normalde 22 ocakta adet olmam lazim 26 gunde bir oluyorum ama 20 ocakta tan 22 ocaga kadar pembe akinti geldi ve 23 ocakta temizdim birsey gelemdi 24-25 ocakta damla seklinde kanamam oldu ve 26-27 ocakta birsey yok 27 ocak gece iliski oldu zaman kanama oldu o dakika ve sonrasi gelemedi 28-29-30-31 hic birsey yok nedenini merak ediyorum acikcasi atesim de 36 dan yukari dogru cikmaya basladi
tarih gun ates sonuc
22 ocak pazar 36,5 pembe akinti
23 ocak pazartesi 36,3 akinti yok(kan yada pembe akinti)
24 ocak sali 36 adet(damla seklinde)yogun degil
25 ocak carsamba 36,3 adet(damla seklinde)yogun degil
26 ocak persembe 36 temiz
27 ocak cuma 36,2 temiz (gece iliskiden sonra kan az miktarda)o dakika sonrasi yok
28 ocak cumartesi 36 temiz
29 ocak pazar 36 temiz
30 ocak pazartesi 36,1 temiz
31 ocak sali 36,3 temiz
27-30 aralik adet tarihim 26 gunde bir batim 22 ocak (yumurtlama 6 ocak 10 ocak arasi)
degerlendirme (6 ocak 8 ocak 10 ocak 15 ocak )
15 ocakta sefaf akintinin icinde kan var di cizgi gibi
yorumlarsanir sevinirim
bir arkadasim dollenme olur da tutunma olmazsa surekli batmalar yasanabilecegini soyledi
ben bu ay o kadar korkunc batma ve kasikta yanma hissettim ki anlatamam
adete 1 hafta kala basladi dun bitti
bir sol kasikta bir sag kasikta
gunde 9-10 kere oluyoirdu herhalde
bazen daha da fazla cok acidi bu ay
bugun adte oluyorum ve bu olaydan eser yok
bu konuda bilgisi olan var mi :44:
canım hamilelik olusurken batma olayı oluyor ama bu olay bebegın tutunmadıgı anlamına gelmiyor ben suan 16 haftalık hamileyim ama hala zaman zaman batma oluyor. bazen rahım buyudugu ıcın agrıda oluyor yanı bu hissler bebegın tutunup tutunmadığıyla ilgili deil
canim demek istedigim hani dollenme oldu ve tutunma olmuyor o ara batma olur mu acaba
hamilelik gerceklesti ama bebek tutunup yerlesme olmuyor
canım yarında ateşin yükselirse ya da 36.7 olursa sanki 12. güne de çekebilir .ama değerlendirmişsiniz ...mükemmel..hadi kolay gelsin..devam...canım evt bu ay önceki aylara göre çok değişik oldu tablom son 3 aydır 13 yada 14 gün çatlıyor yumurtam
zaten 27-28 gnde bir oluyorum genelde,
8. gün kasık ağrım olmuştu 10 günde wgg white geldi biraz şaşırmıştım hatta erken diye
dikkate almamıştım ama allahtan boş geçmemişiz :)
bugün de arttı ateşim bakın 36,7 ye ulaştım çatlamadan önce bu değerleri görmem normalde
yarında düşmezse kesin emin olucam artık...
Ronya'cım çok teşekkürler yorumun için,
evt tablo olmuş diyor bende şaşkınım baya erken eğer olduysa
bugünde bi tık arttı, ilişki günlerimi de görün diye resim olarak ekliyorum tablomu
şansım var değilmi boş geçmedik allahtan doğaçlama oldu yani
o günler hatta daha nslsa erken diye ben çalışmayı düşünmüyordum ama
eşimin isteğiyle oldu ay bide mırın kırın yapıyodum adama sinir oldum kendime :)))))
Canım şaşırdım bende, normalde 28 günde bir olurum ama 25-26 günde olduğumda olmuştu bikaç kez
demekki bu ay da böyle olacak ben bugün düşer diye tahmin etmiştim ama
akıntımda çok yoğun olmadı bu ay 9-10. gün biraz geldi eggwhite,
ilişki olunca akıntıyıda anlayamıyorum haliyle...
sabah baktım 36,7 oldu ateşim, hiç böyle kademe kademe artmazdı ya bi gariplik var
resim olarak ekliyorum tablyou, çalışma günlerimde görülsün
Sanırım bu son haliyle emin gibiyiz çatlama olmuş bitmiş değil mi?
