Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrrr
ohhh be rahatladim
test yaptim kurtuldum kocaman tek cizgiyi gordum tamam ama derin bir nefes aldim
hamile miyim degil miyim psikolojisi gitti
silik de olsa cikardi diyorum o yuzden hamile olmadigima ikna oldum bekliyorum adetimi kafam rahat
belirtilere cok takmistim ama su an itibariyle goguslerimdeki sizlamalar hafiflemeye basladi
ve durup dururken kocama naz yapip sebepsiz aglama krizim tuttu (her regl oncesi olur bu bana )

hayirlisi olsun..ben de dusukten sonra hemen hamile kalirim diye heveslenmistim dusugun bir ayagi icerdedir derler diye, ama sanirim oyle olmiycak..

hayırlısı olsun, sadece senin rahatlamana sevindim..sen şimdilik biraz rahatla da bebişin testte çıkmamış olsun..
Rabbim kimseyi bekletmesin..

canım daha test için erken belli olmaz hemen ümitsizliğe kapılma.inşallah bu ay bebeğin sana süpriz yapar.

erken ama kafanın rahat olması güzel cnm,olursada güzel süpriz olur...

bugün eşim doktoruyla görüştü malesef olumusz sonuç kızlar tüp bebek çalışmalarına başlayın demiş beklemeyin spermlerin artması için demiş...hayırlısı umarım bu ay hamileyimdir...

bugün eşim doktoruyla görüştü malesef olumusz sonuç kızlar tüp bebek çalışmalarına başlayın demiş beklemeyin spermlerin artması için demiş...hayırlısı umarım bu ay hamileyimdir...

umarim canim
insallah hersey sizin icin olumlu olur ve en kisa zamanda kavusursuuz bebeginize

"Vücut ısısı takip yöntemi: Adet düzeni değişmeyen kadınların adet döneminde vücut ısıları 36 ile 37 derece arasında değişirken bu rakam yumurtlama döneminde veya yumurtlama dönemine yakın 37 derecenin üzerine çıkar. İkinci adet periyodundan sonra ısı 37 derecenin altına düşerse gebelik riski söz konusu değildir. Fakat ısı 37 derece ve üstü olursa gebelik durumu söz konusudur ve ısı doğum sürecine kadar sabit kalır."

bunu bi sitede okudum bundan sunu mu anlamaliyim yani yumurtlama doneminde ates yukselir ve eger dollenme olusur ise yumurtlamada yukselen ates dusmez ve o yukseklikte devam eder??? hamile arkadaslar bilgisi olanlar teyit eder yada anlamama yardimci olurmu? simdiden sagolun kizlar..

evet canım genele vuracak olursak öyle de denebilr..fakat bununla birlikte, öncelikle vücut ısını tanıman gerekir..yani kimisi yüksek ateşle hamile kalırken kimisi düşük vücut ısısıyla da hamile kalabiliyor..bu kişiden kişiye değişiyor..genellikle hamileyken vücut ısısı o ayki ortalama vücut ısısının üzerinde seyrediyor...bu ortalama vücut ısısını değeri de kişiye göre değişiyor..mesela benim ortalama vücut ısım genellikle 36.6 derece ...öyle kesinlikle 37 derece ve üzeri olcak diye bir şey yok..burda tablo yaparken ancak bi kaç ay sonra kendi vücut ısımızı tanıyabiliyoruz...

arkadaşlar benim yumurtlama çizgi oluştuktan sonra tum mavi içi dolu olan kutular boş oldu anlamadım bilen varmı aranızda

yaa kızlar test yaptım ve negatif.olsa çıkardı bugün heralde en azında silikte olsa çıkardı uff umutlanmıştım bu sabah.çok kötüyüm yaa.

test yaptım negatif çıktı yaa.o yüzden pek umudum kalmadı aslında.keşke olsaydı.bende çok kötü oldum.

uffff su testler insani deli ediyor ben de dun gordum o cizgiyi
peki sen daha once ates olctun mu
son gun mu dusuyor snein atesin yoksa birkac gun onceden mi
cunku dpo13tesin ya
dpo14 yarin tamamlanir ve bat gunun 2 gun sonra olur benim bildigim
bende oyl oluyor dpo14 bitiyor ertesi gun regl geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…