ayyy cok gerginimmm
sinirden ellerim titriyor resmen
gece gece rusun biriyle yazistim da onunla da iliski kavgayla bitti sonunda. kiz pek bir dolmus 'turkler ruslardan kotu besleniyor,,,siz sagliksiz seyelr yiyorsunuz.' seklinde konusunca fittirdim, konunun baslangici da ne yaptin bugun diye sorunca 'market alisveristen sonra canim pasta istedi kafeye ugradim oturdum orda' demem...eger bebegim benimleyse bu skntiyi ona da yasattim ve su an cok korkuyorum, zaten dusuk yasadim ben stresten uzak durmaya calisiyorum aile hayatim esimle iliskim hepsi super ama su sehirdeki muhattap oldugum ruslar yuzunden sinir stres sahibi oldum... resmen yuzum alev alev insallah hamileysem (ki bu ay boyle hissediyorum ) birsey olmaz
slm kızlar ya ben bu işi bi tam öğrenemedim ff çizgi çekmedi ama bence çatlamış olması lazım 10-11 . günler acayip akıntım vardı 12. günde devam etti... ne diyosunuz ne zaman çatlamıştır sizce??? :18:
395965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar bugünkü tablom.ama içimde hiç umut yok.geçen ayki tablomun sonuna ne kadar benziyor sonu.sanki yarın düşücek gibi hissediyorum.ateşimde çok düşük yükselmedi zaten bu kadar düşük ateşle hamile kalınırmı onuda bilmiyorum.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet gecen ayki tablona cok benziyor ama onemli gun yarin
umarim yarin dusus olmaz
su an atesin cok iyi seviyede
cok yukselmesi gerekmiyor onemli olan senin ates seviyenin ustunde olsun ki su an da oyle
ben 36.5 ile hamile kaliyorum mesela
diger tablolarla kiyaslama kendininkini, senin ortalamanin ustunde olmasi onemli olan
umarim yarin iyi haberle gelirsin
3a6e68 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar bu halim nedir bi yorumlarmısınız....
ff de bişey anlayamadı heralde çizgi felan çekmiyo :)
günaydın kızlarrrrrr
Kızlar becerememişim
tablom bu şekilde yorumlarınıızı bekliyorum. Bugün yumurtluyormuym acaba :18:
ben eski pkoluyum cnm ..eski pkolu dyorm çünkü soğan küründen sonra uzunca bi zamandır kistim olmuyor..sperm sayımız normal hsg kan değerleri herşey normal 3 seneyi geçkindir istiyoruz ..4 kloemen 3 çatlatma iğnesi oldum ama onlardanda sonuç alamadık
aşılama da dayanılmayaak bi acı yok hatta bana göre hiç yok diyebilirim görmedim ama bi alet taktı rahmi görebilmek için vya açmak için sperm yıkaması yaptırdığımız labratuardan uzun pipetten daha ince bi enjeksiyon ağzı verdiler .onunla spermleri rahmin içine yumurtalıklara en yakın yere bırakıldı yarım saat yattım doktorum çok şekerdi rahat ol güzel şeylr düşün üzerindeki ne güzelmiş nerden aldın gibi hoş bir sohbetle oldu :) ..tek klomenle 3 yumurtam oluştu 18 saat öncesi çatlatma iğnemi oldum ..biraz karşık anlattım ama artık sormak istediğin şeyler varsa yanıtlarım cnm
evet canım yumurtluyosun bugünlerde
canım çok saol cvp için Allah en kısa zamanda bebeklerimizi göndersin inşallah
Canım Allah razı olsun cevapladığın içinyumurtluyorsam bugün ve yarın çalışma olmalı değil mi ben pek bilmiyorumda ateş ölçme metodunu yeni başladım
hep ayni saatlerde olcuyor musun atesini
baya farkli cunku
bir de bolunmemis uykuyla en az 3 saat uyuyarak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?