11. gün mü diyorsunuz çatlama ?
Eki Görüntüle 336708
canım 14. günde çatlamış olabilir 15. günde..canın sıkma. değerlendirin çünkü kesin görünmüyor 14. günde çatladığı...hatta bu 3 günü boş geçme derim ben..herkese günaydın kızlar bugün 15.günümdeyim..
2 gündür yumurtalıklarımda inanılmaz ağrı vardı yürürken bile ağrıyordu düşünün artık..bugünde ağrım var ama artık neredeyse geçiyo..
bende bunu çatlama olarak algılıyorum bence bugün çatlıyorum..
sizlere bir sorum var dün ilişki olmadı bizde bugün olursa bunun bi yararı varmı acaba ? çünkü dün ilişki olmadı diye çok üzgünüm ama mecburi olarak olmadı
buda tablom kızlar
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
olimbre öncelikle inşallah aşılaman sana bebeğini getirir canım.381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
öylesine paylaşıyorum tablomu herhangi bişi belli olmaz şimdiden ..15. gün çatlatma iğnemi oldum 16. gün aşılamamı ...sonu güzel olsun inşallah...
evet canım genellikle ya daha koyu çıkar ya da aynı renk çıkar..yap bence bugün de..bende 3 gün boyunca çıkıyo...Kızlar merhaba
nasılsınız bakalım moraller nasıll pozitif düşünelim Allahın izniyle göbüşlerimiz bebişlerler dolsunn
dün ovulasyon testi yaptım 3 gündür yapamıyordum ablam evlendiği için koşturuyorduk
testte nerdeyse çizgi renkleri aynı çıktı bugün yapsam daha koyu olur mu ki bilemedim off ne zor bu işler Allahım uğrastırmadan versin hayırlısıyla
atesın yeniden yükselmiş guzel giden bir tablo umarım sonuda güzel gelir. yalnız testı cok erken yapmıssın canım negatif cıkması cok normal uzulme o nedenle depo 17 yada 18 de gelmezse reglın test yapmalısın. buarada mantar olma olasılıgın var canım mantar akıntısı kokusuz olur kasıntıda ılk basta hemen olmaz cogaldıkca kasıntı olusur. bunun dısında mantar hamileliği etkilemez sıksık mantar sorunu yasayan ve suan hamile olan bir bayan olarak sana bunu söyliyebilirim :)
mantar olunca hamilelik olmuyormu kızlar ?
canım yarında ateşin yükselirse ya da 36.7 olursa sanki 12. güne de çekebilir .ama değerlendirmişsiniz ...mükemmel..hadi kolay gelsin..devam...
canım bana 14. gün çatlamış gibi geldi ama ateşin yarın da yükselirse 15. gün de çatlamış olabilir..
olimbre öncelikle inşallah aşılaman sana bebeğini getirir canım..bişey sorcam. ben hep çatlatma iğnesinde 36 saat sonra aşılama yaptırdım..sen hemen ertesi gün yaptırmışsın..çatlamadan evvel mi yaptılar aşılmayı merak ettim...
evet canım genellikle ya daha koyu çıkar ya da aynı renk çıkar..ya bence..bende 3 gün boyunca çıkıyo...
