öyledir muhakkak ama durumu söyledimya buay devlete gideyim bakalım nolucak:26: klomen hapmı? kaç tane oluyor???
canım hayırlı olsun ualarını eksik etme
masumiyetcim sendebu süreci paylaşabilirmisin nekadar bekledin???
canım çokkkkkkkkkk sevindimmm oleyyyyy
darısı bizim başımıza inşaallah
bende iltihap atıyorum sanırım bu ara mantar değil çünkü kaşıntım yok
ateşimi koyayım kaç gündür giremiyorum
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım senin belirtilerin nelerdi? birde dpo kaçta öğrendin bebişini.Teşekkür ederim arkadaşım darısı da sizlerin başına olsun inşallah en kısa zamanda
canım senin belirtilerin nelerdi? birde dpo kaçta öğrendin bebişini.
benim pek umudum yok bu ay ovulasyon gününün bir öncesi ve aynı günü yaptık başkada yokBen bu ay ateş ölçmedim canım çizelgede hazırlamadım ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit ettim. o yüzden dpo yu tam söyleyemiyorum çift çizgiyi gördüğüm güne göre hesapladığım adet günümden 4 gün geçmişti o şekilde öğrendim idrar testindeki pozitif sonucu
tebrikler canım gözün aydın ALLAH kucağına almayı nasip etsin....
geçmiş olsun cnm...
canım çoğu zaman ovulasyon pozitif dediği günden birkaç gün sonra çatlıyor
kizlar gunaydin
ben ne zaman gelsem cok sessiz topic
ben tablomu ekliyim de geliyorlar benimkiler, hayirlisi artik
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kizlar gunaydin
günaydın canım hiç üzülme dua etki düşükten sonra adetlerin düzenli geldi ben neler çektim bi bilsen 15 günde bir adet oluyodum sürekli ağrılar sızılar kahverengi akıntılar 3-4 ayda anca düzelebildim düzenli adet olabilmek bile süper bişey hayırlısı rabbimden sağlıklarıyla gelsinler inşallahh bak buda benim tablom
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdilik güzel gidio ama belli olmaz son 2 gün önemli olan
cok guzel iyi bir sekilde yukselmis canim
umarim hep o seviyelerde kalir son 2 gun de
ben de 28 gunde olurdum dusukten sonraki ilk ay 29 gunde oldum simdi de 30 gunde, ama evet cok sukur fazla oynama olmadi
yalniz hemen yeniden hamile kalirim diye pek bir kaptirmisim kendimi cabuk yilicam sanirim yeniden bekleme surecimiz basladi hayirlisi olsun, saglikla gelsin insallah
evet senin gec donem dusuktu neyseki simdi hersye yolunda gelecek bebegin kisa zmanda canim
benim de sikayetlerim var bu ay anlam veremedigim
sag sol kasiklarda yanma batma
korkunc bir skeidle dhaa once olmayan bir sekilde hatta kesin hamileyim dedim bu ay yasadiklarimdan sonra ama ates de gosteriyor ki geliyor bugun
canım düşüklerden sonra vucudun gerçekten kendini toparlama süresi var kiminin 1 ayda toparlanıo kiminin aylar sonra bide işin piskolojik boyutu var o başka bişey tabi benim 9 ay bitti gelen giden yok diğer bebeğim 4 ayda falan olmuştu herşeyin hayırlısı canım bida canımız yanmaz inşallah sağlığıyla gelsin de ben beklerim valla ateşim güzel yükseldi de sonu nolcak bakalım :)benim adetleirmde uzadı mesela 30 günü geçmezdi hiç şimdi 36 günü bulacak sanırım benim bu düşükten sonra olan tek güzel şey ben her adet döneminde ilaçsız duramazdım müthiş ağrım olurdu şimdi o olmuyo hiç ağprısız adet oluyorum :)sabır güzelim sabır ve dua yapcak başka hiççç bişeyimiz yok benim 4 günüm var dimi
bu ay bende tutturamadım canım ateşim yükselmedi böylece kaldıkizlar gunaydin
bu ay bende tutturamadım canım ateşim yükselmedi böylece kaldı
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
yerleşme düşüşü olsa dahada düşerdi değilmiatesin degisiklige ugrayabilir
son gunler onemli
yerleşme düşüşü olsa dahada düşerdi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?