Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ilişki olsun mutlaka sen bugünü hatta yarınıda boş geçirme emi
bugün çatladığını varsayarsan 24 saat daha canlı kalıyor yımırta
hadi hayırlısı :))

banada 23 gün çatlamışsın gibi geldi, dolayısıyla daha min 4 gün beklemen lazım canım,
ama çok iyi gidiyor ateşin inş düşmez bebiş vardır :))

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

öylesine paylaşıyorum tablomu herhangi bişi belli olmaz şimdiden ..15. gün çatlatma iğnemi oldum 16. gün aşılamamı ...sonu güzel olsun inşallah...

canım yerleşme gibi düşüşte olmuş
ay hadi hayırlısı oldu galiba bu ay ben umutluyum senin adına,
inş sonu güzel olur...

1. gün 35,09

2 gün 36,01

3 gün 35,03

4 gün 35,06

5 gün 36,00

6 gün 36,01

7 gün 36,01

8 gün 36,00

9 gün 36,01

10 gün 36,01

11 gün 35,09

12 gün 36,02

13 gün 35,08

14 gün 36,00

15 gün 36,01

16 gün 36,02

17 gün 36,00

18 gün 35,09

19 gün 35,09

20 gün 36,00

21 gün 36,01

22 gün 36,01

23 gün 36,03

24 gün 36,01

25 gün 36,01

26 gün 36,01

27 gün 36,01

28 gün 36,02

29 gün 36,01

30 gün 35,06 bir iki damla pempe kan geldi adet oluyom sandım ama olmadım

31 gün 36,01

aslında ben ateş değerlerim çok dengesiz olduğu için yazmak istemiyordum.

bu arada önceki ayda ovulasyon testi yaptığımda koyu çizgi 13. günde çıkmıştı ama hamile kaldığım ay 13. günde ne silik ne de koyu çizgi çıktı, zaten doktorumda geç döllenme olmuş dedi,

ALINTIDIR.......................
KIZLAR yorumlarmisiniz bu kadin hamile bnm de adet gunumde iki gun kan geldi damla seklinda atesimi olcuyorum hep 36 seyreden atesim gunden gune yukselmeye basladi bugun 36.3 olctum satim 27-30 aralik ne dersiniz bnmde bu bayan gibi hamile olma olasiligim varmidir..

Kızlar merhaba

nasılsınız bakalım moraller nasıll pozitif düşünelim Allahın izniyle göbüşlerimiz bebişlerler dolsunn

dün ovulasyon testi yaptım 3 gündür yapamıyordum ablam evlendiği için koşturuyorduk

testte nerdeyse çizgi renkleri aynı çıktı bugün yapsam daha koyu olur mu ki bilemedim off ne zor bu işler Allahım uğrastırmadan versin hayırlısıyla

Evet kizlar. Ultrasondan ciktim, kesenin olcusune gore 5 hafta 6 gunluk hamileyim. Daha embryo gorunmuyo. Doktora soruyorum anlamiyo. Bu tarih son adet baslangicimimi anlatiyor yoksa bizim minnosu urettigimiz geceyi mi? Cunku tutusmus durumdayim. Yilbasi donemi ickiler akti. Oncesinde antibiyotik kullandim. Arada da akciger rontgeni cektirdim. Yani fittirmis durumdayim, ama daha 2 hafta once negatif cikan test nasil bugun nerdeyse 6 haftalik hamile der??? Cozemedim ben bu isi. Asil cozemedigim benim kadar agir polikistigi olan bi kadin nasil boyle hamile kalir? Allahim yardim et, aklimi basimda tut.
ALINTIDIR...........................................
BNM TESTLERDE CIKMAYIP DRDA gorme ihtilmalim varmidr..

yaaa ne kdr düşük ateşşli şaşırdımm :S
cnm satın 27-30 aralık ise kaç günde bir adet oluyorsun? 30'u tamamlamışsın aslında
ve hala ortalamanın üzerinde ateşim diyosun
bence yarın sabahki ilk idrarla bir test dene derim.
geç döllenme olma ihtimali de var tabiii, yumurtlama her ay aynı olmuyor...

bugün ve yarın çalışma var o zaman cnm, bugün daha koyu çıkma ihtimali yüksek dediğin gibi...

