ben eski pkoluyum cnm ..eski pkolu dyorm çünkü soğan küründen sonra uzunca bi zamandır kistim olmuyor..sperm sayımız normal hsg kan değerleri herşey normal 3 seneyi geçkindir istiyoruz ..4 kloemen 3 çatlatma iğnesi oldum ama onlardanda sonuç alamadık
aşılama da dayanılmayaak bi acı yok hatta bana göre hiç yok diyebilirim görmedim ama bi alet taktı rahmi görebilmek için vya açmak için sperm yıkaması yaptırdığımız labratuardan uzun pipetten daha ince bi enjeksiyon ağzı verdiler .onunla spermleri rahmin içine yumurtalıklara en yakın yere bırakıldı yarım saat yattım doktorum çok şekerdi rahat ol güzel şeylr düşün üzerindeki ne güzelmiş nerden aldın gibi hoş bir sohbetle oldu :) ..tek klomenle 3 yumurtam oluştu 18 saat öncesi çatlatma iğnemi oldum ..biraz karşık anlattım ama artık sormak istediğin şeyler varsa yanıtlarım cnm
My Ovulation Chart
merhaba kizlar tabloma bir bakarmsiniz ovulasyon testi hala negatif ama 15 gune kesik cizgi cekti
merhaba ben tablondan emin değilim. pko musun. pko tabloları biraz zor oluyor. ovulasyon testiyle birlikte kullanılması gerek bence. bekle bakalım biraz daha gün aşırı devam et yine de.
pko degilim bildigim kadariyla adetlerim cok duzenli 30 gunde ovulasyon testi yaptim gozukmuyomu acaba ama simdiye kadar negatif gecen ayda 20 21. gunlerde pozitif olmustu simdi 18.gun ates hergun ayni saatte olcemedim cok etkisi olurmu
nasılsınız güzeller hepinizi kocaman öpüyorum
karanfilim canım keyifler nasıl iyisin demi
kizlar goguslerimde resmen yanma var baya baya dururken bile aciyor
bugun de siddetli agri denilebilir ama sanki dune gore azalma var:44: regl oncesi donemle ilgili herhalde
biz de seni opuyoruz topicimiz tatli annesi RONYA
canım yaa sakın gebelik öncesi çok fazla bir belirti beklemeyin
benim tek belirtim adet belirtilerim yoktu
yani adet öncesi çok ağlamaklı olurdum o yoktu
adet öncesi göğüslerim şişerdi ağrırdı oda yoktu
akıntı falanda yoktu akıntı testte pozitif gördükten sonra başladı
yani dpo 13 de falan
birde dpo 12-13. günlerde feci bir uyku hali ve halsizlik başlamıştı
birde stres gebeliği engeller falan diyorlar bunların hepsi fasa fiso
ben hemile olduğum ay feci stresliydim
günde 3 kere gebelik testi yapıyordum
ben de kasim ayinda bata 1 gun kala sIk sIk idrara cikmaya basladim ve bat gunu gogus ucu sizlamam oldu, ve bat gunu siddetli akintilar basladi. oncesinde benim de brisye yoktu ama malesef hersey basa dondu ronyacim, yeniden acabalar. yeniden denemeler, beklemeler, o yzuden beyin cok algilamiyor, cok sukur eskiden oldugu gibi surekli kendimi kurcalamiyorum ama kendimi dinlemekten de alikoyamiyorum kendimi
ben de kasim ayinda bata 1 gun kala sIk sIk idrara cikmaya basladim ve bat gunu gogus ucu sizlamam oldu, ve bat gunu siddetli akintilar basladi. oncesinde benim de brisye yoktu ama malesef hersey basa dondu ronyacim, yeniden acabalar. yeniden denemeler, beklemeler, o yzuden beyin cok algilamiyor, cok sukur eskiden oldugu gibi surekli kendimi kurcalamiyorum ama kendimi dinlemekten de alikoyamiyorum kendimi
Ronyaaaa hoş geldin benim yazımı da okudun mu bugün? dün adet günümdü sabah ateşimi ölçtüm aylardır ölçüyorum ilk defa bu ay 37.3 gördüm tabi ümitlendim hemen sabah kii ilk idrarımla test yaptım ikinci çizgiyi göremedim sonra bi de ovulasyon testi yapayım dedim onunla da hamile olduğunu öğrenen duymuştum yaptım ve iki çizgide koyu kırmızı aynı kalınlıkta çıktı ilginç dimi??? Salı ya kadar beklemeyi düşünüyoruz eşimle kana öyle gidicez adet olmazsam tabi
canım bakayım tablona tekrar koyarmısın
bu arada dediğin gibi ovulasyon testiyle pozitifi gören oluyor
ama bu kesin bir şey değil
umarım bebeişin geliyordur
İki aydır tablo yapmıyorum ki sadece adet günleri ölçüyorum yüksek ateşle adet oluyorum ben 36.9 la adet oldum bi kaç kere geçen ay da öyle ertesi günü düşüyor epeyce bu ay ilk defa adet zamanı 37.3 ü gördüm daha doğru dündü adet günüm
canım umarım ateşin düşmez
ve bebiş haberini alırız
nasılsınız güzeller hepinizi kocaman öpüyorum
karanfilim canım keyifler nasıl iyisin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?