Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyledir muhakkak ama durumu söyledimya buay devlete gideyim bakalım nolucak:26: klomen hapmı? kaç tane oluyor???

klomen hap gonaphene serophene çeşitleri var içerik aynı.içinde 10 adet hap var bazı doktorlar günde 2 tane 5gün süreyle veriyor.
bazıları günde bir bazıları günde 3 veriyor.fiyatı 10lira falan.daha sonra yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi veriyor.
koldan yada göbekten oluyorsun.doktor sana ilişki günlerini söylüyor.iğnenin fiyatı 80lira(ovitrelle) ama 25liraya da var.(pregnly 2doz şeklinde)

canım hayırlı olsun ualarını eksik etme

masumiyetcim sende bu süreci paylaşabilirmisin nekadar bekledin???

Canım yeni görüyorum mesajını benim 6. ayımdı çok beklemedim yani bir çok arkadaşıma göre kısmet bu zamanaymış diyorum inşallah hayırlısıyla tamamına da erer

canım çokkkkkkkkkk sevindimmm oleyyyyy
darısı bizim başımıza inşaallah
bende iltihap atıyorum sanırım bu ara mantar değil çünkü kaşıntım yok
ateşimi koyayım kaç gündür giremiyorum
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım senin belirtilerin nelerdi? birde dpo kaçta öğrendin bebişini.

Ben bu ay ateş ölçmedim canım çizelgede hazırlamadım ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit ettim. o yüzden dpo yu tam söyleyemiyorum çift çizgiyi gördüğüm güne göre hesapladığım adet günümden 4 gün geçmişti o şekilde öğrendim idrar testindeki pozitif sonucu

benim pek umudum yok bu ay ovulasyon gününün bir öncesi ve aynı günü yaptık başkada yok ( darısı başımıza inşaallahh

kizlar gunaydin
ben ne zaman gelsem cok sessiz topic
ben tablomu ekliyim de geliyorlar benimkiler, hayirlisi artik
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın canım hiç üzülme dua etki düşükten sonra adetlerin düzenli geldi ben neler çektim bi bilsen 15 günde bir adet oluyodum sürekli ağrılar sızılar kahverengi akıntılar 3-4 ayda anca düzelebildim düzenli adet olabilmek bile süper bişey hayırlısı rabbimden sağlıklarıyla gelsinler inşallahh bak buda benim tablom
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdilik güzel gidio ama belli olmaz son 2 gün önemli olan

kızlar günaydın bende tablomu ekleyeyim.. banadaa bir yorum yapın ne olur
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu arada yumurta kıvamında akıntım var cumadan beridir. cuma ve pazar ilişki oldu..ama ateşim düşük neler oluyo iszce acaba ?

bu arada iki tarafımdada çok büyük ağrılar sızılar var

cok guzel iyi bir sekilde yukselmis canim
umarim hep o seviyelerde kalir son 2 gun de
ben de 28 gunde olurdum dusukten sonraki ilk ay 29 gunde oldum simdi de 30 gunde, ama evet cok sukur fazla oynama olmadi
yalniz hemen yeniden hamile kalirim diye pek bir kaptirmisim kendimi cabuk yilicam sanirim yeniden bekleme surecimiz basladi hayirlisi olsun, saglikla gelsin insallah
evet senin gec donem dusuktu neyseki simdi hersye yolunda gelecek bebegin kisa zmanda canim
benim de sikayetlerim var bu ay anlam veremedigim
sag sol kasiklarda yanma batma
korkunc bir skeidle dhaa once olmayan bir sekilde hatta kesin hamileyim dedim bu ay yasadiklarimdan sonra ama ates de gosteriyor ki geliyor bugun

canım düşüklerden sonra vucudun gerçekten kendini toparlama süresi var kiminin 1 ayda toparlanıo kiminin aylar sonra bide işin piskolojik boyutu var o başka bişey tabi benim 9 ay bitti gelen giden yok diğer bebeğim 4 ayda falan olmuştu herşeyin hayırlısı canım bida canımız yanmaz inşallah sağlığıyla gelsin de ben beklerim valla ateşim güzel yükseldi de sonu nolcak bakalım :)benim adetleirmde uzadı mesela 30 günü geçmezdi hiç şimdi 36 günü bulacak sanırım benim bu düşükten sonra olan tek güzel şey ben her adet döneminde ilaçsız duramazdım müthiş ağrım olurdu şimdi o olmuyo hiç ağprısız adet oluyorum :)sabır güzelim sabır ve dua yapcak başka hiççç bişeyimiz yok benim 4 günüm var dimi

evet 4 gunun kalmis canim
guzel haberlerle gel buraya 4 gun sonra
ne guzel ben de su sancilar gitsin cok isterdim ama yook belki benimki de dogumdan sonra gider,oyle diyorlar ya
bu arada gecen ayki gibi oldu sanci sabahtan bir baslamisti gecen ay duramadim yarim saat sonra gecti
ertesi gun geldi adet, her halde yine oyle olacak sancim gecti yarin da dpo14 bitmis oluyor zaten yalniz belirtilere takilmamaya karar vrdim cunku bu ay her zamankinden cok gogus sancim ve batmalar oldu ama pek alakasi yokmus.. en iyisi dinlememek kendimi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…