canim bence sen 21 ocakda yumurtlamissin cunku ondan sonra yukselme var simdiye kadar
belki de ben yaniliyorumdur her halde akintini falan takip etmissindir
elf bence de 21 ocakta catlamis yumurtan
bariz belli oluyor sonra da yuksek gitmis
su an da iyi gidiyor
kızlar moralim bozuldu bugün yine doktorda geçti bütün günüm bu ay beni takip eden doktorum eğer adet görürsen ilaçlı tedaviye başlıycaz demişti şehir dışına çıkmışbende devlet hastanesine gittim ultrasonda sağ overde 63*53 kist çıktı daha önce eylülde solda 22*22 kist vardı ekimde yokolmuştu. inş. geçer buda hemen...birtek bu değil benim tsh eylülde 14,küsür çıkmıştı trodim yavaş çalışıyordu sorun buydu geçen aya kadar iyiydi hap fayda etmiş 1,14 e düşmüştü bu ay 1 hafta kadar ilacımı içemeddim geçerli sebeplerden ötürü düşünün birden fırlamış şok oldum dr.kızdı ihmal ettiğime ben bu ilacı birömür kullanıcam heralde neyse dr. dedim klomen falan vermiycekmisiniz dedim hayır kistin var verirsem patlayabilir tehlikeli olur dedi... bu ay da bişey yok hiç umudum yok çarşamba günü bi kan testi daha yapıcam dedi ne olduğunu bilmiyorum ne olabilir acaba kan testi dedi:26::26::26: başka bişey demedi ve yaşadığım şehirde yaklaşık 10 eczaneye gittim ovulasyon testi sordum çoğu o ne dedi :44: onuda alamadım getirtirim dedi birtanesi bakıcaz artık ortalama fiyatı nedir ovulasyon testinin bilen varmı??? bu durumda ne öneriyorsunuz bana:26:
canım ateşin hala çok yüksek
böyle yüksek ateşle çok nadir adet gelir
bu arada senin neden bu kadar çok lekelenmen oluyor :44:
kizlar regl sancim beni mafetti sabahtan beri ara ara geliyor
bari adet olsam da hemen majezige sarilsam simdi daha baslamadigindan cesaret de edemiyorum icmeye:44:
bugün beklerken biriyle tesdüfen karşılaştım aynı durumdayız neredeyse o biraz benden önde takip ediyor adet düzensizliği varmış beklediği adeti 1 ay geçmiş bi umut gelmiş yazık telefonu susmuyor ama arkalı önlü girdik sonuç negatif bana günlük tut diyor sıkıntını paylaşmış olursun bende burayı anlattım ona orada yalnızhissstemiyorsun ddim iki kere üzüldüm inan onada. 2kez klomen denemiş ama kist yapmış ve çatlatma iğnesiylede kistler patlamış hastanelik olmuş acele etme dengeni bozma dedi bana bende ovulasyon hesaplamak istiyorum teşle beceremiyorum ama yine başlıycam ölçmeye hayırlısı
21de yumurtlamış varsayarsak ben çok anlamıyorum sizlerin yorumları benim için önemli hanımlar yumrtlamadan 10 gün geçmesi mi gerekiyor adet zamanımın gelmesi iiçin normalde 31 günde bir adet oluyorum geç yumurtlayınca geç mi adet olunuyor yani ozaman adetime daha var demek mi?:44:akıntım şu anda çok yoğun...
geçmiş olsun cnm...
bu ay öyle oldu cnm bende anlam veremedim...
cnm öyle deme çağırma belki gelmicekler
sağolasın fatoss herzaman dualarım bebek olmak isteyenlerle zaten. ben ilk önce mol gebelik yaşadım ve ondan dolayı 1 senelik gebelik yasağı verildi temmuzda tekrar bebek düşünmeye başladık eylülde eşim varikosel ameliyatı oldu ekimde afyona kaplıcalara gittik aralık ayında beklenen adetim stop etti :)hatta adet beklemeden test yaptım burdan bi arkadaş test yapmaya korkuyodu korkacak ne var falan bak bende yaparım dedim yaptım ve pozitif :) bu arada stres yapmayım diye 1 kutu gebelik testi almıştım ilk yaptığım test pozitif çıktı testler hala duruyo.. birde ovulasyon mikroskobu kullanmıştım.. ateş ölçme yöntemi ile mikroskobu kullanmak daha kolay oluyodu geç çatlamış yumurtam bunu bliyodum zaten doktorla paylaştım ateş listemi oda doğruladı :)
cnm dün gece mesajına cevap verdim ama uykudan yollamadan çıkmışım heralde şu an gözükmüyor...