atesin cok guzel gidiyor su an
onemli olan bu son 4 gun
umarim hic dusmez ve hamilesindir
every canım benim ateşim yükselmiyor dpo 9dayım sabah test yaptım negatif(hatta ilk 2 çizgide çıktı sonra 2. çizgi kayboldu ) cumartesi gününden beri kokusuz beyaz akıntım var mantar diye korktum ama koku kaşıntı olmayınca rahatladım mantar olsa hamilelik şansım hiç yoktu. benim tabloma bakarmısın lütfennn
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

canim evet baktim
ama yeterince yukselmiyor dedigin gibi
bu arada senin hormon sonuclarin yorumlandi mi doktor tarafindna okumadim gecmisi cok
hersye iyi cikti di mi
son gunler onemli zaten yeter ki sonradan yukselsin
bak benim son 3te dustu gitti adet geldi
sonucta onemli olan dusmemesi yukselmesi sonradan

doktor yumurtlama olmuş ama yaptırdığında daha çatlamamış sonradan çatlamıştır dedi.
sen hamilelik geçirdiğinde senden de beyaz kokusuz süt gibi bir akıntı gelmişmiydi
döllenme olduğunda gelir diyorlar da

atesın yeniden yükselmiş guzel giden bir tablo umarım sonuda güzel gelir. yalnız testı cok erken yapmıssın canım negatif cıkması cok normal uzulme o nedenle depo 17 yada 18 de gelmezse reglın test yapmalısın. buarada mantar olma olasılıgın var canım mantar akıntısı kokusuz olur kasıntıda ılk basta hemen olmaz cogaldıkca kasıntı olusur. bunun dısında mantar hamileliği etkilemez sıksık mantar sorunu yasayan ve suan hamile olan bir bayan olarak sana bunu söyliyebilirim :)

ama mantar sarı renkte olmuyormu? benimki bir garip oldu yoğun beyaz bir akıntı ıslaklık hissediyorum bir bakıyorum bembeyaz bişey gelmiş. zaten krem aldım hemen mantar olabilir diye. ama hamilelikte de oluyormuş sanırım ovulasyon günümden 5 gün sonra oldu 2 gün yoğun geldi şimdi biraz daha sulandı

kızlar ben bu konuya yabancıyım.
bana biraz bilgi veren olursa çok sevinirim.
benim adetimin 2. günü.
ben bundan sonra başlasam neler yapmam gerekir.
oldukça düzenli adetim vardır.
birisi bu süreci kısaca özetlerse bana çok sevinirim

atesin cok guzel gidiyor su an
onemli olan bu son 4 gun
umarim hic dusmez ve hamilesindir

çok teşekkür ederim.. inşallah düşmez ateşim. 3 güne razıyım ben düşmesin. 25 günde bir regl oluyorum. bide dayanamadım dün ve bugün test yaptım tabii sonuç negatif ama daha erken. bekliyorum bakalım.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

canım beyaz akıntı olur boyle kremsi süt beyazı renginde olur sarı genelde enfeksiyon durumunda olur farklı bir olay. evet canım hamileliktede tekrarlıyor yada cogalıyor.

normalde 22 ocakta adet olmam lazim 26 gunde bir oluyorum ama 20 ocakta tan 22 ocaga kadar pembe akinti geldi ve 23 ocakta temizdim birsey gelemdi 24-25 ocakta damla seklinde kanamam oldu ve 26-27 ocakta birsey yok 27 ocak gece iliski oldu zaman kanama oldu o dakika ve sonrasi gelemedi 28-29-30-31 hic birsey yok nedenini merak ediyorum acikcasi atesim de 36 dan yukari dogru cikmaya basladi
tarih gun ates sonuc

22 ocak pazar 36,5 pembe akinti

23 ocak pazartesi 36,3 akinti yok(kan yada pembe akinti)
24 ocak sali 36 adet(damla seklinde)yogun degil
25 ocak carsamba 36,3 adet(damla seklinde)yogun degil

26 ocak persembe 36 temiz
27 ocak cuma 36,2 temiz (gece iliskiden sonra kan az miktarda)o dakika sonrasi yok
28 ocak cumartesi 36 temiz
29 ocak pazar 36 temiz
30 ocak pazartesi 36,1 temiz
31 ocak sali 36,3 temiz

27-30 aralik adet tarihim 26 gunde bir batim 22 ocak (yumurtlama 6 ocak 10 ocak arasi)
degerlendirme (6 ocak 8 ocak 10 ocak 15 ocak )
15 ocakta sefaf akintinin icinde kan var di cizgi gibi
yorumlarsanir sevinirim

ben hamileyken turkiyeydim ve cok kosusturmacai zamanlardi ve kendimi hic ama hic incelemedim o ara o yuzden farketmedim de
ama bata bir gun kala cok koyu kivamli sarimsi akinti geldi
bat gununden itibaren de sulu akinti geldi tam 13 gun surdu zaten kan yerine sulu sulu kokusuz akinti geliyordu ve ben bat gecikmesindne itibaren bunu cok yogun hissettim
kremsi akintiya gelince ben onu bu ay gordum hem de o kadar cok geldi ki anlatamam zaten tabloma da yazdim creamy diye
gel gor ki adet oldum:44:

test insanin aklini karistirmaktan ote gitmiyor canim ya
bosver onu
gununu bekle sen zaten atesin de gosterir gidisati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…