Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy cok gerginimmm
sinirden ellerim titriyor resmen
gece gece rusun biriyle yazistim da onunla da iliski kavgayla bitti sonunda. kiz pek bir dolmus 'turkler ruslardan kotu besleniyor,,,siz sagliksiz seyelr yiyorsunuz.' seklinde konusunca fittirdim, konunun baslangici da ne yaptin bugun diye sorunca 'market alisveristen sonra canim pasta istedi kafeye ugradim oturdum orda' demem...eger bebegim benimleyse bu skntiyi ona da yasattim ve su an cok korkuyorum, zaten dusuk yasadim ben stresten uzak durmaya calisiyorum aile hayatim esimle iliskim hepsi super ama su sehirdeki muhattap oldugum ruslar yuzunden sinir stres sahibi oldum... resmen yuzum alev alev insallah hamileysem (ki bu ay boyle hissediyorum ) birsey olmaz

bişey olmaz Allahın izniyle.. geçen hamileliğinde de korkmuştun valiz filan taşıycam diye yolculuk yapcam diye ama hiç bişey olmadı. taaa günler sonra oldu. ki artık öğrendikten sonra da rahat bi hamilelik geçiriyordun büyük ihtimal.
kendini ferahlat sıkma canını.
olacak olursa öyle bi olcak ki biz bile şaşırcaz. diycez ki bunlara rağmen mi hamile kaldım

günaydın kızlar bugünkü tablom.ama içimde hiç umut yok.geçen ayki tablomun sonuna ne kadar benziyor sonu.sanki yarın düşücek gibi hissediyorum.ateşimde çok düşük yükselmedi zaten bu kadar düşük ateşle hamile kalınırmı onuda bilmiyorum.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet gecen ayki tablona cok benziyor ama onemli gun yarin
umarim yarin dusus olmaz
su an atesin cok iyi seviyede
cok yukselmesi gerekmiyor onemli olan senin ates seviyenin ustunde olsun ki su an da oyle
ben 36.5 ile hamile kaliyorum mesela
diger tablolarla kiyaslama kendininkini, senin ortalamanin ustunde olmasi onemli olan
umarim yarin iyi haberle gelirsin

sağol canım ya inşallah düşüş olmaz hayırlısı bakalım.bekleyip görücez.

Kızlar becerememişim

tablom bu şekilde yorumlarınıızı bekliyorum. Bugün yumurtluyormuym acaba :18:

Eklentiler

• $chartgraph_module.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar becerememişim

tablom bu şekilde yorumlarınıızı bekliyorum. Bugün yumurtluyormuym acaba :18:

evet canım yumurtluyosun bugünlerde

canım çok saol cvp için Allah en kısa zamanda bebeklerimizi göndersin inşallah

evet canım yumurtluyosun bugünlerde

canım çok saol cvp için Allah en kısa zamanda bebeklerimizi göndersin inşallah

Canım Allah razı olsun cevapladığın için yumurtluyorsam bugün ve yarın çalışma olmalı değil mi ben pek bilmiyorumda ateş ölçme metodunu yeni başladım

Canım Allah razı olsun cevapladığın için yumurtluyorsam bugün ve yarın çalışma olmalı değil mi ben pek bilmiyorumda ateş ölçme metodunu yeni başladım

ateşin belirgin bi şekilde yükselene kadar çalış canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…