Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canımm meleğin kardeşinimi yolluyo sana yoksa ne güsel bi tablo bu maşallhhhh
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tablomda burda adet belirtilerim başladı malesef

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
*20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9
*22 ocak : 36.2
23 ocak : 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 36.4
25 ocak : 36.4
26 ocak : 36.4
27 ocak : 36.6
,
slm kızlar son 3gün bakalım ateş ne gösterecek...

senin ateş eşiğin önemli olan canm...36.2yle adet olmuşsun geçen ay yarına inşllah düşmez cnm...

oh ne güzel cnm bütün hamilelik belirtileri sendeadetine seninde 3 gün var dimi cnm...geçsin günlerr...

Son düzenleme:

inşallah canım ya düşmez.yarın belli olur bakalım.senin tablonunda sonu sana bebiş getirsin inşallah.

bende de hic belli olmaz canim
ben son 4 gun susucam bakalim ates konussun 36.5 oldu mu tamamdir

son 3 gün mü:26:
bence 23 ocakda çatlamış. ve daha dpo 4 desin. inşallah olmazsın ama senin ihtimal adet günün 6 şubat

moralim hiç bukadar kötü olmamıştı bu hamilelik denemeleri sürecinde bu sabah 7 de kalktım ateş ölçtüm ama ölçerken dil altımı yarıcam sandım psikolojik olarak sanki çok bastırırsam yüksek çıkacak diye bastırdıkça bastırdım neyse çıka çıka 36,1 çıktı yani heran adet olabiilirim normalde olsa asla test yapmam bu ateşten sonra ama eşim için rahatlasın bi test yap dedi dün söylemiştim bugün annemin doğum günü belki olurya bir sürpriz olur dedim yaptım negatif ateşim yüksek olsaydı hala bi umudum olurdu ama ateşte düştü zaten adet döngülerimde çok uzun 1-1,5 ay sürüyor neredeyse çok işte negüzel 28 günde adet görenler çabucak geliyordur. doktorum eğer adet olursam 2,günü gelmemi söyledi anladığım oki klomen falan verecek hapla tedaviye baaşlıycak artık umudum yitiyor çok erken diyenleri aaslaa duymaak istemiyorum o süreci buradaaki herkes çok iyi bilir bazen insanın saatleri beklemesi taahammül edilemez hale geliyor hiç bişey yapaasım yok 15 tatiline çıktım dinlenir güzel haaberler alırsaam hayatımın rengi değişir diyordum yine hüsran adet olacağımı nimet saymak istiyorum ki henüz oda olmadı ama 36.gün bugün okadar bekledimki bi bukadar daha bekliycem belki daha çok dua edin bana nolur saabır versin Allahım tüm bekleyenlere ama herşeyden soğudum doğru şeyler yapmadığımı biliyorum ama bile bile yaapıyorum bunu yaapmk istiyorum eşimi görmek istemiyorum evi b.....k götürüyor kalkıp iş ypmak istemiyorum yapmıycaamdaa kapımı kilitleddim çalasadaa aaçmıyorum eşim dolanıp duruyor etrafımda sürekli gelp yokluyor beni onddandaa nefret ediyorum çok kötüyümmmmmmmmm

canım benim seni öyle iyi anlıyoruz ki.. Allahım şu okunan ezanlar hürmetine en yakın zamanda sevindirsin seni inşallah.
kendini biraz daha rahatlat istersen...
bebek fikrini hayatımızın merkezine koymadığımız sürece bu bizde üzüntü oluşturmayacak ama yapamıyoruz işte.
sen beni 1 ay geriden takip ediyorsun ben de evvelki ay film çektirdim. sonra da serophene verdi düzgün yumurtladığım halde.. inşallah sen hapla hemen hamile kalanlardan olursun canım..
Rabbim çekemeyeceğimiz yük vermesin. en yakın zamanda bebeklerimizle hepimizi sevindirsin inşallah..

Ah canımm her ay yaşanılan hüsran kıyamam

Allahım efendimizin yüzü hürmetine banada sanada diğer dileyen kardeşlerime de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Aminn

Ağlama kıyamam Allahım tez zamanda aydınlıgına cıkarsın hepimizi gözlerimizi başkalarına baktırmasın amin :2:

canimmmm benimmm fatoscummm
seni cok iyi anliyorum ve ne diycem bilemiyorum ama ne olurrrr uzme kendini
gercekten gun gelecek bebegini kucagina aldiginda bunlari hatirlamiycaksin bile hersye super olacak
yeter ki biz sabredelim ve icimizi ferah tutalim canim
gercekten cok yakin zamanda hamileyimmmmmm diye bagricagin gun gelecek burda gonulden inanaiyorm

son 3 gün mü:26:
bence 23 ocakda çatlamış. ve daha dpo 4 desin. inşallah olmazsın ama senin ihtimal adet günün 6 şubat

23ündemi?cnm doktorun dediği günler 12 19 arası ama ne akıntı nede ateş o günler dil diyor 21diye çatladım diye düşündüm kızlarda öyle düşündü her ay bir gün önce veya sonra oluyorum 29u yada 30u 6 şubatta adet olursam 36 gün üstüne olmuş olcam yada hamile olduğumu öğrencem öylemi cnm bugünde pembe az az akıntım var...bu ay bi değişşk vücudum...

cnm bir süreçten geçiyoruz hepimiz ara ara böyle ümitsiz kalıp asosyal olabiliyoruz bu bir geciş dönemi geçirmen gereken bu dönemden sonra yenilenmiş olarak yola devam edeceksin inşllah ama eşine sımsıkı sarıl onunla sorunlarınızı aşabilirsiniz cnm benim...

enteresan erçekten çünkü, oulasyon testi beta hcg yi değil LH hormnunu ölçüyor..ama yaşanılan tecrübeler olabilir diyor canım...hadi inşallah diyelim...

günaydın kızlar..
bu çatlatma iğnesi olduğumuzu tabloya nerden giriyoruz bilen varmı???
masumiyet uamrım bu kez güzel sonuç alırsın ...
canım öcelikle inşşaalah bu tedavi sana bebeğini getirir...tabloda takvim de çatlatma iğnesini vurulduğun güne tkla, açılan pencrede "meds" var orayı tıkla, orda da "HCG" var onu tıkla...sonra da "save" dersen çatlatma iğnesini işaretlemiş olursun..bir de "Intercourse/Insemination" kısmında "IUI" işaretlersen aşılamayı işaretlemiş olursun..

canım olimbre, kaç yaşındasın..hç tüp bebek denemedinizmi..biz dede problem yok, 5 senedir istiyoruz..2 aşılama, 2 tüp denememiz var..inşallah daha faza beklemeyiz canım...

oooohhh..gözün aydın..hadi gelsin yumurtalar buluşsun süpermenlerle...

canım benim de bu ay doğum günümdü adet günüm..ama hüsran tabi..geçen sene de eşimin doğum gününe denk gelmişt..insan böyle günlerde daha da umutlanıyor...böyle zmanda insan ne denirse densin yine de kötü hissediyor..sadece geçeceğini biliyorum ve bu süreci yaşarken Allah sabır versin canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…