tebriklerrrrrrrrrr
hayirli olsun canimmmmmmm
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334995 Eki Görüntüle 334996
Aaaaaaaa canim super bir haber bu..Gozunuz aydin olsun..Tebriklerrrrrr
Darisi basimiza ins..sag salim kucagina alirsin ins
masumiyettttt canım nasıl sevindimm anltamamm süper bir haber bu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı topicteki tüm kızlara ve isteyen herkese olsunn
tekrar tebrik ederimm
Çok tşk ederim Ronyam sağolasın valla sizler bana çok yardımcı oldunuz burda çok şey öğrendim sizlerden iki aydır ateş tablosu hazırlamıyordum yüksek ateşle adet olduğumdan ama adet günleri ölçmeye devam ediyordum. Benimde ateşim 37.3 le sabitledi yani epey ateşli bir hatun oldum çıktım
kana çarşamba gidicez eşimle şimdilik ailelerimize bişey söylemiyoruz ama ben çok rahatladım bu idrar testinden ve yüksek ateşimden hatta ovulasyon testinde bile çift çizgiyi gördüm Allah inşallah sağlıkla tamamına erdirir
canımm yüksek ateş kesinlikle yanıltmıyor
çok çok nadir gördüm yüksek ateşle adet olanı
sende muradına erdin darısı diğer arkadaşlara olsun
sağolasın canım. kafaya takmam sadece bünyesel bi değişiklik yapmasın diye..karanfilcim hiç bişey olmaz ha gece atmışsın ha sabah.
ben kasımda kullanmıştım ve doktor bana günde 2 tane demişti
hiç kafana takma her şey güsel olur inşallah.
15-16. gün arası çatlamış. şu anki ateşinle bir yorum yapmak doğru değil önemli olan 29-30-31. günler.Arkadaşlar sizi günlerdir takip ediyorum. Mesaj yazmak bugüne kısmetmiş. Bu ay bende ateş ölçme yöntemi yoluna başvurdum.
Sat tarihim 03.01.2012 Beklenen Sat 02.02.2012. 8. gün ateşimi ölçmeye başladım. Ateş değerlerim şu şekilde;
8. gün -- 36.00 21. gün -- 36.4
9. gün -- 36.00 22. gün -- 36.4
10.gün - 36.00 23. gün -- 36.4
11.gün - 36.2 24. gün -- 36.4
12.gün - 36.2 25. gün -- 36.4 ----- yani bugün
13.gün - 36.00
14.gün - 36.2
15.gün - 36.00
16.gün - 36.2
17.gün - 36.5
18.gün - 36.5
19.gün - 36.6
20.gün - 36.6
Her sabah 07.00 - 07.30 arası ateşimi ölçtüm. Şimdi bir daha ateşimi ölçtüm 37.00 derece gösteriyor ama hareket halinde olduğum için öyledir.Benim ateş değerlerim hakkında yorum yapabilir misiniz??
canım o kadar sevindim ki allah hayırlı etsin.. sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin..Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
iyi Haftasonlari Kizlar
Buda Bnm Ates Tablom..
My Ovulation Chart
4 gundur usutmustum grip olmusum o yuzden bundan onceki 4 gun girdigim atesin pek saglikli oldugunu dusunmuyorum ama ben yinede ayni saatlerde kalkip olcmeye devam etmistim..Bakalim sonu ne olucak..ama hic bir belirtim ve hissim yok acikcasi
Buarada cizgiyi ben 12.gune cektim..ff 13.gune cekmisti..ama 12.gun olduguna eminim gibi..hem akintidan hem ovulasyon testimden.13.gun cok kuruydum
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
canım tebrik ederim Allah sağlıklı şekilde kucağınada almayı nasip etsin.en yakın zamanda bizede nasip etsin inşallah.
geçmiş olsun cnm...iyi Haftasonlari Kizlar
Buda Bnm Ates Tablom..
My Ovulation Chart
4 gundur usutmustum grip olmusum o yuzden bundan onceki 4 gun girdigim atesin pek saglikli oldugunu dusunmuyorum ama ben yinede ayni saatlerde kalkip olcmeye devam etmistim..Bakalim sonu ne olucak..ama hic bir belirtim ve hissim yok acikcasi
Buarada cizgiyi ben 12.gune cektim..ff 13.gune cekmisti..ama 12.gun olduguna eminim gibi..hem akintidan hem ovulasyon testimden.13.gun cok kuruydum
tebrikler canım gözün aydın ALLAH kucağına almayı nasip etsin....
geçmiş olsun cnm...
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Canımmm
tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
allaah inş kucağına almayı nasip etsinnn
darısı başımızaaa
tebrikelr canım :) Allah kucağına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?