Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım çok sağol.. sadece ayaklarımı dikiyordum ben yastık da koymak gerekmiş :)) çok sağol bitanem...

cuma günü ne oldu biliyor musun.. dersimde kızın biri fenalık geçirdi(kız meslekte öğretmenim bu arada) kızın yüzü bembeyaz kesildi dudakları da mosmor. 3 ayda bi adet oluyormuş olunca da böyle oluyormuş sanırım kansızlık var neyse ders çıkışı yakın diye ben babasına telefon ettim. babası geldi gözlerinde bi endişe kızım neyin var dedi. o hali öyle etkiledi ki beni nerdeyse gözlerimden yaş akacaktı o anda Allahtan griptim farkedilmedi.
ayy şimdi bile gözlerim yaşardı. üzüldüm çağırdıktan 5 dk sonra babası ordaydı. babam geldi gözlerimin önüne dedim ki içimden bizlere bişey olunca ne çok endişelenirler üzülürler koşar gelirler. sabah eşime anlattım bunu babalarla kızlar arasında nasıl bi ilişki var öyle dedim eşime anlatılmaz yaşanır sen anlamazsın onu dedim sonra aklıma geldi, dedim inşallah kızımız olursa öğrenirsin.
babamı çok seviyorum yaa... Allah kimseye eksikliğini vermesin Amin..(annemi de seviyorum ama babalarla ilgili çaresizlikler çok etkiler beni kadınlar ağlar bağırır çağırır ama babalar erkekler içine akıtır)

kesinlikle katılıyorum canım.
erkekler susar içinde yaşar.
Allah eksik etmesin başımızdan.
İnşallah tatlı mı tatlı bir kızınız olur

bende babamı çok seviyorum..ama her baba aynı olmuyor
yani bu baba gibi olmuyor malesef

canım ben iki yıl evvelden bahsediyorum
belki şimdiki üretimleri iyidir
eğer ilk defa pozitifi gördüysen bence doğrudur
bozuk olsa hep görürdün
sen gönlünü ferah tut aklını hiç karıştırma
kusura bakma ben sana yaşadığım bir deneyimi paylaştım
ama şuan ki durum testlerin bozuk olmadığını gösteriyor
sen çalış canım inşallah gelir bebişin

canim bazi kadinlarda ovulasyonda kan gelebiliyor cok az
ben incir kuru yaparken iki ay boyunca yumurtlama zamani akintiyla karisik kan gelmisti
internetten arastirdigimda normal oldugunu hatta kaliteli yumurta gostergesi olabilecegini okumustum

Ronyacım neden kusura bakayım canım.
sen bizlerin burda yorumuna en çok ihtiyaç duyduğu kişilerdensin.
dediğim gibi ilk kez böyle kopkoyu oldu daha önceleri çok açık pembe hatta 2.çizginin neredeyse beyaz olduğu bile oldu.
ama dedğin doğru ateş teyit edecek bunu.
Çok sağol arkadaşım.
Bu arada kızına isim düşündün mü?
canim bazi kadinlarda ovulasyonda kan gelebiliyor cok az
ben incir kuru yaparken iki ay boyunca yumurtlama zamani akintiyla karisik kan gelmisti
internetten arastirdigimda normal oldugunu hatta kaliteli yumurta gostergesi olabilecegini okumustum
evet canım daha önce doktorum da demişti yumurtkama zamanı kanama olabilir diye.
bugün de testte pozitifi görünce havalara uçtum.
pko lu olan biri için çok güzel bunlar

kizlar hepimiz en kisa zamanda saglikla hamile kaliriz insallah
ben artik cok istedigimi farkettim ozellikle de kocm hala kabullenemedi dusuk yptigimi, hala bebgini dusunuyor ve hassas bir konu yapti bunu iyice. bugun markete girerken kapida bebek arabasi duruyordu icinde kucuk bebek uyuyr, benimki ona bakti ve 'hadi kaciralim' dedi, anlamadim ben de, 'hadi kaciralim iste' dedioffff offff durum vahimmm

olacak canım hepimizin olacak inşallah.
yeter ki hayrıyla gelsin

olacak canım hepimizin olacak inşallah.
yeter ki hayrıyla gelsin

ben de ben deeee...
artık ............ anneleri topiğinden birine terfi etmek istiyorum...
Allahım gerçekten artık anne olmak istiyorum nasip et Ya Rab...

