Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşllah tutar cnm aşılama dinlen bol bol kendini yorma geldin bebişler...

My Ovulation Chart
merhaba kizlar tabloma bir bakarmsiniz ovulasyon testi hala negatif ama 15 gune kesik cizgi cekti

merhaba ben tablondan emin değilim. pko musun. pko tabloları biraz zor oluyor. ovulasyon testiyle birlikte kullanılması gerek bence. bekle bakalım biraz daha gün aşırı devam et yine de.

merhaba ben tablondan emin değilim. pko musun. pko tabloları biraz zor oluyor. ovulasyon testiyle birlikte kullanılması gerek bence. bekle bakalım biraz daha gün aşırı devam et yine de.

pko degilim bildigim kadariyla adetlerim cok duzenli 30 gunde ovulasyon testi yaptim gozukmuyomu acaba ama simdiye kadar negatif gecen ayda 20 21. gunlerde pozitif olmustu simdi 18.gun ates hergun ayni saatte olcemedim cok etkisi olurmu

pko degilim bildigim kadariyla adetlerim cok duzenli 30 gunde ovulasyon testi yaptim gozukmuyomu acaba ama simdiye kadar negatif gecen ayda 20 21. gunlerde pozitif olmustu simdi 18.gun ates hergun ayni saatte olcemedim cok etkisi olurmu

evet düzenli ölçmemişsen o yüzden ateşin böyle dalgalı olmuştur.
yine testi yapmaya devam et o zaman.

kizlar goguslerimde resmen yanma var baya baya dururken bile aciyor
bugun de siddetli agri denilebilir ama sanki dune gore azalma var:44: regl oncesi donemle ilgili herhalde

donem donem degisik konulrda okuyorum hamilelik dusundugumden beri
birkac gundur de tabi dpolarda oldugum icin degisik sitelerde okudum hamilelik belirtilerini
en basta, adet gecikmesi olmadan bile, hamilelik gerceklestikten birkac gun sona GOGUSTE SISKINLIK, AGRI, GOGUS UCUNDA SIZLAMA, KOYULASMA
ve bata birkac gun kala baslayan SIK IDRARA CIKM
ve KASIKLARDA ANI HAREKETLERDE BATMA, AGRI, AGIRLIK HISSI ilk belirtiler arasindaymis...
gecsin su zaman artikkkkkkkk

nasılsınız güzeller hepinizi kocaman öpüyorum
karanfilim canım keyifler nasıl iyisin demi

kizlar goguslerimde resmen yanma var baya baya dururken bile aciyor
bugun de siddetli agri denilebilir ama sanki dune gore azalma var:44: regl oncesi donemle ilgili herhalde

canım yaa sakın gebelik öncesi çok fazla bir belirti beklemeyin
benim tek belirtim adet belirtilerim yoktu
yani adet öncesi çok ağlamaklı olurdum o yoktu
adet öncesi göğüslerim şişerdi ağrırdı oda yoktu
akıntı falanda yoktu akıntı testte pozitif gördükten sonra başladı
yani dpo 13 de falan
birde dpo 12-13. günlerde feci bir uyku hali ve halsizlik başlamıştı
birde stres gebeliği engeller falan diyorlar bunların hepsi fasa fiso
ben hemile olduğum ay feci stresliydim
günde 3 kere gebelik testi yapıyordum

ben de kasim ayinda bata 1 gun kala sIk sIk idrara cikmaya basladim ve bat gunu gogus ucu sizlamam oldu, ve bat gunu siddetli akintilar basladi. oncesinde benim de brisye yoktu ama malesef hersey basa dondu ronyacim, yeniden acabalar. yeniden denemeler, beklemeler, o yzuden beyin cok algilamiyor, cok sukur eskiden oldugu gibi surekli kendimi kurcalamiyorum ama kendimi dinlemekten de alikoyamiyorum kendimi

Ronyaaaa hoş geldin benim yazımı da okudun mu bugün? dün adet günümdü sabah ateşimi ölçtüm aylardır ölçüyorum ilk defa bu ay 37.3 gördüm tabi ümitlendim hemen sabah kii ilk idrarımla test yaptım ikinci çizgiyi göremedim sonra bi de ovulasyon testi yapayım dedim onunla da hamile olduğunu öğrenen duymuştum yaptım ve iki çizgide koyu kırmızı aynı kalınlıkta çıktı ilginç dimi??? Salı ya kadar beklemeyi düşünüyoruz eşimle kana öyle gidicez adet olmazsam tabi

canım elbette çok sıkıcı bir durum ama
unutmaki vakti zamanı gelince insan yaşadığı sıkıntıları unutuyor
ben iki boyunca çok uğraştım ama şimdi inanırmısın hepsi geçti
gün gelecek sende gebiş olucaksın ve bu günleri unutacaksın i,nşallah
tabi bu arada unutmak derken bu uğurda emek veren insanları hiç bir zaman unutmuorum
ama demek istediğimm stresde yapıyorsan yap ama her zaman olcağına inan
inanırsın muhakkak olur ve bebişin gelir

canım bakayım tablona tekrar koyarmısın
bu arada dediğin gibi ovulasyon testiyle pozitifi gören oluyor
ama bu kesin bir şey değil
umarım bebeişin geliyordur

canım bakayım tablona tekrar koyarmısın
bu arada dediğin gibi ovulasyon testiyle pozitifi gören oluyor
ama bu kesin bir şey değil
umarım bebeişin geliyordur

İki aydır tablo yapmıyorum ki sadece adet günleri ölçüyorum yüksek ateşle adet oluyorum ben 36.9 la adet oldum bi kaç kere geçen ay da öyle ertesi günü düşüyor epeyce bu ay ilk defa adet zamanı 37.3 ü gördüm daha doğru dündü adet günüm

yine lekelenmem oldu akşam üstü böyle kılcal damar leke yapar ya öyle pembe ...bugün eşimin testini yeniledik her hangi bir artış olmamış ameliyat öncesi nasılsa öyle doktor yoktu yarın gidip doktoruyla konuşacak bakalım ne dicek doktor beyimiz...

canım umarım ateşin düşmez
ve bebiş haberini alırız

nasılsınız güzeller hepinizi kocaman öpüyorum
karanfilim canım keyifler nasıl iyisin demi

iyiyim sağolasın canım.. annemler var işte ara ara girmeye çalışıyorum. doktora gittim işte adet olunca. yine serophene verdi. istemedim ama verdi. 4 ay kullanalım ki aşılamaya öyle geçebiliriz. eşinde biraz hareketsizlik var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…