Çok tşk ederim canım arkadaşım darısı sizlerinde başına inşallah hem ben bi de kana gidicem ordaki değerimi görmem lazım sonra kalp atımını duymam lazım falan macera yeni başlıyor aslında
bunan sonraki surec cok eglenceli ve super olucak senin icin
guzel haberlerinden mahrum birakma canim
ben bu ay sanirim takip edemiycem seni bu sabah ates dustu
ama en yakin zamanda saglikla hamile kalirim ben de insallah
bayanlar ben şunu merak ediyorum mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi başınızdan geçtimi yada duydunuzmu?[/QUO
ben duymadim canim ya
daha once gecirmedim ama bekarken bir ara kasinti problemi olmustu belki hafif bir mantar vardi bilmiyorum
sonucta tedavisi kolay diye biliyorum, bence aklina takma, doktoruna git verdigi fitil ilac neyse kullan, hcbir sey olmaz bence hamile kalabilirsin
bu ay bende tıpkı senin gibi yaptım gittim beta hcg yaptırdım negetif çıktı eşime sarılıp saatlerce agladım ve yine herzaman ki gibi sözümü tutmayacagımı bile bile bir dahaki ay test felen yapmıycam diyorum eşim sen dayanamazsın diyorBakalım ay boyunca takip edeyim, durum neyi gösterecek...
Bir yandan heyecanlıyım ateşimi ölçeyim, ovulasyon testi yapayım diye ama bir yandan da sadece bu işe odaklanmak istemiyorum.
Geçen ay hamilelik, bebek, ovulasyon falan derken başka şey düşünemez olmuştum. Beklenen adet tarihimden önce gidip test yapmalar, sonucu titreyerek beklemeler.
Sonuçta hüsran yaşadım...Ve çok etkilendim...
Bu ay kendimi kaptırmak istemiyorum o kadar ama takibi de elden bırakmayayım :)))guclubacismile
kızlar malesef dün gece geldiler beklenmeyen kırmızılar.bu ay bana doktor yolu gözüktü.yarın doktora gidicem hormonlarıma falan baktırmayı düşünüyorum.ve bu ay ovulasyon testi bile yapmıycam kendi haline bırakmayı düşünüyorum bu ay bakalım kısmet.Allah biran önce kucaklarımızı doldursun inşallah.
hayirlisi olsun canim.. insallah ehrsey normal cikar ve bebegin gelir en kisa zamanda saglikla
ben de 3 gun sonra senin gibi kirmizilarla karsilasacagimi dusunuyorum bakalim..
biraz dinlenmek iyi gelebilir senin icin de
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334995 Eki Görüntüle 334996
bayanlar ben şunu merak ediyorum mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi başınızdan geçtimi yada duydunuzmu?
Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
bugün eşim doktoruyla görüştü malesef olumusz sonuç kızlar tüp bebek çalışmalarına başlayın demiş beklemeyin spermlerin artması için demiş...hayırlısı umarım bu ay hamileyimdir...
canim naber
yeni dongun hayirli olsun bebisine kavustursun seni insallah
sağol cnm daha iyiyim eşim Allahın bana bir lutfu inş. 2kişilik ailemizi bebeklerle süsler Allahım bu arada julia klomenle hamile kalanlardan demi?? hiç kimse yokki görüş alıyım:26:
vardi forumda klomenle hamile kalan ama kimdi hatirlamiyorum:44:
evet surekli geliyorum topice kimse yok
seni yakaladim iste bir tek
selam kızlar naber? bende ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlardanım şimdi Allah'a şükürler olsun bebeğim yanımda darısı başınıza inşallah..nasılsınız?
devlet hst.leri veriyormu acaba bu ilaçları takip yapıyorlarmı??
evet devlet hastaneleri de veriyor klomeni sistem aynı işliyor yani adetin 3.günü muayene sonra klomen ve bitince tekrar muayene gerek görürse çatlama iğnesi.
ama mümkünse özele git çünkü özelde ultrason cihazları daha ayrıntılı ve doktor daha bilgilendirici.
canım hayırlı olsun ualarını eksik etme
masumiyetcim sendebu süreci paylaşabilirmisin nekadar bekledin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?