Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi inşallah bugün çatlar kızlar o zaman ya...

yarında ilişki olursa yumrtayı kıskaca almış oluruz bir yere kaçamaz döllenmek zorunda kalır inşallah :)

masumiyetcim tebrikler canim
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eylesin insallah

kızlar merhba nasılsınız 3 gündür giremedim ablamın düğünü kınası derken hiç ugrayamadım yeni hamişler var hayırlı olsun cnlarım

ben dün üşüttüm biraz ateşim yüksek çıktı baya

tablommu eklemeye çalısıyorum ama olmuyor o adresi nasl ekliyorsunuz bana yardmcı olurmusunuz

canım sağ üst köşede share var ona tıklayıp ardından onun içinde set up'a tıklıyosun
snra çıkan sayfada kutudaki linki buraya yapıştırıyosun

bu da benim tablom henüz bişey yok ama..nakış gibi bu ay.....ya 36.1 ya da 36.3...istikrarda...10-11-12 de çatlıyor benimkiler genelde..24-27 gün arası adet oluyorum...Eggwhite lar geldi gitti, geldi gitti..genelde ilişkiden sonraki gün gelmişler...heralde ilişki olduğu için..bakalım...

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

everthingwillbegreat canım az kaldı sana da inşallah ateşin düşmez...

romaroma canım evet bugünlerde çatlar seninkiler..ağrı iyidir iyiiiiii...

Son düzenleme:
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ya kızlar bi baksanıza, ben kaçırdım mı acaba çatlamayı geçtimi yani ki
çatlamadan sonra 36,6 yaa ulaşırdım genelde ama daha da erken yani 13-14 gibi çatlar bnmki genelde
ne dersiniz yarın düşermi bu ateş :))
bgn 13 gün akıntıda yok eggwhite olandan...
anlamadım ya, ölçmüyodum ne güzel hadi dedim şu ovu zmnı 2-3 gün ölçeyim ve bırakayım dedim,
hay bulaşmaz olaydım yine kafamı karıştırdı :))))

canim bu ay farkli bi tablon olusmus
sen olcmeye devam et bence bakarsin yarin duser
cunki eggwhite yok diyorsun
dusmezse de 11.gun catlama gunun diye dusuneceyiz
hadi hayirlisi

canim onlar eggwhite iliskiden dolayi oluyor cunku ben de her zaman karisik saliyordum
24-27 gunde gunde bir adetin oluyorsa 10.gunden sonraya bak sen
insallah nakislarin ahengi yukariya dogru pille-pille yukselir de hic bozulmaz

canım benimde eşime doktor proxeed plus şase verdi senin eşinin sorunu değerleri neydi

cnm dün gece mesajına cevap verdim ama uykudan yollamadan çıkmışım heralde şu an gözükmüyor...
sperm azlığı ve hareketsizliği var cnm 3.5 ay önce ameliyat olduk testi tekrarladık ama 4 milyondu öylede kalmış yani en ufak bir yükselmede yok hareketi ölçen kişi nedense bakmamış doktorda yükselir diye beklemeyin tüp bebek çalışmalarına başlayın dedi...ilaç yazmadı e vitamimiymiş onlar çoğu yediğimiz yiyecekte varmış onun için gerek yok dedi...ya cnm yani az da olsa artış olmazmı kafamda soru işareti oluştu doktor iyi birine benziyor ameliyat sonrası herhengi bir sorunumuzda olmadı ama başarılı geçse az da olsa artardı diye düşünüyorum:26:sizin sorununuz neydi cnm...

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
*20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9
*22 ocak : 36.2
23 ocak : 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 36.4
25 ocak : 36.4
26 ocak : 36.4(lekelenme)
27 ocak : 36.6
28 ocak : 36.6
29 ocak : 36.6(lekelenme çok az)
30 ocak : 36.7(lekelenme çok az)

kızlar ne diyosunuzzzz adet olurmuyum bugün günüm tuvalete gitmeye kokuyorummmm...ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN.

Son düzenleme:

canim benim iki gundur ates dusuk
yarin da son gun zaten bat
o yuzden bir anda firlama olacagini da sanmiyorum bekliyorum bakalim

kızlar merhaba nasılsınız olmuş mu ekleyebilmişmiyim

3 gundur düğün koşuşturması yüzünden giremedim çalışmada olamadı 16.gün çatlamıs mı dersiniz bugünkü ateşim yüksek çünkü üşüttüm

http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_module.php

tablomun cıktıgı sayfada sağ ust kösede sharing ı tıkladım set up tıkladım ve cıkan dayfadaki linki yapıstırdım olmuş mu acaba :26:

cikan sayfada kutunun icinde numarali bir link var
onu yapistirman gerek goremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…