Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım daha önce 4 kere daha ölçtüm ateşimi yani bu 5.öncekilerde 3 kere dpo 13te adet oldum,geçen ayda dpo12de adet oldum.canım bilmiyorum işte umarım bebiş bana naz yapıyordur.yoksa çok üzülcem bu ay yerleşme düşüşü falan çok umutlandım.

Kızlar hepinize selamlar
Bugün ölçtüm ateşimi çok şükür 37.3 e sabitlemiş durumda içime su serpildi valla biraz daha umutlandım hamile olduğuma adetimde geçeli 4 gün oluyor. Bakalım bugün dışarı çıkabilirsem bir gebelik testi almak istiyorum. Silik milik bişey çıkarsa biraz daha rahat edicem. İlla sabah ki ilk idrarla mı yapmam gerekiyor???:26::26::26:

merhaba kızlar biliyorsunuz serophene kullanıyorum. dün gece 1 tane alacaktım unutmuşum onun yerine sabah 1 tane aldım problem olur mu sizce. prospektürünü okudum bunla ilgili bişey yok.
zaten çoğu kadında günde 2 tane de kullanılabiliyor. diğerini de bu gece atacam artık.
uff ya neden unuttuysam..

adetin neye göre 4 gün geçti? ovulasyonu tespit ettin mi?
kesin eminsen ovulasyondan ilk idrarla yapmana gerek yok 4 gün geçmiş nasılsa..
hadi bakalım inşallah

adetin neye göre 4 gün geçti? ovulasyonu tespit ettin mi?
kesin eminsen ovulasyondan ilk idrarla yapmana gerek yok 4 gün geçmiş nasılsa..
hadi bakalım inşallah

Ettim tabi ki canım ovulasyon testiyle tespit ediyorum. Daha önceleri ateş ölçerdim. İki aydır sadece adet günleri ölçüyorum.

Ettim tabi ki canım ovulasyon testiyle tespit ediyorum. Daha önceleri ateş ölçerdim. İki aydır sadece adet günleri ölçüyorum.

oo süper o zaman seni de katalım hamişler kervanına inşallah

cok tsk ederim arkadasim ates olcmeye yeni basladim henuz ogrenmeye calisiyorum bilgilendirdigin icin sagol :)

karanfilcim hiç bişey olmaz ha gece atmışsın ha sabah.
ben kasımda kullanmıştım ve doktor bana günde 2 tane demişti
hiç kafana takma her şey güsel olur inşallah.

Arkadaşlar sizi günlerdir takip ediyorum. Mesaj yazmak bugüne kısmetmiş. Bu ay bende ateş ölçme yöntemi yoluna başvurdum.
Sat tarihim 03.01.2012 Beklenen Sat 02.02.2012. 8. gün ateşimi ölçmeye başladım. Ateş değerlerim şu şekilde;
8. gün -- 36.00 21. gün -- 36.4
9. gün -- 36.00 22. gün -- 36.4
10.gün - 36.00 23. gün -- 36.4
11.gün - 36.2 24. gün -- 36.4
12.gün - 36.2 25. gün -- 36.4 ----- yani bugün
13.gün - 36.00
14.gün - 36.2
15.gün - 36.00
16.gün - 36.2
17.gün - 36.5
18.gün - 36.5
19.gün - 36.6
20.gün - 36.6

Her sabah 07.00 - 07.30 arası ateşimi ölçtüm. Şimdi bir daha ateşimi ölçtüm 37.00 derece gösteriyor ama hareket halinde olduğum için öyledir.Benim ateş değerlerim hakkında yorum yapabilir misiniz??

Son düzenleme:

17.gün çatlamış gibi duruyor canım ama ateşini her sabah aynı saatte ölçmelisin yani 7de ölçeceksen alarm kurup hep 7 de ölçmelisin aradaki 30dk bile değerlerini değiştirebilir bence.

midemmmmm cok agriyorrrrr
ama stresten mi bilmiyorum
2 gundur cok agri var birsey yesem dokunuyor. ben hic mide sorunu yasamazdim
goguslerimin agrisi bugun hemen hemen gecti diyebilirim. cok az kaldi. soguk soguk ter basmalar basladi. adet yakin oyle olmasa hamileyim derdim

Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim

Eki Görüntüle 334995 Eki Görüntüle 334996

Canim bana 15.gun yumurtlaman olmus gibi geldi:26::26: Buna gorede bugun DPO 10.gunundesin...3-4 gundur atesin sabitlenmis..ins sonu istedigin gibi olur

iyi Haftasonlari Kizlar
Buda Bnm Ates Tablom..

My Ovulation Chart

4 gundur usutmustum grip olmusum o yuzden bundan onceki 4 gun girdigim atesin pek saglikli oldugunu dusunmuyorum ama ben yinede ayni saatlerde kalkip olcmeye devam etmistim..Bakalim sonu ne olucak..ama hic bir belirtim ve hissim yok acikcasi
Buarada cizgiyi ben 12.gune cektim..ff 13.gune cekmisti..ama 12.gun olduguna eminim gibi..hem akintidan hem ovulasyon testimden.13.gun cok kuruydum

zaten biliyordum canim emindim senden
bunu da gorduk rahatladim
Allah tamamini erdirsin
ben de snei takip etmek istiyorummm darisi basimiza hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…