne olucağını görürüm ama yine rahatlayamadım 5.3 ü görünce tam da sınır o yüzden yine şüpheye düştüm :26:

canım oncelıkle dıkkat et kendıne agır kaldırma fazla yorma kendını. bır kac gun sonra tekrar yap testı sonuc yukselırse hamılesın demektır.

anladım canım eşim doktor benim jinekolog değil ama o belki ebelik olabilir dedi yarın ya da diğer gün tekrar test yaptırsın o zaman zaten gebelik varsa 2 ye katlayarak çoğalmış olur dedi.umarım öyle olur.

Evet genelde böyle yorumlar bende ptz günü eğer kanamam başlamazsa kan testini tekrarlamayı düşünüyorum doktorumu da ararım gereken neyse yaparız bi kaç gün daha stresle bekleyecem demek ki
Çok tşk ederim yorumların için Allah hepimize nasip eder inşallah bu mutluluğu

bir de beni şüpheye düşüren yüksek ateşim oldu 3 gündür 37.0-36.9-36.9 şeklinde gidiyor

canım oncelıkle dıkkat et kendıne agır kaldırma fazla yorma kendını. bır kac gun sonra tekrar yap testı sonuc yukselırse hamılesın demektır.

Yok yok dikkat ederim tabi ki ağrı kesici ve alkol almam bu ara inşallah yükselir değerim çok istiyorum hamile olmayı

Yok yok dikkat ederim tabi ki ağrı kesici ve alkol almam bu ara inşallah yükselir değerim çok istiyorum hamile olmayı

canım yukselicek ınsallah bende aynısını yasadım tedırgınlıgını anlıyorum pazartesı kan testı yap yukseldıgını gorunce rahatlarsın hatta ıdrar testı de al pazar sabahı yap cıft cızgıyı gor :)

Çok korkuyorum pembe akıntı hala geliyor ama pedime gelmiyor da peçeteyle sildiğimde mutlaka görüyorum o da korkutuyor beni hiç birşeyin gelmemesi lazım dimi? İnşallah ptz ye kadar bişey olmazda güzel haberler alırım

devsel ve sevdalinka tebrik ederim allah tamamına erdirip sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşalahh

sevgili devsel ve sevdalinka tabrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleriniz
2011 in son günleri sizi sevindirdiler umarım bir ömür boyuda hep mutlu olursunuz yavrularınızla
masumiyet canım geç döllenme olabilir bence yada malesef kötü ihtimal kimyasalda olabilir
ama umarım bebiştir

İnşallah bebiştir Ronyacım ama bende en kötüsünü düşünüyorum elbet de kimyasal benimde aklıma geldi bakalım ptz ye kadar kanamam başlamazsa tekrarlarım kan testimi sonucda yükselme olursa sevinirim elbet kısmetden ötesi yok

aaaaaa canimmmmmmmmmmmmm
cok sevindim
umarim degerin yukselir kendine cok dikkat et yorma hic kendini
iyi dusun sen bu da cok iyi bir gelisme insallah tutunur bebegin sana sImsIkI

canım seni görmek ne güzel :) maşalhh bebğine Allah kolay doğumlar naspi etsin

devsel ve sevdalinka tebrik ederim allah tamamına erdirip sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşalahh

saol canım darısı isteyen herkse :)

ronyacım çokkk teşekkür edrimm :)
inşallh Allah yardım edr

canım tam kritik dönemdesin geç döllenmede olabilir 2 gün sonra 2ye katlaması lazım canım

sevdalinka canım sen kaçıncı gün kan testi yaptırdın degerin kaç çıktı canım çok merak ediyorum birde kan sulandırıcı igneye ne zaman başlayacaksın canım??

Son düzenleme:

bebeğim sen test yaptın mı? idrarda yapmışsan ve pozitif çıkmışsa saklama bak çok merak içindeyim. Dileğim anne olman hayırlısıyla

canım inşallah değerin katlanarak yükselir.
bebek denediğimizin ikinci ayında ben de gördüm 5,2 rakamını. ama adetim az gelmişti test vermiştim öyle çıkmıştı. ama sonra düştü.
dileğim senin yavrunun sana sıkıca tutunması.

çok moralim bozuk kızlar adet olmuyorum bugün kahverengi kocaman bir leke vardı çamaşırımda ateşim düşmüyor yoğun akıntım var veee kan testim negatif Allahım eşim okadar üzüldü ki anlatamam size. ilk defa böyle oldu. adetim gelse artık başka bişey istemiyorum

Herşey olabilir canım farkındayım yapacak bişey yok Allaha sual olmaz ne gelirse yaradandan kabulumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…