- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sende sağolasın canım benimm
sende her zaman duıalarımdasın inşallah güzel haberini alıcaz
canım ilişki sonrası yastık koyunca hiç dışarı kaçmıyor demi iyi oluyor
iki yumurtan var nasıl olsa inşallah birinden birinin gönlünü çeler süpermenler :)
evet canım çok sağol.. sadece ayaklarımı dikiyordum ben yastık da koymak gerekmiş :)) çok sağol bitanem...
cuma günü ne oldu biliyor musun.. dersimde kızın biri fenalık geçirdi(kız meslekte öğretmenim bu arada) kızın yüzü bembeyaz kesildi dudakları da mosmor. 3 ayda bi adet oluyormuş olunca da böyle oluyormuş sanırım kansızlık var neyse ders çıkışı yakın diye ben babasına telefon ettim. babası geldi gözlerinde bi endişe kızım neyin var dedi. o hali öyle etkiledi ki beni nerdeyse gözlerimden yaş akacaktı o anda Allahtan griptim farkedilmedi.
ayy şimdi bile gözlerim yaşardı. üzüldüm çağırdıktan 5 dk sonra babası ordaydı. babam geldi gözlerimin önüne dedim ki içimden bizlere bişey olunca ne çok endişelenirler üzülürler koşar gelirler. sabah eşime anlattım bunu babalarla kızlar arasında nasıl bi ilişki var öyle dedim eşime anlatılmaz yaşanır sen anlamazsın onu dedim sonra aklıma geldi, dedim inşallah kızımız olursa öğrenirsin.
babamı çok seviyorum yaa... Allah kimseye eksikliğini vermesin Amin..(annemi de seviyorum ama babalarla ilgili çaresizlikler çok etkiler beni kadınlar ağlar bağırır çağırır ama babalar erkekler içine akıtır)
kesinlikle katılıyorum canım.
erkekler susar içinde yaşar.
Allah eksik etmesin başımızdan.
İnşallah tatlı mı tatlı bir kızınız olur
evet canım çok sağol.. sadece ayaklarımı dikiyordum ben yastık da koymak gerekmiş :)) çok sağol bitanem...
cuma günü ne oldu biliyor musun.. dersimde kızın biri fenalık geçirdi(kız meslekte öğretmenim bu arada) kızın yüzü bembeyaz kesildi dudakları da mosmor. 3 ayda bi adet oluyormuş olunca da böyle oluyormuş sanırım kansızlık var neyse ders çıkışı yakın diye ben babasına telefon ettim. babası geldi gözlerinde bi endişe kızım neyin var dedi. o hali öyle etkiledi ki beni nerdeyse gözlerimden yaş akacaktı o anda Allahtan griptim farkedilmedi.
ayy şimdi bile gözlerim yaşardı. üzüldüm çağırdıktan 5 dk sonra babası ordaydı. babam geldi gözlerimin önüne dedim ki içimden bizlere bişey olunca ne çok endişelenirler üzülürler koşar gelirler. sabah eşime anlattım bunu babalarla kızlar arasında nasıl bi ilişki var öyle dedim eşime anlatılmaz yaşanır sen anlamazsın onu dedim sonra aklıma geldi, dedim inşallah kızımız olursa öğrenirsin.
babamı çok seviyorum yaa... Allah kimseye eksikliğini vermesin Amin..(annemi de seviyorum ama babalarla ilgili çaresizlikler çok etkiler beni kadınlar ağlar bağırır çağırır ama babalar erkekler içine akıtır)
lapoquick diye bir marka canım
ama bu aya kadar hiç pozitifi görmedim ben.
hatta bahar da kullandı ve onun da doğru sonuç verdi.
ayy moralim bozuldu şimdi.
ilk kez görüyorum çift çizgiyi ben nasıl mutlu olmuştum.
bir de dün ve bugün toplu iğne başı gibi minicik kan geldi peçeteye
bakalım ateşim ne diyecek onu bekleyeyim
nasılsınız hepinize iyi pazarlar.
az önce ovulasyon testşi yaptım ve pozitif çıktı ikisi de koyuydu (ilk defa)çok mutlu oldum.Buraya koymak isted,m ama telefnum buna müsade etmedi
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim de bu .
Buarada dün akşam ve bugü olmak üzere toplu iğne başı kadar küçük kan geldi peçeteme.