kızlar sadece şu kadarını söyleyim, hamile kalmaya engel olmayabilir mantar ama hamilelikte kesinlikle tehlikeli..arkadşım bir kaç gün evvel yaşadı..daha 7. ayını henüz doldurmuştu, mantar nedeniyle plesenta çatlamış ve suyu gelmiş..hastane de yattı, erken doğum maalesef. o yüzden mantar olduğunuzu anladığınızda ister hamile olun ister olmayın kesinlikle dikkatle doktorun dediklerini yapın..arkadaşımın doktoru böyle bişey olacağını söylemişti..ama o bebeğe zararı olursa diye özenli kullanmadı fitil ve ilaçlarını...
canım ben doktorumla bu konuyu konusmustum bircok kez ve anlama şansımızn olmadıgını soylemıstı farketmeyız tutunamadıgını regl oluruz demıstı yanı oyle bır belırtı olmaz usutugunden dolayı olmustur .
canım yarında ateşin yükselirse ya da 36.7 olursa sanki 12. güne de çekebilir .ama değerlendirmişsiniz ...mükemmel..hadi kolay gelsin..devam...
tesekkurler cnim bilgi icin
cok rahatladim bunu duyunca
dogru diyorsun usutmekten dolayi olmustur
zaten annem de hep der ya enfeksiyon vardir batma oluyordur ya usutmussundur kasiklarini dye
yokh ağzın bal yesin emiii....rabbm sanada kızlı oğlanlı bebişler nasip etsinn...
evet bu ayki tablom farklı seyrediyor ...ama adetim yaklaşırkenki belirtileri yaşıyorum ama kafaya takmıyorum 2 kez daha deniycem çünkü bu konuda psikolojimi rahat tutmamı sağlıyor insallah dediğin gibidir ve bekleyişim son bulur cnm...
sermavi doktorum farklı bi teknik izledi tek klomen verdi normalde diğer 4 seferde günde 2 şeklinde kullanmıştım yumurtalarım oluştu büyümesini bekledik doğal yolla geç gelişen yumurta nın kaliteli olduğunu düşünerekten....
18 saat sonrası yaptı aşılamamı yumurta çatlamadan spermler orda buluncak dedii....ıuı tekniği ile oldu aşılamam yani diğerinden farkı sperm yıkaması yapıldı ...kaliteli spermler geriye kalınca uzun yaşayan ve hızlılar daha çok şans oluyormuş rabbim hayırlısını versin sen kaç kez denedin cnm sen bu arada????
ben geldim kızlarr maalesef bebbegimin kalp atışlarıını alamadık perşembeye kürtaj olacagımçok üzgünüm ama hayırlısı buymuş demekkii
kızlar yeni ateş ölçme nasıl yapılıyor??
cok gecmis olsun canim cok uzuldum
hayirlisi boyleymis dedigin gibi seni cok iyi anliyorum
senin ilk hamileligin miydi canim?
yeni ates olcme derken ne demek istedin?
canım 2,gebeligim ilkide kürtajla sonuçlandı ikisindede gelişme geriligi var
canım yeniden başlarsam yeni ay için nereye tıklayıp ateşimi yazacam onu soruyordum yanlış yazmışım
ben geldim kızlarr maalesef bebbegimin kalp atışlarıını alamadık perşembeye kürtaj olacagımçok üzgünüm ama hayırlısı buymuş demekkii
inşallah cnm ..evet mevlit kandili bu cuma ....o günü dualarla geçirelimmm ben hepiniz için dua edicem ALLAH izin verirse....amin canım aminnnn inş hepimize nasip olsun bu ay...
hepimiz için öyle dua ediyorum ki,cuma günü kandilmiş bol bol dua edicem tüm bekleyenler için...
canım belirtilere takılma bilirsin zaten adetle aynıdır genelde, bide herkeste deişiyo ztn..
ama tablon farklı geldi diğer aylardan gerçekten o düşüş te inş yerleşmenin hbrcisidir...
halay çekçez daha topicte
canım 2,gebeligim ilkide kürtajla sonuçlandı ikisindede gelişme geriligi var
canım yeniden başlarsam yeni ay için nereye tıklayıp ateşimi yazacam onu soruyordum yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?