- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Kizlar alakasiz olacak ama kalin bulgurdan kisir yapilir mi? canim cekti ama burda incir bulgur yok:44: getirdigim de bitmis, oyle yapan var mi yoksa diri diri mi olur acaba :44:
yok canım kilolu değilim çelimsizin tekiyimdir hatta. evet çok hareketli bi yaşamım var. en azından ben öyle düşünüyorum(eşim yarım gün çalışıyorsun yuh diyor ama bak sabahtan beri harıl harıl yazılı okuyorum. ve cuma günü kağıt kürek işlerinden koşturmaktan akşam gözlerimin altı çökmüştü..
dün bi arkadaştaydım tartıda 49,7 yi görünce sevindirik oldum. 160 boyum var ve 50 sanırım benim için ideal. ama hep 46-48 arasında gezinmişimdir.
ama yine de düzenli bi spor sağlık için önemlidir değilse millet neden yapıyor..
anladım canım önemli değil
sen de koy bakayım ateşini
inşallah öyledir
erken gibi geliyor bana bir yandan ama
Kizlar alakasiz olacak ama kalin bulgurdan kisir yapilir mi? canim cekti ama burda ince bulgur yok:44: getirdigim de bitmis, oyle yapan var mi yoksa diri diri mi olur acaba :44:
ohh ohhhsuper, ben burdaki soguk havalarda yaglandim iyice
benim de ovulasyon bugun yarin diye bekliyorum bakalim ates tablomu ekliycem yarin simdi birsey yok
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim yarına da yüksek girince 20. güne çekiyo çizgiyi. ama şaşırması normal tabi. sonuçta iki yumoş var.
bu arada canım senin testinde pozitifi gördün nolur kendini strese sokma ama sen de emin olmak istersen bugün düştü ya bu gece bi ilişki daha yap için rahat etsin.
benimde ovulasyonum bugğn yarın every...ovulasyon testlerime bugün başlasam iyi olacak sanırım..
ateş te ölçmüyorum günüm kaçacak yoksa
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim yarına da yüksek girince 20. güne çekiyo çizgiyi. ama şaşırması normal tabi. sonuçta iki yumoş var.
bu arada canım senin testinde pozitifi gördün nolur kendini strese sokma ama sen de emin olmak istersen bugün düştü ya bu gece bi ilişki daha yap için rahat etsin.
senin de değin gibi 2 yumış belki ikisi de çatladı
hayırlısı olsun
ben bugece de yapacağım
peki erken mi yerleşme için dpo 6
bir de bir şey daha soracağım:
ben de akıntı var diye doktorum fitil vermişti 3 gecede 1 tane zararı olur mu bu ara
canım kalından yapan var
tabi ince gibi olmaz
ama canın çok istemiş
yap ye
dün de okulda konuşurken kısır canım çekti. öğleden sonra arkadaşım sağolsun beni çağırdı yapmış yedik. onlar bulgurdan da yaparmış. ama tabi ev bulguru daha ince olur. normalde kaynar suyla ıslatırız ya sen tencereye al bir iki tıkırdat istersen. birazcık da fazla koy suyunu
kilon çok ideal canımboy kilo arası 10 cm ideal...
benim 5 olsa yeter 165 70 kiloyum..60 ideal kilom kemikliyim çünkü sonrası kötü oluyor yüzüm açısından..
ama ben giden her kiloya razıyım
spor için dediğine bende katılıyorum canım aslında sanıyoruz ki hep spor kilolu olanlar için gerekli...sadece kilo vermeye yarayan bi yol..
halbuki hepimizin zayıf-kilolu farketmez günde en az 2o dk tempolu spor yapmalıyız...ama millet olarak alışmamışız pek..tembeliz..
bende kilo vereyim bırakırım sanırım zor gelir
canım bilemiycem olsaydı doktorun vermezdi herhalde. ya da bunu kullanırken korunun derdi değil mi?
yok 6 çok erken değil ama 7 olsaydı daha emin olma ihtimali var derdim bu sadece tahmin canım bilemiyorum ki..
neyse canım takmayacağım
olursa olur olmazsa olmaz
zaten bu ay olmazsa ocakta ilaç tedavisi alacağım
çıkmalıyım artık daha kahvaltı etmedik öpüyorum sizi
iyi bakın kendiznize
heyecanimizi ayni donemde yasiycaz demek ki
ben 3 gunu garantiye alayim diyorum ama kafam da rahat valla olursa olur diyorum
aynen öyle canım olursa olur kendimizi yıpratmanın anlamı yok ben bunu anladım..
senin bebeğin gelicek ben buna çok inanıyorum..bi kez oldu yine olucak vede sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah...
benim hiç tutmadı şimdiye kadar...bi kaç ay daha deneyeceğim tutmazsa da dr gideceğim artık ne yapalım..
inşallah olucağı varsa Allahım bize verirse olucak...eşimid testlerini de tekrarlatıcaz bu ay sonunda...
inşallah her şey yoluna giricek
Kızlar adetime 2 gün kaldı.Birkaç gündür ateşimi ölçüyorum da git gide yükseliyor.Mesela 36.4,36,6, bugünse 36,8 çıktı.Bu iyiye işaret mi kötüye mi.Göğüs uçlarım acayip acıyo bluz bile acıtıyor.Göğüslerim de acıyor.Hiç bu kadar ağrımamıştı.Hatta benimkiler ağrımazdı bile hiç.İdrar testi yaptım negatif çıktı.Zaten test dandikmiş control çizgisi bile silik çıktı
everythingwillbegreat cnm kısır dedin valla benimde canım çekti hımm olsada yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?