Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim bence sen 21 ocakda yumurtlamissin cunku ondan sonra yukselme var simdiye kadar
belki de ben yaniliyorumdur her halde akintini falan takip etmissindir

kızlar moralim bozuldu bugün yine doktorda geçti bütün günüm bu ay beni takip eden doktorum eğer adet görürsen ilaçlı tedaviye başlıycaz demişti şehir dışına çıkmış bende devlet hastanesine gittim ultrasonda sağ overde 63*53 kist çıktı daha önce eylülde solda 22*22 kist vardı ekimde yokolmuştu. inş. geçer buda hemen...birtek bu değil benim tsh eylülde 14,küsür çıkmıştı trodim yavaş çalışıyordu sorun buydu geçen aya kadar iyiydi hap fayda etmiş 1,14 e düşmüştü bu ay 1 hafta kadar ilacımı içemeddim geçerli sebeplerden ötürü düşünün birden fırlamış şok oldum dr.kızdı ihmal ettiğime ben bu ilacı birömür kullanıcam heralde neyse dr. dedim klomen falan vermiycekmisiniz dedim hayır kistin var verirsem patlayabilir tehlikeli olur dedi... bu ay da bişey yok hiç umudum yok çarşamba günü bi kan testi daha yapıcam dedi ne olduğunu bilmiyorum ne olabilir acaba kan testi dedi:26::26::26: başka bişey demedi ve yaşadığım şehirde yaklaşık 10 eczaneye gittim ovulasyon testi sordum çoğu o ne dedi :44: onuda alamadım getirtirim dedi birtanesi bakıcaz artık ortalama fiyatı nedir ovulasyon testinin bilen varmı??? bu durumda ne öneriyorsunuz bana:26:

16.gun yumurtlamissin sanki
yarin oburgun ff ceker dogru cizgiyi
insallah tutturmussundur

inşAllah tatlım sadece 16.gün oldu ilişki hayırlısı Allah isterse hersey olur yeterki hayırla ol desin

canım sen hamilesin değil mi :) Allah bağışlasın kucagına sağ salim alırsın inşAllah

fatoşumm çok geçmiş olsun tirodi ihmal etme üreme sistemini çok etkliyor
kistine gelince üzülme erir ayrıca aman aman büyük değil sanırım
öyle olsa doktorun doğum kontrol hapı verirdi
kist varken yumurtlama gerçekleşiyor hiç sıkma canını
hem bellimi olur vardır bundada bir hayır belki ilaca falan gerek kalmadan gelicek bebişin
güzel düşünelim güzel olsun
canım ovulasyon testini ne yapacaksın ateş ölçüyorsun ya
ama illaki test yapıcam diyorsun gitti gidiyordan uygun fiyata test alabilirsin
sıkma canını moralini yüksek tut

canim benim gecmis olsun
kist onemli olsa hap verirdi herhalde
kisti oldugu halde hamile kalanlar var uzme kendini icini ferah tut

canım bence olmuş yumurtlaman yani tablon öyle diyor
çalışma olmuştur umarım

canım ateşin hala çok yüksek
böyle yüksek ateşle çok nadir adet gelir
bu arada senin neden bu kadar çok lekelenmen oluyor :44:

cancazım benim iyiki varsınız siz olmasanız çok yalnız bi yolculuk olurdu bu ama Allahım hiç kimseye yaşatmasın inş. bu sıkıntılarıda:26: bu topikte bu başlıkta değil bebeklerimizin şımarıklıklarından dertleşelim başka bir başlık altında inşallah... ben ateş ölçmeyi beceremiyor pek yaaaa bu yüzden istiyorum ama onun kullanımıda zor neyse bakıcaz artık ama bu çarşamba yapacağı test her neyse beni şüphelendirdi :18:

