Kızlar müjdeeeler olsun az önce iki tane idrar testi yaptım ikisinde de iki çizgim çıktı çok net olmasa da ikisinin de resmini koyuyorum iki ayrı marka Allahıma şükürler olsun hamileyim tabi kana da gidersem iyice kesinleşecek ama büyük ihtimalle hamileyim
Eki Görüntüle 334995 Eki Görüntüle 334996
canım tebrik ederim. Darısı inşAllah bizim başımıza
masumiyetcim tebrikler canim
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eylesin insallah
kızlar merhba nasılsınız 3 gündür giremedim ablamın düğünü kınası derken hiç ugrayamadımyeni hamişler var hayırlı olsun cnlarım
ben dün üşüttüm biraz ateşim yüksek çıktı baya
tablommu eklemeye çalısıyorum ama olmuyor o adresi nasl ekliyorsunuz bana yardmcı olurmusunuz
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kızlar bi baksanıza, ben kaçırdım mı acaba çatlamayı geçtimi yani ki
çatlamadan sonra 36,6 yaa ulaşırdım genelde ama daha da erken yani 13-14 gibi çatlar bnmki genelde
ne dersiniz yarın düşermi bu ateş :))
bgn 13 gün akıntıda yok eggwhite olandan...
anlamadım ya, ölçmüyodum ne güzel hadi dedim şu ovu zmnı 2-3 gün ölçeyim ve bırakayım dedim,
hay bulaşmaz olaydım yine kafamı karıştırdı :))))
bu da benim tablom henüz bişey yok ama..nakış gibi bu ay.....ya 36.1 ya da 36.3...istikrarda...10-11-12 de çatlıyor benimkiler genelde..24-27 gün arası adet oluyorum...Eggwhite lar geldi gitti, geldi gitti..genelde ilişkiden sonraki gün gelmişler...heralde ilişki olduğu için..bakalım...
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
everthingwillbegreat canım az kaldı sana da inşallah ateşin düşmez...
romaroma canım evet bugünlerde çatlar seninkiler..ağrı iyidir iyiiiiii...
canım benimde eşime doktor proxeed plus şase verdi senin eşinin sorunu değerleri neydi
bu da benim tablom henüz bişey yok ama..nakış gibi bu ay.....ya 36.1 ya da 36.3...istikrarda...10-11-12 de çatlıyor benimkiler genelde..24-27 gün arası adet oluyorum...Eggwhite lar geldi gitti, geldi gitti..genelde ilişkiden sonraki gün gelmişler...heralde ilişki olduğu için..bakalım...
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
everthingwillbegreat canım az kaldı sana da inşallah ateşin düşmez...
romaroma canım evet bugünlerde çatlar seninkiler..ağrı iyidir iyiiiiii...
kızlar merhaba nasılsınız olmuş mu ekleyebilmişmiyim
3 gundur düğün koşuşturması yüzünden giremedim çalışmada olamadı 16.gün çatlamıs mı dersinizbugünkü ateşim yüksek çünkü üşüttüm
http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_module.php
tablomun cıktıgı sayfada sağ ust kösede sharing ı tıkladım set up tıkladım ve cıkan dayfadaki linki yapıstırdım olmuş mu acaba :26:
3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yapamıyorum sanırım(
aaaa olmuşş kızlar sizce yumurtlamışmıyım :) 16.17.18 günlerde akıntım vardı ama sadece 16.gün çalışma yapabildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?