sperm azlığı ve hareketsizliği var cnm 3.5 ay önce ameliyat olduk testi tekrarladık ama 4 milyondu öylede kalmış yani en ufak bir yükselmede yok hareketi ölçen kişi nedense bakmamış doktorda yükselir diye beklemeyin tüp bebek çalışmalarına başlayın dedi...ilaç yazmadı e vitamimiymiş onlar çoğu yediğimiz yiyecekte varmış onun için gerek yok dedi...ya cnm yani az da olsa artış olmazmı kafamda soru işareti oluştu doktor iyi birine benziyor ameliyat sonrası herhengi bir sorunumuzda olmadı ama başarılı geçse az da olsa artardı diye düşünüyorum:26:sizin sorununuz neydi cnm...
canim bu ay farkli bi tablon olusmus
sen olcmeye devam et bence bakarsin yarin duser
cunki eggwhite yok diyorsun
dusmezse de 11.gun catlama gunun diye dusuneceyiz
hadi hayirlisi
canım bence olmuş yumurtlaman yani tablon öyle diyor
çalışma olmuştur umarım
canım bazen erken olbailiyo.benim ki de geçen ay 10. gün çatlamıştı..ama ben 6 aydır filan 24-25 günde bir adet oluyorum..benimki o yzden biraz da...bence 11. gün çatlamış gibi...hadi hayırlısı..çalışma varmıydı o günlerde..başlamışsın artık devam et bari...
canım evt bu ay önceki aylara göre çok değişik oldu tablom son 3 aydır 13 yada 14 gün çatlıyor yumurtam
zaten 27-28 gnde bir oluyorum genelde,
8. gün kasık ağrım olmuştu 10 günde wgg white geldi biraz şaşırmıştım hatta erken diye
dikkate almamıştım ama allahtan boş geçmemişiz :)
bugün de arttı ateşim bakın 36,7 ye ulaştım çatlamadan önce bu değerleri görmem normalde
yarında düşmezse kesin emin olucam artık...
Ronya'cım çok teşekkürler yorumun için,
evt tablo olmuş diyor bende şaşkınım baya erken eğer olduysa
bugünde bi tık arttı, ilişki günlerimi de görün diye resim olarak ekliyorum tablomu
şansım var değilmi boş geçmedik allahtan doğaçlama oldu yani
o günler hatta daha nslsa erken diye ben çalışmayı düşünmüyordum ama
eşimin isteğiyle oldu ay bide mırın kırın yapıyodum adama sinir oldum kendime :)))))
Canım şaşırdım bende, normalde 28 günde bir olurum ama 25-26 günde olduğumda olmuştu bikaç kez
demekki bu ay da böyle olacak ben bugün düşer diye tahmin etmiştim ama
akıntımda çok yoğun olmadı bu ay 9-10. gün biraz geldi eggwhite,
ilişki olunca akıntıyıda anlayamıyorum haliyle...
sabah baktım 36,7 oldu ateşim, hiç böyle kademe kademe artmazdı ya bi gariplik var
resim olarak ekliyorum tablyou, çalışma günlerimde görülsün
Sanırım bu son haliyle emin gibiyiz çatlama olmuş bitmiş değil mi?
11. gün mü diyorsunuz çatlama ?
Eki Görüntüle 336708
canım 11. gün catlama olmus gibi duruyo atesınde yukselmiş ama yinede sen calışmalara devam et gün aşırı :)
Gunaydin Kizlar
Ben sabah uyandim ve atesimi olctum 35.9 ve adet basladi.
Bu ay edindigim birkac tecrube var - KENDI ADIMA -sizinle de paylasayim
1. Atesimin son 3 gunku hali bana hamile miyim degil miyim gosteriyor, oncesine aldanmak yok bir daha
2. Kasiklarda batma, yanma, goguslerde siddetli acima.. bunlar regl oncesi sendromlari da olabiliyor, bir daha belirtilere takilmak yok
3. Atesin gidisati son 3 gun hala iyi seviyedeyse test yapmak var, yoksa test yok
4. Kocama 'aaa bak atesim iyi gidiyor, gogus uclarim sizliyor, hamile olabilirim' seklinde yorumlar yapmak, umit vermek asla yok, adetin geldigini gorunce daha kotu olacak cunku
5. Her zaman 28 gunde catlarim diyip sadece 13. 14. gunlerin degerli oldugunu dusunmek yok, iste 30 gunde geldi bu ay, bu yuzden ates olcmeye guvenip yumurtlamayi tespit etmeye devam
iste boyleeeeebu da tablom bugunku ve alttada dongum
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
saol canm cvp için bizde varikosel yokmuş çok şükür 1 cc de 16 milyon biraz az gibi ve morfolojimiz bozuk çıktı %3 doktor proxeed verdi işte kullanıp bekliycez inşallah işe yarar
bu ay epey bir tecrübe yaşamışsın cnm haklısın takılmamak lazım ama elden gelmiyor yeni döngün hayırlı olsun cnm...
inşllah yarar canım az çok kısmetten öteye yol yok canım bizimde çok az ama ümit kaybetmek yok arada hayal kırıklığı yaşasakda insanız sonuçta kendimizi umutlandıracak hayaller kurmalıyız...
