kızlar günaydın nick'imi değiştirdiö öncedeb ecn... diye başlıyordu every burdaysa bilir beni sabredenler kulübünden :)) neyse ateşim dün düşmüştü bugün biraz yükseldi bu yumurtlayacağım anlamına mı geliyor? dün ovulasyon testi de negatifti ama bana yardımcı olurmusunuz lütfen
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlarr
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün randevu alabilirsem bu kahverengi lekeler için doktora gidicem... artık korkmaya başladım inşallah kötü bişi değildir..
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorum...test için cumartesiyi bekliycem
bu arada ishal olmak belirtimidir sizce.gece karın ağrısından yatamadım.kramplı gazlı (afedersiniz)ishal vardı...şimdi iyiyim.ama test yapmaya korkuyorum
bence 18. gün çatlamış canım
bende tanıdım canım yeni nickin hayırlı olsun...
bende gitcem diyorum doktora gitcem gün uyandımda kesilmiş oluyor yalancı çıkartıyo beni lekelenmembugünde aynı oldu tam bi lekelenme olmadan dagitmek istemiyorum doktor yüzüme ne vardı niye geldin diye bakcak sonra...
çok şükür dün ilişki olmuştu zaten birde yarın girsem ilişkiye yeterli dimi cnm ondan sonra zaten beklemeye geçerim...
kızlar ara ara sol kasığım ağrıyo ama adet ağrısından farklı gibime gelio valla insan kendini yiyo ya varmı acaba diye gidip kanda baktırmamak için zor tutuyorum kendimi daha 2 günüm var çünkü inşallah gelmez kasıklarım ağrısın sürekli diye dua eder oldum :)
bugün ateşimde düştü ama işte umut dünyası
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ara ara sol kasığım ağrıyo ama adet ağrısından farklı gibime gelio valla insan kendini yiyo ya varmı acaba diye gidip kanda baktırmamak için zor tutuyorum kendimi daha 2 günüm var çünkü inşallah gelmez kasıklarım ağrısın sürekli diye dua eder oldum :)
günaydın kızlar bugünkü tablom.çizgimi çekti ff.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayırlı olsun çizgin canım..inşallah bebeğine kavuşursun hayırlısıyla
evet canım aynen benimde bi bakıyorum kesilmiş bi bakıyorum devam ediyor beni yanıltıyor...aman ne derse desin dr sağlık sonuçta endişemiz geçsin diye gidiyoruz..inşallah kötü bişey değildir canım
canım bence üstüste dene derim..yani dün oldu bugün olsun bide yarın olsun..çünkü bazen yumurta 1-2 gün içinde çatlayabiliyor o yüzden işini şansa bırakma...
sağol canım inşallah hepimiz en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
inşllah canım seninde önemli bir şeyin çıkmaz...
haklısın cnm ama eşim varikosel ameliyatı oldu onun için her gün dilde gün aşırı önerdi doktor...
ateşin güzel gözüküyor cnm azcık daha sabır ateşin yüksek derecede devam eder inşllah
canım maşallah ateşin güzel gidiyor inşallah son 2 günde düşmez
...
inşllah canım seninde önemli bir şeyin çıkmaz...
haklısın cnm ama eşim varikosel ameliyatı oldu onun için her gün dilde gün aşırı önerdi doktor...
ateşin güzel gözüküyor cnm azcık daha sabır ateşin yüksek derecede devam eder inşllah
amin canımm inşallah...
sağol tatlım inşallah...anladım ozaman yarın yapın canım
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
kızlar yumurtam çatladı galiba ne dersiniz....
ateş yükselmeye devam edince hamilleik mi oluyo
inşllah canım...18.gun catlamis bence
yarin obur gun artik yuksek devam etmesi lazim
ayy İnşallah geç yumurtlamamışımdır. 6 ay oldu bu ay tutturalım şu yumurcağı İnşallah. geç yumurtladığım nasıl anlaşılıcakki. keşke baştan ateş ölçümü yapsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?