3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yapamıyorum sanırım (

aaaa olmuşş kızlar sizce yumurtlamışmıyım :) 16.17.18 günlerde akıntım vardı ama sadece 16.gün çalışma yapabildik

canım eğer giribal enfeksiyondan değilse tablon yumurtlama olmuş diyor
ama sen akıntı durumundan kasık ağrısından anlamışındır
hakkında hayırlısı inşallah
umarım çalışmalar olmuştur

canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor
bugün doktora gittim bebeği görmeye çok şükür herşey yolundaymış
orda belliki kadın hastalıklarından bekliyen kadınlar vardı
nasıl bakıyorlardı bana o an içim cız etti onlara hep dua ettim ve isteyen herkeslere
ben aynı zorlukları yaşamış bir olarak onları çok iyi anlıyorum
Rabbim bu yolda emek veren tüm kullarının yardımcısı olsun

canım ateşim sadece bugun bu kadar yuksek cıktı oda üşüttüm inşAllah tuttmuştur ama bilemiyorum canım Allah büyük pek çalışma olmadı ablamın düğünü vardı ona koşturduk

bugün beklerken biriyle tesdüfen karşılaştım aynı durumdayız neredeyse o biraz benden önde takip ediyor adet düzensizliği varmış beklediği adeti 1 ay geçmiş bi umut gelmiş yazık telefonu susmuyor ama arkalı önlü girdik sonuç negatif bana günlük tut diyor sıkıntını paylaşmış olursun bende burayı anlattım ona orada yalnızhissstemiyorsun ddim iki kere üzüldüm inan onada. 2kez klomen denemiş ama kist yapmış ve çatlatma iğnesiylede kistler patlamış hastanelik olmuş acele etme dengeni bozma dedi bana bende ovulasyon hesaplamak istiyorum teşle beceremiyorum ama yine başlıycam ölçmeye hayırlısı

canım bazen erken olbailiyo.benim ki de geçen ay 10. gün çatlamıştı..ama ben 6 aydır filan 24-25 günde bir adet oluyorum..benimki o yzden biraz da...bence 11. gün çatlamış gibi...hadi hayırlısı..çalışma varmıydı o günlerde..başlamışsın artık devam et bari...
canim onlar eggwhite iliskiden dolayi oluyor cunku ben de her zaman karisik saliyordum
24-27 gunde gunde bir adetin oluyorsa 10.gunden sonraya bak sen
insallah nakislarin ahengi yukariya dogru pille-pille yukselir de hic bozulmaz
ayy senin ağzın bal yesin emiiiiii.....pile pile......sevdim bunu...tamam canım..zaten ovul.testi de henüz negatif..yarın 10. günüm.büyük ihtimal yarın başlıcak dediğin gibi..geçen aylarda da hep 10. gün başlamış zaten akıntım..ben 10-13 arası yumutluyorum...24-25 günde bir adet olunca yumurtlama erken olabiliyo...
3a9153 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yapamıyorum sanırım (

aaaa olmuşş kızlar sizce yumurtlamışmıyım :) 16.17.18 günlerde akıntım vardı ama sadece 16.gün çalışma yapabildik
bence 17 gün çatlamış canım..ama öyle bile olmuş olsa dert değil..16. gün akşam olmuştur çalışma büyük ihtimal ve sen sabah ateş ölçüyosun..gece çatlamıştır yani ilişkiden bi kaç saat sonra.....yani tam zamanında ....

Son düzenleme:
inşAllah tatlım sadece 16.gün oldu ilişki hayırlısı Allah isterse hersey olur yeterki hayırla ol desin

canım sen hamilesin değil mi :) Allah bağışlasın kucagına sağ salim alırsın inşAllah

sagol canim Allah sana ve tum isteyenlere nasip etsin
insallah buradaki tablolarin hepsi hamis tablolari sayfasina eklenir

kizlar regl sancim beni mafetti sabahtan beri ara ara geliyor
bari adet olsam da hemen majezige sarilsam simdi daha baslamadigindan cesaret de edemiyorum icmeye:44:

inşAllah tatlımm ağzından bal damlıyoorr Allahım hepimize nasip eder inşAllah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…