kizlr bu ara cok havuc yemeye basladim
mor lahana havuc salatasi hergun yapiyorum, normalde yumurtlamaya yakin yumurtalar ctlasin diye yerdim ama bu ay erkenden cok yedim, aklima takildi. zaten havucun asirisi zararli biliyorum ama internette arastirdim biraz hergun havuc yenilir mi diye bakin ne cikti karsima sitelerin birinde:
'o Ayrıca halk arasında, havucun sindirimi kolaylaştırıcı, gaz söktürücü, idrarı artırıcı, kurt düşürücü, aybaşı olayını kolaylaştırıcı ve hatta gebeliği önleyici, afrodizyak (cinsel gücü artırıcı) etkileri bulunduğuna uzun yıllardır inanılmaktadır. '

ya kızlar gece gece yazıyım dedim...yarın ilk okuyan cevap yazsın, tutucuk sendn de cevap bekliyorum...bu benim pseedi ikinci kullanışım yani geçen ay da kullanmışım...bu ay 2 kez kullandım. bu sefer ilişkiden sonra en az 1 -3 saat arası hep yattım. ama kalktığımda baya bi akıntı geldi..sanki preseedin hepsi geri akmış gibi..geçen ay hiç bu kadar akmamıştı...böyle uzayan ve ıslak bi akıntı...ne biliyim sanki işe yaramamış da bütün spermleri de içine alıp akmış gibi düşündüm...sizde de oldu mu hiç böyle..yani ilişkiden sonra bir süre yatıp kalktıktan sonra bu kadar çok akıntınız oldu mu hiç...yani fazlası aksa (ki ben 2.seviyeye kadar çekiyorum) bu kadar olmaz diye düşünüyorum ben...

günaydın kızlar

herkese iyi bir hafta dilerim

benim cumartesi günü bir iki damla kanamadan sonra pazar günü yoğun olmasa da adet başladı.

ateş tabloma bakar mısınız ne saçma bir hal aldı.

dün adetim gerçekleşince ovulasyon tarihini 3 gün ileri aldı.

35,8 ile adet oldum.

bugün ateşim 36,2

anlamadım gitti

39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yeni dongun hayirli olsun
aynisi bana da oldu canim
benim de hep 35.8 ve 35.9 gidiyordu bu sabah bir kalktim 36.1
genelde yumurtam catlayinca yukselir o atese benimki ama bu sefer cok ilginc oldu aynen, tabloya gore sanki catlamis gibi benimki ama imkansiz.
o yuzden snein de atesin duser ya da baya bir oynama olur bu ara takilma bence

çokk şüküürr çiigdemm aminn canımmm darısı sizlere insaallah
kızlar merhaba,ateş tablom nasıl sizce?henüz yükselme olmadı çok mu düşük sizce yumurtanın çatladığı ateşe göre

362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sankii birr hamişş tablosuu daha görüüyorum :))
aamminnn canımm insaaallahhh darısıı sizlere olsunnn

canım tablonn çok güzeell maaşşallahh hamilemisin :))
birkaç saat önce yaptığım ovulasyon testim
acaba ekleyebildim mi bi bakar mısınız

eklemişşsin canımmm hemdee gayettt net iki çizggiii boll şannssss

nasılsınızz kızlarrrrr sizii unuttum sanmayınnn benimm yaşadıgımm mutlulugu hepiniz yaşayın insaallahhhh.raabbim banadaa saglıkla kucagıma almayı nasip eylesin insaallah

valla canım hamile miyim değilmiyim bende bilmiyorum gunum 2 gun gecti bugunde olmadım daha henüz şaşkınım ama belki gec regl olabilrim bugunku tablomda bu 395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlar günaydın,

tablom son 2 günlük ateşimi de girince doğru yolu buldu ve 12 den 14. güne çekti çizgimi
aferin ona :))
şimdi bekle durr 9 gün var dahaa offffffff

Kızlar günaydın,

tablom son 2 günlük ateşimi de girince doğru yolu buldu ve 12 den 14. güne çekti çizgimi
aferin ona :))
şimdi bekle durr 9 gün var dahaa offffffff

Eki Görüntüle 323271

süpersin yokh
ovulasyonun önü arkası dolu
çalışmalar süper oldu senin bu ay

benim şu aptal tabloma bakar mısın
adet dün başladı 35,8 ile
bugün yine yükseldi ateşim 36,2

hiç birşey anlamadım
adetliyken niye yükseldi ki
39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlarrr.. ben aranıza gecen hafta katıldım biliyorsunuz ve ateş ölçmeyede tabiki adetimden sonra değil aranıza ilk katıldığımda başladım...

6 ocak 36.3
7 ocak 36.4
8 ocak 36.4
9 ocak 36.8

biliyorum belkide yorum yapılabilecek birşey yoktur ama yinede yazıyım dedim...bu arada bende ovulasyon testi aldım ve tek çizgi çıktı

ayrıca adet olmadan önce göğüslerimde ağrı olur genelde oda başladı...

dediğim gibi ortada pek yorum yapılacak bişey yok ama yinede birşeyler söylyecek olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…