- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
evet gördüm canım. tıpa tıp seninki. inşallah senin sonun da öyle olur[/QUOT
amin canım amin.cümlemize olsun inşallahhhh
DURUŞAH canım hoşgeldin, nasılsın?
Sen de iyisin ateş konusunda zahmet olmazsa yorum yapar msıısn tabloma?
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
E]
bu arada karanfil naptın yarınki hazırlıklarıı
malum günün var yarın
benim dolabta bal kabağı vardı on kireç suyuna batırmıştım kendimiz için hazırlamıştım. baktım şimdi şekli şemali güzel oldu. yarınki gün için tatlı menüsünne onu koyayım dedim
haftaya yine var misafir. o zamana da seninkini yapcam çok tuttum onu çünkü..[/QUOTE
bal kabağını kireç suyuna mı batırdınn
nasıl oluyor o?]
kireç taşını suya atıyorsun çözünüyor. hani badana yaparken hazırlanır ya. sonra bekliyorsun kaymağı dibe suyu üste çıkıyor.o suyu bulandırmadan alıyorsun 16 saat kabakları onun içinde bekletiyorsun sonra da şekerli suda pişiriyorsun canım
Kireçte Kabak Tatlısı « Cahide Jibek
canım kusura bakma şimdi gördüm mesajını,enteresan düşmüş 6.günde düşmüş,ama bence yumurtlamadan sonra ateşin güzel yükselmiş,hamile tablolarına baktın mı hiç,bazılarında böyle enteresan düşüşler olabiliyor,inşallah tekrar yükselir ve hep öyle devam eder,senin luteal fazın uzun mu sürüyor geçen ay öyle olmuş ya da
canım hoşgeldin
baksana bu sayfada bir hamilenin ateş tabosu var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305-31.html
tıpkı benımki gibi 6.günde çizginin altına düşmüş
NURDANSR isimli üye
iram bak canım nurdans isimli arkadaşın tablosuna
evet canım gördüm hakikaten aynı gün düşüş yaşamışsınız,inşallah seninkinin sonu da o tablo gibi olur,peki sen ne zamandır korunmuyorsun,ovulasyon testi yaptın mı hiç?
tatlım bu 10.ayımız ilk kez ovulasyon testinde 16.gün pozitif gördüm bu ay
ay canım çok sevindim umarım o pozitif başka pozitif de olur:)
inşallah canımm
kendimi kaptırmıyorum .
ama nolur benım için de dua et
hamilelerin duası kabul olurmuş
canım görüşürüz ben çıkmalıyım
kireç taşını suya atıyorsun çözünüyor. hani badana yaparken hazırlanır ya. sonra bekliyorsun kaymağı dibe suyu üste çıkıyor.o suyu bulandırmadan alıyorsun 16 saat kabakları onun içinde bekletiyorsun sonra da şekerli suda pişiriyorsun canım
Kireçte Kabak Tatlısı « Cahide Jibek
okuya okyua geleyiyorsun sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?