olmus eklemissin
yumurtan da catlamis gorunuyor
ama hangi gun dersen bilemedim cunku onceki degerler yok
16. gun olabilir
canım bu aydan pek umutlu değilim çalışma yapamadık pek hayırlısı olsun Allah tüm isteyenlerede banada hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
*20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9
*22 ocak : 36.2
23 ocak : 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 36.4
25 ocak : 36.4
26 ocak : 36.4(lekelenme)
27 ocak : 36.6
28 ocak : 36.6
29 ocak : 36.6(lekelenme çok az)
30 ocak : 36.7(lekelenme çok az)
kızlar ne diyosunuzzzz adet olurmuyum bugün günüm tuvalete gitmeye kokuyorummmm...ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN.
canim bence sen 21 ocakda yumurtlamissin cunku ondan sonra yukselme var simdiye kadar
belki de ben yaniliyorumdur her halde akintini falan takip etmissindir
3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yapamıyorum sanırım(
aaaa olmuşş kızlar sizce yumurtlamışmıyım :) 16.17.18 günlerde akıntım vardı ama sadece 16.gün çalışma yapabildik
16.gun yumurtlamissin sanki
yarin oburgun ff ceker dogru cizgiyi
insallah tutturmussundur
kızlar moralim bozuldu bugün yine doktorda geçti bütün günüm bu ay beni takip eden doktorum eğer adet görürsen ilaçlı tedaviye başlıycaz demişti şehir dışına çıkmışbende devlet hastanesine gittim ultrasonda sağ overde 63*53 kist çıktı daha önce eylülde solda 22*22 kist vardı ekimde yokolmuştu. inş. geçer buda hemen...birtek bu değil benim tsh eylülde 14,küsür çıkmıştı trodim yavaş çalışıyordu sorun buydu geçen aya kadar iyiydi hap fayda etmiş 1,14 e düşmüştü bu ay 1 hafta kadar ilacımı içemeddim geçerli sebeplerden ötürü düşünün birden fırlamış şok oldum dr.kızdı ihmal ettiğime ben bu ilacı birömür kullanıcam heralde neyse dr. dedim klomen falan vermiycekmisiniz dedim hayır kistin var verirsem patlayabilir tehlikeli olur dedi... bu ay da bişey yok hiç umudum yok çarşamba günü bi kan testi daha yapıcam dedi ne olduğunu bilmiyorum ne olabilir acaba kan testi dedi:26::26::26: başka bişey demedi ve yaşadığım şehirde yaklaşık 10 eczaneye gittim ovulasyon testi sordum çoğu o ne dedi :44: onuda alamadım getirtirim dedi birtanesi bakıcaz artık ortalama fiyatı nedir ovulasyon testinin bilen varmı??? bu durumda ne öneriyorsunuz bana:26:
kızlar moralim bozuldu bugün yine doktorda geçti bütün günüm bu ay beni takip eden doktorum eğer adet görürsen ilaçlı tedaviye başlıycaz demişti şehir dışına çıkmışbende devlet hastanesine gittim ultrasonda sağ overde 63*53 kist çıktı daha önce eylülde solda 22*22 kist vardı ekimde yokolmuştu. inş. geçer buda hemen...birtek bu değil benim tsh eylülde 14,küsür çıkmıştı trodim yavaş çalışıyordu sorun buydu geçen aya kadar iyiydi hap fayda etmiş 1,14 e düşmüştü bu ay 1 hafta kadar ilacımı içemeddim geçerli sebeplerden ötürü düşünün birden fırlamış şok oldum dr.kızdı ihmal ettiğime ben bu ilacı birömür kullanıcam heralde neyse dr. dedim klomen falan vermiycekmisiniz dedim hayır kistin var verirsem patlayabilir tehlikeli olur dedi... bu ay da bişey yok hiç umudum yok çarşamba günü bi kan testi daha yapıcam dedi ne olduğunu bilmiyorum ne olabilir acaba kan testi dedi:26::26::26: başka bişey demedi ve yaşadığım şehirde yaklaşık 10 eczaneye gittim ovulasyon testi sordum çoğu o ne dedi :44: onuda alamadım getirtirim dedi birtanesi bakıcaz artık ortalama fiyatı nedir ovulasyon testinin bilen varmı??? bu durumda ne öneriyorsunuz bana:26:
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kızlar bi baksanıza, ben kaçırdım mı acaba çatlamayı geçtimi yani ki
çatlamadan sonra 36,6 yaa ulaşırdım genelde ama daha da erken yani 13-14 gibi çatlar bnmki genelde
ne dersiniz yarın düşermi bu ateş :))
bgn 13 gün akıntıda yok eggwhite olandan...
anlamadım ya, ölçmüyodum ne güzel hadi dedim şu ovu zmnı 2-3 gün ölçeyim ve bırakayım dedim,
hay bulaşmaz olaydım yine kafamı karıştırdı :))))
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
*20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9
*22 ocak : 36.2
23 ocak : 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 36.4
25 ocak : 36.4
26 ocak : 36.4(lekelenme)
27 ocak : 36.6
28 ocak : 36.6
29 ocak : 36.6(lekelenme çok az)
30 ocak : 36.7(lekelenme çok az)
kızlar ne diyosunuzzzz adet olurmuyum bugün günüm tuvalete gitmeye kokuyorummmm...ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN.
