Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman dinlen.. hiç kalkma.. kendini yoracak hiiçç bi iş yapma canım..
Allahım o miniği korusun inşallah..

sağol canım allah razı olsun
eşim hiç kaldırmıyorum yerimden
sadece lavaboya gidiyorum
rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inş.
bizlere de evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar dil altında kaç dakika tuutyoruz ateş ölçeri anlatabilirmisiniz nasıl ölçüyoruz

digital termometre zaten. hazir oldugunda kendi otuyor.
sabahlari olcmen lazim tercihen 6-8 arasinda bir saati secip, her gun ayni saatte olcmen lazim
en az 3 saatlik bolunmemis uykuyla
yataktan kalkmadan

sağol canım allah razı olsun
eşim hiç kaldırmıyorum yerimden
sadece lavaboya gidiyorum
rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin inş.
bizlere de evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah canım sağ salim kucağına alırsın.. dualarım seninle..
kocana da aferim

kızlar ben bu ay yakı yapıştırdım belime ondan mı nedir adet belirtilerim hiç yok gibi bişey çok hafif ove çok az oluo
adet gelmeden 1 hafta önce başlardı önceden şuan yok gibi bişey eğer çok rahatsız olan varsa denemesini tavsiye ederim
benim midemde yanma ağrılarım olurdu adet öncesi şimdi hiçbiri yok

Yumurtlamamış olabilir misin daha? eggwhitelarında bitmiş :26: yarın öbür gün ateşin düşer herhalde

yumurtladigima eminim canim ya, akintilardan guzelce gozlemledim zaten gogus agrim da basladi, ama iste gun konusunda emin degilim. tabloya gore bence dun olmustu ama bana daha once oldu gibi geliyor. atesimi anlamadim bu ay neyse kesin konusmak icin sanirim yarin ve yarindan sonraya da bakmak gerek.
bu durumda battan hic emin degilim

selam kızlar
nasılsınız
ben biraz daha iyiyim toparladı sanki kendimi
tedavi için biraz daha bekleyecğiz
eşim bekleyelım dedi
ben de tamam dedim,ama onun da tamam diyeceği zaman gelecek
bebişim ateşin hala güzel Rabbim utandırmasın

hepinizi öpüyorum

canım ben adetimin 7.gunundeyım yarından baslasam cok sey kaybetmıs olurmuyum bu ay hem ateş olçme hemde ovulasyon testıne baslıcam dua edelım Allah hepımızın gonlune gore versın inşallah

kızlar benm dün ovu. testi çift çizgi çıktı. bugünde ateşim yükseldi nihayet. inşallah yarında yüksek kalır. hayırlısı

toparlan tabi tatlım tatile bomba gibi gir eşininde çook isteyeceği zamanlar gelecek o zamana kadar dinlen keyfine bak...ateşim şimdilik ii gibi ama bakalım artık gerisi Rabbime kalmış...öpüyorum

Herşey gönlünce olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…