Tesekkur ederim canim
umarim hayirli olur ve bebek haberini verme sansim olur bu ay
hepimiz icin ayni dileklerim
Canim banada 21.gun yumurtlaman olmus gibi geldi..Suanki atesinde Mas.iyi gidiyor..ins sonuna kadar yuksek devam eder ve bebisn gelir
Genel olarak yumurtlamadan 12-16 gun gecmesi gerekir cnm adetin gelmesi icin..herkesin luteal faz uzunlugu kendine ozgu degisebiliyor..ama 12-16 arasi normal ve genel olaniymis cnm
Bundan once ates olcmusmuydun luteal fazin ne kadar surer bilmiyorum ama ins sonunda kirmizlar yerine bebisin gelsin ins
herkese günaydın kızlar bugün 15.günümdeyim..
2 gündür yumurtalıklarımda inanılmaz ağrı vardı yürürken bile ağrıyordu düşünün artık..bugünde ağrım var ama artık neredeyse geçiyo..
bende bunu çatlama olarak algılıyorum bence bugün çatlıyorum..
sizlere bir sorum var dün ilişki olmadı bizde bugün olursa bunun bi yararı varmı acaba ? çünkü dün ilişki olmadı diye çok üzgünüm ama mecburi olarak olmadı
buda tablom kızlar
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 7.gün 36.3
6 ocak : 8.gün 36.2
7 ocak : 9.gün 36.5
8 ocak : 10.gün 36.6
9 ocak : 11.gün 36.4
10 ocak : 12.gün 36.5
11 ocak : 13.gün 36.3
*12 ocak : 14.gün 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 15.gün 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 16.gün 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 17.gün 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 18.gün 36.3
17 ocak : 19.gün 36.0
*18 ocak : 20.gün 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 21.gün 36.2
*20 ocak : 22.gün 35.9
21 ocak : 23.gün 35.9
*22 ocak : 24.gün 36.2
23 ocak : 25.gün 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 26.gün 36.4
25 ocak : 27.gün 36.4
26 ocak : 28.gün 36.4(lekelenme)
27 ocak : 29.gün 36.6
28 ocak : 30.gün 36.6
29 ocak : 31.gün 36.6(lekelenme çok az)
30 ocak : 32.gün 36.7(lekelenme çok az)
31 ocak : 33.gün 36.8
kızlar içimden bi his hamile değilsin kendini kaptırma desede ateş beni umutlandırıyor...adetim Allahın izniyle kaç gün daha gelmezse test yapım kızlar...en az 3 gün daha bekleyeyim mi...
dün olmadı diye üzülme burda okuduğum kadarıyla çatlamadan 2ün önce çatladığı gün ve çatladıktan sonra 2 gün ilişki olması yeterliymiş yumrtladığını hissediyorsan uzayan birde mukus salgın varsa kolay gelsin cnm...
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 7.gün 36.3
6 ocak : 8.gün 36.2
7 ocak : 9.gün 36.5
8 ocak : 10.gün 36.6
9 ocak : 11.gün 36.4
10 ocak : 12.gün 36.5
11 ocak : 13.gün 36.3
*12 ocak : 14.gün 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 15.gün 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 16.gün 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 17.gün 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 18.gün 36.3
17 ocak : 19.gün 36.0
*18 ocak : 20.gün 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 21.gün 36.2
*20 ocak : 22.gün 35.9
21 ocak : 23.gün 35.9
*22 ocak : 24.gün 36.2
23 ocak : 25.gün 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 26.gün 36.4
25 ocak : 27.gün 36.4
26 ocak : 28.gün 36.4(lekelenme)
27 ocak : 29.gün 36.6
28 ocak : 30.gün 36.6
29 ocak : 31.gün 36.6(lekelenme çok az)
30 ocak : 32.gün 36.7(lekelenme çok az)
31 ocak : 33.gün 36.8
kızlar içimden bi his hamile değilsin kendini kaptırma desede ateş beni umutlandırıyor...adetim Allahın izniyle kaç gün daha gelmezse test yapım kızlar...en az 3 gün daha bekleyeyim mi...
canım yeni döngün hayırlı olsun gelmiş uyuz kırmızılar...
inş bu ayyy müjdeli haberi verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?