Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bende tanıdım canım yeni nickin hayırlı olsun...

selam kızlarr
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün randevu alabilirsem bu kahverengi lekeler için doktora gidicem... artık korkmaya başladım inşallah kötü bişi değildir..

bende gitcem diyorum doktora gitcem gün uyandımda kesilmiş oluyor yalancı çıkartıyo beni lekelenmembugünde aynı oldu tam bi lekelenme olmadan dagitmek istemiyorum doktor yüzüme ne vardı niye geldin diye bakcak sonra...

canım ben senin yerinde olsam çoktan test yapmıştım korkunun ecele faydası yok en azından kafan rahat eder varmı yokmu diye insan kafayı yiyo bende aynı durumdayım şuan çünkü

evet canım aynen benimde bi bakıyorum kesilmiş bi bakıyorum devam ediyor beni yanıltıyor...aman ne derse desin dr sağlık sonuçta endişemiz geçsin diye gidiyoruz..inşallah kötü bişey değildir canım

çok şükür dün ilişki olmuştu zaten birde yarın girsem ilişkiye yeterli dimi cnm ondan sonra zaten beklemeye geçerim...

canım bence üstüste dene derim..yani dün oldu bugün olsun bide yarın olsun..çünkü bazen yumurta 1-2 gün içinde çatlayabiliyor o yüzden işini şansa bırakma...

kızlar ara ara sol kasığım ağrıyo ama adet ağrısından farklı gibime gelio valla insan kendini yiyo ya varmı acaba diye gidip kanda baktırmamak için zor tutuyorum kendimi daha 2 günüm var çünkü inşallah gelmez kasıklarım ağrısın sürekli diye dua eder oldum :)
bugün ateşimde düştü ama işte umut dünyası

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım maşallah ateşin güzel gidiyor inşallah son 2 günde düşmez...

canım maşallah ateşin güzel gidiyor inşallah son 2 günde düşmez...

evet canım aynen benimde bi bakıyorum kesilmiş bi bakıyorum devam ediyor beni yanıltıyor...aman ne derse desin dr sağlık sonuçta endişemiz geçsin diye gidiyoruz..inşallah kötü bişey değildir canım

inşllah canım seninde önemli bir şeyin çıkmaz...

canım bence üstüste dene derim..yani dün oldu bugün olsun bide yarın olsun..çünkü bazen yumurta 1-2 gün içinde çatlayabiliyor o yüzden işini şansa bırakma...

haklısın cnm ama eşim varikosel ameliyatı oldu onun için her gün dilde gün aşırı önerdi doktor...

ateşin güzel gözüküyor cnm azcık daha sabır ateşin yüksek derecede devam eder inşllah

sağol canım inşallah hepimiz en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

amin canımm inşallah...

sağol tatlım inşallah...anladım ozaman yarın yapın canım

canım maşallah ateşin güzel gidiyor inşallah son 2 günde düşmez
...

inşallah saolun kızlar zaten aynen son 2-3 günde düşüyo ateşim bugünde bi tık düştü 2 gün sonrayı bekliycem mecbur
sanmıyorum ama bitek bu kasık ağrısı heveslendirio beni işte

Son düzenleme:

18.gun catlamis bence
yarin obur gun artik yuksek devam etmesi lazim

ayy İnşallah geç yumurtlamamışımdır. 6 ay oldu bu ay tutturalım şu yumurcağı İnşallah. geç yumurtladığım nasıl anlaşılıcakki. keşke baştan ateş ölçümü yapsaydım.

Aaa naptın şimdi.. bu sefer de kendini üzüyorsun. 2 gün daha bekle yine yüksek olursa test yap olur mu

Ronyacım güzel dileklerin için çok sağol canım..

zebebek ve bebeğimolsun ateşleriniz çok güzel sonları da güzel olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…