Kizlarrrrr
ohhh be rahatladim
test yaptim kurtuldum kocaman tek cizgiyi gordum tamam ama derin bir nefes aldim
hamile miyim degil miyim psikolojisi gitti
silik de olsa cikardi diyorum o yuzden hamile olmadigima ikna oldum bekliyorum adetimi kafam rahat
belirtilere cok takmistim ama su an itibariyle goguslerimdeki sizlamalar hafiflemeye basladi
ve durup dururken kocama naz yapip sebepsiz aglama krizim tuttu (her regl oncesi olur bu bana)
hayirlisi olsun..ben de dusukten sonra hemen hamile kalirim diye heveslenmistim dusugun bir ayagi icerdedir derler diye, ama sanirim oyle olmiycak..
hayırlısı olsun, sadece senin rahatlamana sevindim..sen şimdilik biraz rahatla da bebişin testte çıkmamış olsun..
Rabbim kimseyi bekletmesin..
Kizlarrrrr
ohhh be rahatladim
test yaptim kurtuldum kocaman tek cizgiyi gordum tamam ama derin bir nefes aldim
silik de olsa cikardi diyorum o yuzden hamile olmadigima ikna oldum bekliyorum adetimi kafam rahatılmış
belirtilere cok takmistim ama su an itibariyle goguslerimdeki sizlamalar hafiflemeye basladi
ve durup dururken kocama naz yapip sebepsiz aglama krizim tuttu (her regl oncesi olur bu bana)
hayirlisi olsun..ben de dusukten sonra hemen hamile kalirim diye heveslenmistim dusugun bir ayagi icerdedir derler diye, ama sanirim oyle olmiycak..
canım daha test için erken belli olmaz hemen ümitsizliğe kapılma.inşallah bu ay bebeğin sana süpriz yapar.
Kizlarrrrr
ohhh be rahatladim
silik de olsa cikardi diyorum o yuzden hamile olmadigima ikna oldum bekliyorum adetimi kafam rahat
bugün eşim doktoruyla görüştü malesef olumusz sonuç kızlar tüp bebek çalışmalarına başlayın demiş beklemeyin spermlerin artması için demiş...hayırlısı umarım bu ay hamileyimdir...
"Vücut ısısı takip yöntemi: Adet düzeni değişmeyen kadınların adet döneminde vücut ısıları 36 ile 37 derece arasında değişirken bu rakam yumurtlama döneminde veya yumurtlama dönemine yakın 37 derecenin üzerine çıkar. İkinci adet periyodundan sonra ısı 37 derecenin altına düşerse gebelik riski söz konusu değildir. Fakat ısı 37 derece ve üstü olursa gebelik durumu söz konusudur ve ısı doğum sürecine kadar sabit kalır."
bunu bi sitede okudum bundan sunu mu anlamaliyim yani yumurtlama doneminde ates yukselir ve eger dollenme olusur ise yumurtlamada yukselen ates dusmez ve o yukseklikte devam eder??? hamile arkadaslar bilgisi olanlar teyit eder yada anlamama yardimci olurmu? simdiden sagolun kizlar..
günaydın kızlar bugün mens günümdü ama ateşim düşmedi çok şükür.test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
sende yerlesme dususu var
ates de sbitlemis
hem de dusmemis bugun
hamile tablosu gibi
umarim oyledir canim
test yaptım negatif çıktı yaa.o yüzden pek umudum kalmadı aslında.keşke olsaydı.bende çok kötü oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?