Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:
aa canım inşallah hamilesindir ya umutlandırmış gibi olmıyım ama evet ovulasyonda pozitifi görüyodu hamile kızlar hadi inşallah güzel haberleri ver bize
dediğin gibi 1-2 gün daha sabret ama kan a gitmek için
aslında giriyorumda cnm eskisi gibi çok değil çoğu zamanda onlıne olmadan giriş yapıyorum..
ben aşılama yaptırdım cnm bu ay beklemedeyim ama ateşimide ölçüyorum hevesim var hamiş olursam bende tablomu paylaşcam ya o bakımdan
sen neler yapıyorsun nasılsın ateşe devammı
Bir kaç gün beklersem bebek varsa hem değeri artar daha rahat belirlenir işte ozaman içim rahat eder beklemek heyecanlı olucak bu ay sabah ateşimi ölçtüm 6.30 da 37.3 ü görünce çok heveslendim sonra bir türlü uyuyamadım çok zor daldım uykuya heyecandan :18:
ayy canım benim ya bilirim o heycanı çok yaşadım ateş yüksek çıkınca sevinmeleri
tabi böyle hem geç kalıp hem bu kadar hiç yüksek çıkmamıştı benimkide ara zamandakilerede seviniyoduk bizede birgün nasip olur inşallah
inşallah bebeişin senledir
hiç ölçmedin sonlardamı ölçtün ateşini canım
belirtin yokmu peki belirgin
14,gün 35,9 ***
15,gün 36,0 ***
16,gün 36,1 ***
17,gün 35,9 ***
18,gün 36,0 ***
19,gün ölçemedim
20.gün 4,30da uyandım ölçtüm 35,7...... 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı
21.gün 36,2
22,gün ölçemedim
23,gün 36,2 kapatıp tekrar ölçtüm çünkü pek sabit tutamadım hemen arkasından 36,3
24,gün bugün 36,2 çıktı ilk kapatıp tekrar ölçtüm 36,3
sapıttım artık noldu yaaaaaaaaaaaaaaa anlamadım artık 36,4ü görsem rahatlıycaktım ama göremedim hala gerçi 6 gibi uyndım kendiliğimden öyle ölçtüm 01,00gibi çlışma oldu yine söylemesi ayıp çıplaktım üzerim örtülüydü ama üşümüştüm onunda etkisi varmıdır acaba kızlr benimki jübileyi yptım dedi son maçmış yani yorulduk napalım bu gece yok çlışm demiycem bidhada zaten hayırlısı artık
kızlar bu tablo saçma sapan görünüyor ancak fikir olsun diye koydum ben 20,gün çatladığımı düşünüyorum akıntı durumum hep vardı gibi hiç anlayamadım her gece çalışma olunca ister istemez akıntım hep vardı 23 aralıktı satım bugün 35,gün sabah 7gibi ölçtüm 36,4 saat11 de tekrar uyandım 36,5 ben cesaret eddemedim idrar testi yapmaya yarına kadar bşey gelmezse inş. gelmez yapıcam test yarın annemin doğum günü ona büyük bi hediyem olsun istiyorum ama hayal kırıklığınddan korkuyorum abimin bebeğini yeğenimi babamın doğum gününde öğrenmiştik nasıl sevinmiştik inş. benim bebeğimde anneannesine sürpriz yapar inşallahhhh...
canım hadi hayırlısı
normalde 35 günü bulur mu döngün peki?
inş bebişin vardır dediğin gibi hediye olur annene de
güzel haberlerini bekliyoruz yarın ...
Ben de fertılıden ates tablomu yukmek ıstıyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz
iyi aksamlar herkese
benim gibi bati yaklasanlara sabirli gunler dilerim ve de mujdeli gunler
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyi aksamlar herkese
benim gibi bati yaklasanlara sabirli gunler dilerim ve de mujdeli gunler
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben de fertılıden ates tablomu yukmek ıstıyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz
oluyor canım 39 oldu en çok oda 1-2 kez 8 haz 8 temmuz 8ağustos 10eylül 16ekim 16 kasım 23 aralık yani düzensiz görüldüğü gibi 31aralıkta hsg çektirdim şükür temiz çıktı doktorum 7-12 ocağa dikkat et sık çalış dedi ben ilişkilerden kaçırdığımı hiç düşünmüyorum ama çatladığım günü tabiki kesin bilmiyorum beceremiyorum çünkü ateş ölçme yöntemini hayırlısı artık
canım nasılsın tablon çok güzel bebekler getrsin inş. sana ben uzun zaman takip edemedim 23 ocağı bekleyen çok kişi vardı hayırdır bebiş haber varnı topikte?? ben çok güzel 4gün geçirdim k.validemlere gittik eşimin memleketne çokkkk eğlendik geldik yine başladım strese hiç aklıma gelmiyordu oradayken inş. güzel haber alırım yarın amiiiiinnnnnnnn......
canim ya cok sevindim eglenmis olmana
bosver dusunme sayili gunlerdir
umarim bebegin gelir en kisa zamanda
yeni hamisler vardi topicta
kar var
darisi basimiza
sayfanin en ustunde sag tarafta
SHARING yaziyor
onu tikliyorsun
sonra SET UP var onu tikliyorsun
acilan kutudaki linki buraya kopyaliyorsun
canım hayırlı olsun aşılaman inşallah
bu aşılamanın tam olarak süreci nasıl oluyo biraz anlatırmısın yani acı falan oluyomu yoksa uyutarak mı yapıyolar
eşinde ve sende sorun varsa yazarmısın
bende mi aşılama yaptırsam diye düşünüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?