fatoşumm çok geçmiş olsun tirodi ihmal etme üreme sistemini çok etkliyor
kistine gelince üzülme erir ayrıca aman aman büyük değil sanırım
öyle olsa doktorun doğum kontrol hapı verirdi
kist varken yumurtlama gerçekleşiyor hiç sıkma canını
hem bellimi olur vardır bundada bir hayır belki ilaca falan gerek kalmadan gelicek bebişin
güzel düşünelim güzel olsun
canım ovulasyon testini ne yapacaksın ateş ölçüyorsun ya
ama illaki test yapıcam diyorsun gitti gidiyordan uygun fiyata test alabilirsin
sıkma canını moralini yüksek tut
3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yapamıyorum sanırım(
aaaa olmuşş kızlar sizce yumurtlamışmıyım :) 16.17.18 günlerde akıntım vardı ama sadece 16.gün çalışma yapabildik
cancazım benim iyiki varsınız siz olmasanız çok yalnız bi yolculuk olurdu bu ama Allahım hiç kimseye yaşatmasın inş. bu sıkıntılarıda:26: bu topikte bu başlıkta değil bebeklerimizin şımarıklıklarından dertleşelim başka bir başlık altında inşallah... ben ateş ölçmeyi beceremiyor pek yaaaa bu yüzden istiyorum ama onun kullanımıda zor neyse bakıcaz artık ama bu çarşamba yapacağı test her neyse beni şüphelendirdi :18:
canım eğer giribal enfeksiyondan değilse tablon yumurtlama olmuş diyor
ama sen akıntı durumundan kasık ağrısından anlamışındır
hakkında hayırlısı inşallah
umarım çalışmalar olmuştur
canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor
bugün doktora gittim bebeği görmeye çok şükür herşey yolundaymış
orda belliki kadın hastalıklarından bekliyen kadınlar vardı
nasıl bakıyorlardı bana o an içim cız etti onlara hep dua ettim ve isteyen herkeslere
ben aynı zorlukları yaşamış bir olarak onları çok iyi anlıyorum
Rabbim bu yolda emek veren tüm kullarının yardımcısı olsun
canım bazen erken olbailiyo.benim ki de geçen ay 10. gün çatlamıştı..ama ben 6 aydır filan 24-25 günde bir adet oluyorum..benimki o yzden biraz da...bence 11. gün çatlamış gibi...hadi hayırlısı..çalışma varmıydı o günlerde..başlamışsın artık devam et bari...383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kızlar bi baksanıza, ben kaçırdım mı acaba çatlamayı geçtimi yani ki
çatlamadan sonra 36,6 yaa ulaşırdım genelde ama daha da erken yani 13-14 gibi çatlar bnmki genelde
ne dersiniz yarın düşermi bu ateş :))
bgn 13 gün akıntıda yok eggwhite olandan...
anlamadım ya, ölçmüyodum ne güzel hadi dedim şu ovu zmnı 2-3 gün ölçeyim ve bırakayım dedim,
hay bulaşmaz olaydım yine kafamı karıştırdı :))))
ayy senin ağzın bal yesin emiiiiii..canim onlar eggwhite iliskiden dolayi oluyor cunku ben de her zaman karisik saliyordum
24-27 gunde gunde bir adetin oluyorsa 10.gunden sonraya bak sen
insallah nakislarin ahengi yukariya dogru pille-pille yukselir de hic bozulmaz
bence 17 gün çatlamış canım..ama öyle bile olmuş olsa dert değil..16. gün akşam olmuştur çalışma büyük ihtimal ve sen sabah ateş ölçüyosun..gece çatlamıştır yani ilişkiden bi kaç saat sonra..3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yapamıyorum sanırım(
inşAllah tatlım sadece 16.gün oldu ilişki hayırlısı Allah isterse hersey olur yeterki hayırla ol desin
canım sen hamilesin değil mi :) Allah bağışlasın kucagına sağ salim alırsın inşAllah
canım bazen erken olbailiyo.benim ki de geçen ay 10. gün çatlamıştı..ama ben 6 aydır filan 24-25 günde bir adet oluyorum..benimki o yzden biraz da...bence 11. gün çatlamış gibi...hadi hayırlısı..çalışma varmıydı o günlerde..başlamışsın artık devam et bari...
ayy senin ağzın bal yesin emiiiiii.....pile pile... . ..sevdim bunu...tamam canım..zaten ovul.testi de henüz negatif..yarın 10. günüm.büyük ihtimal yarın başlıcak dediğin gibi..geçen aylarda da hep 10. gün başlamış zaten akıntım..ben 10-13 arası yumutluyorum...24-25 günde bir adet olunca yumurtlama erken olabiliyo...
bence 17 gün çatlamış canım..ama öyle bile olmuş olsa dert değil..16. gün akşam olmuştur çalışma büyük ihtimal ve sen sabah ateş ölçüyosun..gece çatlamıştır yani ilişkiden bi kaç saat sonra.....yani tam zamanında ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?