14,gün 35,9 ***
15,gün 36,0 ***
16,gün 36,1 ***
17,gün 35,9 ***
18,gün 36,0 ***
19,gün ölçemedim gece erken yattım ilişki olmamıştı kiii 19'u 20'ye bağlayan gece 5te oldu ***
20.gün 4,30da uyandım ölçtüm 35,7 şok olum hemen uyanırım benimkini hadi diye kırmaı beni sağolsun ama işte normaldekinden daha az boşalığını söyledi haaal bırakmadın bende dedi artık nekadar verimli oldu bilmem 5,00te oldu 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı akşamına yine ilişki oldu***
21.gün 36,2 ---ilişki yok
22,gün ölçemedim bugün yani
dün gece hariç 4 ocaktan beri hergün çalıştık nasip olursa bu gecede olur çalışmadün gece de olmamasının sebebi hava koşulları
nasıl diyeceksiniz başıma neler geldi ben köy okulunda öğretmenlik yapıyorumya kar çoktu yine dünde evime gidemedim köydeki öğretmen arkadaşın evinde kaldım sabahta derecem yanımda olmadığı için ölçemedim ateşimi de az önce geldim evime şükürbugün yarında çalışırımda sonra gün aşırı belki anlarız yarın inş. ölçebilirsem ateşimi noldu bilmem artık
:44::44::44::44:su bacaklarini toplayip saga donup yatmayi deneyen var miydi? ve hamile kalan,
ben kasim ayinda bunu yapmistim en onemli gunumde denesem mi acaba yine:44: bu ay bugune kadarki tum iliskilerde hic onemsemedim maksimum 5 dk normal yattim kalktim da bugun yarin birsey yapmali artikkocam da en uygun pozisyonu hic istemiyor kendini kullandigimi dusunuyor bebek icin, sanki bebek isteyen tek benim. inatci ya artik baska sekilde de olur herhalde olacaksa. olacaksa bunlarin hepsi bos da yine de elimizden geleni yapmaliyiz diye iste
tatlım ben bu öneriyi bu kulüpte biyerde okudum ama hatırlamıyorum denemiş olmuş oay ama bilemem hayırlısı bende belimin altında yastıkla ilişkiye başladım buay hep 1 saat kadar yattım sonra sağıma döndüm çünkü sırt üstü hiç uyuyamam ben hayırlısı artık
ahhh bende sırt üstü uyumak istiyorum
ama doktorum hamileyken sırt üstü yatmak bebeğe zararlı dedi
sağa sola yatmaktan bütün kemiklierim ağrıyor :26:
canım hamilemiz var ya HAPŞU
onun tablosunu bir türü bulamıyorum canım yaa
:44::44::44::44:su bacaklarini toplayip saga donup yatmayi deneyen var miydi? ve hamile kalan,
ben kasim ayinda bunu yapmistim en onemli gunumde denesem mi acaba yine:44: bu ay bugune kadarki tum iliskilerde hic onemsemedim maksimum 5 dk normal yattim kalktim da bugun yarin birsey yapmali artikkocam da en uygun pozisyonu hic istemiyor kendini kullandigimi dusunuyor bebek icin, sanki bebek isteyen tek benim. inatci ya artik baska sekilde de olur herhalde olacaksa. olacaksa bunlarin hepsi bos da yine de elimizden geleni yapmaliyiz diye iste
inşallah canımbilmemki hamilelerin tablolarina koymustur belki, gecmise bak desem bulmak zor, belki hapsunun sayfasina girip ayzdigi cevaplardan bulabilirsin :44:
bu arada umarim sen de hamile olacaksin canim, umarim gonlumuzden gectigi gibi yerlesme dususudur bu
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kızlar garfiğme yorum yapabılırmısınız lütfen. atesım yuksek hıssetiğim belirtiler soyle dünden buyana mıdem garip yanı bulanıyogıbı ama bulantıda deil garip bişi. gögüslerimde zaman zaman kaşıntı oluyo vede bugun cok az agrı hissetim off psikolojik olmalarından o kadar cok korkuyorum ki umarım psikolojik cıkmaz.
lekelenme derken canımBAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3
13 ocak : 36.2
14 ocak : 36.3
kızlar 16.günüm hala çatlayamadım ne ateşim yükseldi nede akıntım var aksine çok kuru ve hafif lekenlemem hala devam ediyor...
lekelenme derken canım
kahve leke falan mı akıntı mı? normal?
kahve lekeyse yakındır çatlaması
yumurtlamaya başlıyor olabilirisn ben de bu ay oldu çünkü12sinde ilişkiden sonra başladı canım devam ediyor hala selpa gelio sadece...
canım hoşgeldin
baksana bu sayfada bir hamilenin ateş tabosu var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305-31.html
tıpkı benımki gibi 6.günde çizginin altına düşmüş
NURDANSR isimli üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?