Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tşk ederim canım arkadaşım darısı sizlerinde başına inşallah hem ben bi de kana gidicem ordaki değerimi görmem lazım sonra kalp atımını duymam lazım falan macera yeni başlıyor aslında

bunan sonraki surec cok eglenceli ve super olucak senin icin
guzel haberlerinden mahrum birakma canim
ben bu ay sanirim takip edemiycem seni bu sabah ates dustu
ama en yakin zamanda saglikla hamile kalirim ben de insallah

bunan sonraki surec cok eglenceli ve super olucak senin icin
guzel haberlerinden mahrum birakma canim
ben bu ay sanirim takip edemiycem seni bu sabah ates dustu
ama en yakin zamanda saglikla hamile kalirim ben de insallah

bayanlar ben şunu merak ediyorum mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi başınızdan geçtimi yada duydunuzmu?

bu ay bende tıpkı senin gibi yaptım gittim beta hcg yaptırdım negetif çıktı eşime sarılıp saatlerce agladım ve yine herzaman ki gibi sözümü tutmayacagımı bile bile bir dahaki ay test felen yapmıycam diyorum eşim sen dayanamazsın diyor

kızlar malesef dün gece geldiler beklenmeyen kırmızılar.bu ay bana doktor yolu gözüktü.yarın doktora gidicem hormonlarıma falan baktırmayı düşünüyorum.ve bu ay ovulasyon testi bile yapmıycam kendi haline bırakmayı düşünüyorum bu ay bakalım kısmet.Allah biran önce kucaklarımızı doldursun inşallah.

hayirlisi olsun canim.. insallah ehrsey normal cikar ve bebegin gelir en kisa zamanda saglikla
ben de 3 gun sonra senin gibi kirmizilarla karsilasacagimi dusunuyorum bakalim..
biraz dinlenmek iyi gelebilir senin icin de

hayirlisi olsun canim.. insallah ehrsey normal cikar ve bebegin gelir en kisa zamanda saglikla
ben de 3 gun sonra senin gibi kirmizilarla karsilasacagimi dusunuyorum bakalim..
biraz dinlenmek iyi gelebilir senin icin de

canım inşallah beklediğin gibi olmaz ve bebek gelir sana.evet canım inşallah dinlenmek iyi gelir arkasındanda bebeğim gelir.kendimi baya yıpratıyor bu şekilde ve çok üzülüyorum.Allah daha fazla aratmasın inşallah.

bayanlar ben şunu merak ediyorum mantar rahatsızlığı gebe kalmayı etkilermi başınızdan geçtimi yada duydunuzmu?

..Allah nazarlardan saklasın...tebrik ederim...

bugün eşim doktoruyla görüştü malesef olumusz sonuç kızlar tüp bebek çalışmalarına başlayın demiş beklemeyin spermlerin artması için demiş...hayırlısı umarım bu ay hamileyimdir...

canım benimde eşime doktor proxeed plus şase verdi senin eşinin sorunu değerleri neydi

canım çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
ne kadardır bekliyodun sorununuz varmıydı

kızlar benim doktor şehir dışına çıkmış 7 şubatta gelecekmiş ilde 1tane özel hst. var 2 doktoru var. devlet hastanesi tedaviye başlarmı özele gitmesem klomen falan verirmi oda:26:

canim naber
yeni dongun hayirli olsun bebisine kavustursun seni insallah

sağol cnm daha iyiyim eşim Allahın bana bir lutfu inş. 2kişilik ailemizi bebeklerle süsler Allahım bu arada julia klomenle hamile kalanlardan demi?? hiç kimse yokki görüş alıyım:26:

sağol cnm daha iyiyim eşim Allahın bana bir lutfu inş. 2kişilik ailemizi bebeklerle süsler Allahım bu arada julia klomenle hamile kalanlardan demi?? hiç kimse yokki görüş alıyım:26:

vardi forumda klomenle hamile kalan ama kimdi hatirlamiyorum:44:
evet surekli geliyorum topice kimse yok
seni yakaladim iste bir tek

selam kızlar naber? bende ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlardanım şimdi Allah'a şükürler olsun bebeğim yanımda darısı başınıza inşallah..nasılsınız?

selam kızlar naber? bende ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlardanım şimdi Allah'a şükürler olsun bebeğim yanımda darısı başınıza inşallah..nasılsınız?

canım hayırlı olsun ualarını eksik etme

masumiyetcim sende bu süreci paylaşabilirmisin nekadar bekledin???

devlet hst.leri veriyormu acaba bu ilaçları takip yapıyorlarmı??

evet devlet hastaneleri de veriyor klomeni sistem aynı işliyor yani adetin 3.günü muayene sonra klomen ve bitince tekrar muayene gerek görürse çatlama iğnesi.
ama mümkünse özele git çünkü özelde ultrason cihazları daha ayrıntılı ve doktor daha bilgilendirici.

öyledir muhakkak ama durumu söyledimya buay devlete gideyim bakalım nolucak:26: klomen hapmı? kaç tane oluyor???

canım hayırlı olsun ualarını eksik etme

masumiyetcim sende bu süreci paylaşabilirmisin nekadar bekledin???

sağolasın fatoss herzaman dualarım bebek olmak isteyenlerle zaten. ben ilk önce mol gebelik yaşadım ve ondan dolayı 1 senelik gebelik yasağı verildi temmuzda tekrar bebek düşünmeye başladık eylülde eşim varikosel ameliyatı oldu ekimde afyona kaplıcalara gittik aralık ayında beklenen adetim stop etti :)hatta adet beklemeden test yaptım burdan bi arkadaş test yapmaya korkuyodu korkacak ne var falan bak bende yaparım dedim yaptım ve pozitif :) bu arada stres yapmayım diye 1 kutu gebelik testi almıştım ilk yaptığım test pozitif çıktı testler hala duruyo.. birde ovulasyon mikroskobu kullanmıştım.. ateş ölçme yöntemi ile mikroskobu kullanmak daha kolay oluyodu geç çatlamış yumurtam bunu bliyodum zaten doktorla paylaştım ateş listemi oda doğruladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…