Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn Allahım herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrularını

canım benim çok geçmiş olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş. tez zamanda hepimize vardır herşeyde bir hayır

çigdem çok çok üzgünümm sende kan pıhtılaşması varmıydı canım ama rabbim hakkında hayırlı deilmişki devamını göstermedi insaallahh bundan sonrakii bebegin saglıklaa gelir çigdemcim

İnşallah sağlıklısını bekliyorum bundan sonrası için :) Benim kan pıhtılaşması hiç bakılmadı ama coraspin kullanıyordum

canım geçmiş olsun (
çokk üzüldüm Allah en kısa sürede meleğinin yerini doldursun

kan pıhtılaşması mı var
kan sulandırı ne kullandın canım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kan pıhtılaşması var mıydı bilmiyorum ama coraspin kullanıyordum doktorumun tavsiyesiyle

canım benim çok geçmiş olsun Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş. tez zamanda hepimize vardır herşeyde bir hayır

Çok sağol Fatoşcum
İnşallah tez zamanda sebebini bulurda rahat ederim :) Allahım herkese problemsiz gebelik geçirmeyi ve sağlıklı, hayırlı evlatlar kucaklarımıza almayı nasip etsin

aaa senin luteal fazın çok uzun o zaman caım. eski tablolarını bilmediğimiz için ben tahmin edemedim.
benim de adetlerim çok sancılı olurdu genç kızlığımdan beri şimdi de.. ama bebek düşündüğümden beri majezik kullanmıyorum. ağının geçmesini bekliyorum.

canım çok üzüldüm. geçmiş olsun. Allahım sabır versin sağlıklı bebekler versin senle beraber hepimize..

benim de adetlerim çok sancılı olurdu genç kızlığımdan beri şimdi de.. ama bebek düşündüğümden beri majezik kullanmıyorum. ağının geçmesini bekliyorum.

ah keske canim ben de ilacsiz durabilsem ama eger almazsam acillik oluyorum bas donmesi kusma,, korkunc ya

çok mu gelmişti canım az mı??

ama ben sanmıyorum yinede sağol sevdalinka
gonlumuz yerlesme kanamasi olmasindan yana canim
umarim devami gelmez

canım eger ılk yapsını olmayacaksa plates yaapabılırsın ama zorlamadan baslayabılırsın ama genelde profosyenel deılsen sıcak bakmıyorlar :9 ben bırakmıstım sporu spor hocam oyle onermıstı bana

cok uzun zaman sporla ugrastim ama sonucta yine de bilemem hangi hareketlerin hamileysem sakincali olabilecegini:44:zaten dusuk de var ama en azindan yumurtlamaya kadar spor yapsam diyorum sonra birakirim. yoksa bu gidisatim iyi degil bir de elevite basladim kilolar daha artiyorrrrrrr

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kan pıhtılaşması var mıydı bilmiyorum ama coraspin kullanıyordum doktorumun tavsiyesiyle

kan pıhtılaşması testlerini yaptırmadıysan yap canım HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR
pıhtılaşma varsa iğneyle sağlıklı bir gebelik elde edrsin Allahın izniyle
bende 2. kimyasalı yaşamasam o testleri yaptırmayacaktım
ben de çıktı her gün iğne yapıyorum bebe aspirini içiyorum
2 düşüğü olanlar da genelde pıhtılaşma çıkıyor
beebk istediğinde de aspirin al o kolaylaştıror hamile kalmayı pıhtılaşma olanlarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…