Umarım adet kanaması olmaz çünkü 16.günümdeyim daha
Ronyacım neden kusura bakayım canım.canım ben iki yıl evvelden bahsediyorum
belki şimdiki üretimleri iyidir
eğer ilk defa pozitifi gördüysen bence doğrudur
bozuk olsa hep görürdün
sen gönlünü ferah tut aklını hiç karıştırma
kusura bakma ben sana yaşadığım bir deneyimi paylaştım
ama şuan ki durum testlerin bozuk olmadığını gösteriyor
sen çalış canım inşallah gelir bebişin
evet canım daha önce doktorum da demişti yumurtkama zamanı kanama olabilir diye.canim bazi kadinlarda ovulasyonda kan gelebiliyor cok az
ben incir kuru yaparken iki ay boyunca yumurtlama zamani akintiyla karisik kan gelmisti
internetten arastirdigimda normal oldugunu hatta kaliteli yumurta gostergesi olabilecegini okumustum
kizlar hepimiz en kisa zamanda saglikla hamile kaliriz insallah
ben artik cok istedigimi farkettim ozellikle de kocm hala kabullenemedi dusuk yptigimi, hala bebgini dusunuyor ve hassas bir konu yapti bunu iyice. bugun markete girerken kapida bebek arabasi duruyordu icinde kucuk bebek uyuyr, benimki ona bakti ve 'hadi kaciralim' dedi, anlamadim ben de, 'hadi kaciralim iste' dedioffff offff durum vahimmm
olacak canım hepimizin olacak inşallah.
yeter ki hayrıyla gelsin
kizlar hepimiz en kisa zamanda saglikla hamile kaliriz insallah
ben artik cok istedigimi farkettim ozellikle de kocm hala kabullenemedi dusuk yptigimi, hala bebgini dusunuyor ve hassas bir konu yapti bunu iyice. bugun markete girerken kapida bebek arabasi duruyordu icinde kucuk bebek uyuyr, benimki ona bakti ve 'hadi kaciralim' dedi, anlamadim ben de, 'hadi kaciralim iste' dedioffff offff durum vahimmm
günaydın kızlar
herkese iyi bir hafta dilerim
benim cumartesi günü bir iki damla kanamadan sonra pazar günü yoğun olmasa da adet başladı.
ateş tabloma bakar mısınız ne saçma bir hal aldı.
dün adetim gerçekleşince ovulasyon tarihini 3 gün ileri aldı.
35,8 ile adet oldum.
bugün ateşim 36,2
anlamadım gitti
39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çokk şüküürr çiigdemm aminn canımmm darısı sizlere insaallahAnemmmm bebeğimmmm hamilesin sennnnn :) Hadi gözünaydın Hayırlı uğurlu olsun Allahım inşallah sağlığıyla ve hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder :) Maşallah değerinde gayet iyi Hep katlansın emi :)
sankii birr hamişş tablosuu daha görüüyorum :))kızlar merhaba,ateş tablom nasıl sizce?henüz yükselme olmadı çok mu düşük sizce yumurtanın çatladığı ateşe göre
362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aamminnn canımm insaaallahhh darısıı sizlere olsunnnbebeğim_1 tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bize olsun inşallah.
bu arada tablonu hamilelerin ateş topiğinde görmek isteriz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html
cnm çok sevindim hayırlı olsun umarım hamileliğin sağlıklı geçer...
çok saoll canım amin insaallah
inşllah olur cnm geçmiş olsun benim eşimde olmuştu 3 ay önce ameliyat oldu, ayın 11inde testi tekrarlıcaz hayırlısı bakalım umarım gerçekten ameliyat işe yarar Allahın izniyle...
düşük yaptığın için vucüt değişiklik gösterebşlir cnm ama 10 güne kadar dvm ederse muhakkak dooktora git inşllah bir sorun yoktur...
hiç sorma cnm evliliğe alışalım derken bi de baktık çocuk yapmak konuşulduğu gibikolay bir şey değilmiş malesef...
canım tablonn çok güzeell maaşşallahh hamilemisin :))
birkaç saat önce yaptığım ovulasyon testim
acaba ekleyebildim mi bi bakar mısınız
çokk şüküürr çiigdemm aminn canımmm darısı sizlere insaallah
sankii birr hamişş tablosuu daha görüüyorum :))
aamminnn canımm insaaallahhh darısıı sizlere olsunnn
canım tablonn çok güzeell maaşşallahh hamilemisin :))
eklemişşsin canımmm hemdee gayettt net iki çizggiii boll şannssss
nasılsınızz kızlarrrrr sizii unuttum sanmayınnn benimm yaşadıgımm mutlulugu hepiniz yaşayın insaallahhhh.raabbim banadaa saglıkla kucagıma almayı nasip eylesin insaallah
Kızlar günaydın,
tablom son 2 günlük ateşimi de girince doğru yolu buldu ve 12 den 14. güne çekti çizgimi
aferin ona :))
şimdi bekle durr 9 gün var dahaa offffffff
Eki Görüntüle 323271
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?