- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
merhaba kızlar ben ateşimi sürekli ölçmem. sadece adetime yakın ölçüyorum çünkü adetimden önce 36.5-6 gibi oluyor ve adete birkaçgün önce birer sayı düşerek 36.2 olunca adet olucağımı anlıyorum ama bu ay 3 gün kalmasına karşı sabah ateşim 36.6 çıktı. inanmadım bir daha ölçeyim dedim bu sefer 36.9 çıktı. hemde yatağımdan daha kalkmamıştım. düşmemesinin sebebi acaba hamiş olabileceğimmi. son günler çok zor geçiyor yaaa. sizin yorumunuz nedir?
merhaba kızlar ben ateşimi sürekli ölçmem. sadece adetime yakın ölçüyorum çünkü adetimden önce 36.5-6 gibi oluyor ve adete birkaçgün önce birer sayı düşerek 36.2 olunca adet olucağımı anlıyorum ama bu ay 3 gün kalmasına karşı sabah ateşim 36.6 çıktı. inanmadım bir daha ölçeyim dedim bu sefer 36.9 çıktı. hemde yatağımdan daha kalkmamıştım. düşmemesinin sebebi acaba hamiş olabileceğimmi. son günler çok zor geçiyor yaaa. sizin yorumunuz nedir?
kızlar günaydın nick'imi değiştirdiö öncedeb ecn... diye başlıyordu every burdaysa bilir beni sabredenler kulübünden :)) neyse ateşim dün düşmüştü bugün biraz yükseldi bu yumurtlayacağım anlamına mı geliyor? dün ovulasyon testi de negatifti ama bana yardımcı olurmusunuz lütfen
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
benimde çok gecikti canım bugünde pozitifi görmezsem adetim gecikecek onu biliyorum tabi inş. gecikirde bebiş olur o ayrı mevzumerhaba biliyorum biliyorum, hayirli olsun yeni nickin
arkadaslar da profil resminden tanirlar zaten
daha yumurtlamamissin evet sen tesi yapmaya devam et, atesin gidisatindan ne zaman olur demek zor sanirim
ben birgun baya dustu, sonra yukselmeye basladi, dustugu gun catlamis bak ekliyim sana da
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oyle olunca da hemen cizgimi cekti bugun ff, dun kizlar dogru yorum yapmissiniz
yalniz ben ilk defa bu ay boyle gec catladim ya, catlama gunu iliski yok ve esim de feci grip o yuzden dun de iliski olmadi, bu ay gitti benden:))) oncesinde hergun hergundu adet bittiginden beri ama hayirlisi artik.onemli gunleri kacirmisiz.
bir de eger ates olcmesem ben batim 29 ocakta oooo hamileyim diye havalara ucardim herhalde ama gecikmeli geecegini su an atesten ogrendim yani cok iyi oldu
kızlar önceki günlerde ateşim 36.5, dün 36.6 bugünde 36.7 çıktı. adetime 2 gün var. ne dersiniz. yükselme vasa umutlanmalımıyım.
kızlar sizlere bir soru daha sorucam..şimdi biz yumurtamızın çatladıgı günü yakalayıp o günmü ilişki olması için ugrasıyoruz ?
belki size komik gelebilir ama öğrenmeye çalışyıroum işte mazur görün
evet canım o gün ve o günün 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası. hamilelik şansı yüksek oluyor. sık sık ilişki lazım. diğer günler zaten hamiş kalamıyorsun.
[/B] BAT:[/B]
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
[/B]kızlar yumurtam çatladı galiba ne dersiniz....[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?