Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilginç bir olay bence test yap bakalım ne cıkacak sonuc. hamıle deılsen de doktora gıdıp neden boyle oldu arastırmalısın bence

bir arkadasim dollenme olur da tutunma olmazsa surekli batmalar yasanabilecegini soyledi
ben bu ay o kadar korkunc batma ve kasikta yanma hissettim ki anlatamam
adete 1 hafta kala basladi dun bitti
bir sol kasikta bir sag kasikta
gunde 9-10 kere oluyoirdu herhalde
bazen daha da fazla cok acidi bu ay
bugun adte oluyorum ve bu olaydan eser yok
bu konuda bilgisi olan var mi :44:

canım hamilelik olusurken batma olayı oluyor ama bu olay bebegın tutunmadıgı anlamına gelmiyor ben suan 16 haftalık hamileyim ama hala zaman zaman batma oluyor. bazen rahım buyudugu ıcın agrıda oluyor yanı bu hissler bebegın tutunup tutunmadığıyla ilgili deil

canim demek istedigim hani dollenme oldu ve tutunma olmuyor o ara batma olur mu acaba
hamilelik gerceklesti ama bebek tutunup yerlesme olmuyor

canim demek istedigim hani dollenme oldu ve tutunma olmuyor o ara batma olur mu acaba
hamilelik gerceklesti ama bebek tutunup yerlesme olmuyor

canım ben doktorumla bu konuyu konusmustum bircok kez ve anlama şansımızn olmadıgını soylemıstı farketmeyız tutunamadıgını regl oluruz demıstı yanı oyle bır belırtı olmaz usutugunden dolayı olmustur .

canım yarında ateşin yükselirse ya da 36.7 olursa sanki 12. güne de çekebilir .ama değerlendirmişsiniz ...mükemmel..hadi kolay gelsin..devam...

canım 14. günde çatlamış olabilir 15. günde..canın sıkma. değerlendirin çünkü kesin görünmüyor 14. günde çatladığı...hatta bu 3 günü boş geçme derim ben..

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

öylesine paylaşıyorum tablomu herhangi bişi belli olmaz şimdiden ..15. gün çatlatma iğnemi oldum 16. gün aşılamamı ...sonu güzel olsun inşallah...
olimbre öncelikle inşallah aşılaman sana bebeğini getirir canım..bişey sorcam. ben hep çatlatma iğnesinde 36 saat sonra aşılama yaptırdım..sen hemen ertesi gün yaptırmışsın..çatlamadan evvel mi yaptılar aşılmayı merak ettim...
evet canım genellikle ya daha koyu çıkar ya da aynı renk çıkar..yap bence bugün de..bende 3 gün boyunca çıkıyo...

mantar olunca hamilelik olmuyormu kızlar ?

kızlar sadece şu kadarını söyleyim, hamile kalmaya engel olmayabilir mantar ama hamilelikte kesinlikle tehlikeli..arkadşım bir kaç gün evvel yaşadı..daha 7. ayını henüz doldurmuştu, mantar nedeniyle plesenta çatlamış ve suyu gelmiş..hastane de yattı, erken doğum maalesef. o yüzden mantar olduğunuzu anladığınızda ister hamile olun ister olmayın kesinlikle dikkatle doktorun dediklerini yapın..arkadaşımın doktoru böyle bişey olacağını söylemişti..ama o bebeğe zararı olursa diye özenli kullanmadı fitil ve ilaçlarını...

Son düzenleme:

canım bebek olsun yada olmasın kesinlikle tedavi edilmeli tabikide sonucta bir hastalık . keske kulansaymıs arkadasın fıtıleri umarım bebeğinin durumu iyidir arkadaşının.

tesekkurler cnim bilgi icin
cok rahatladim bunu duyunca
dogru diyorsun usutmekten dolayi olmustur
zaten annem de hep der ya enfeksiyon vardir batma oluyordur ya usutmussundur kasiklarini dye

canım yarında ateşin yükselirse ya da 36.7 olursa sanki 12. güne de çekebilir .ama değerlendirmişsiniz ...mükemmel..hadi kolay gelsin..devam...

evet canım allahtan boş geçmedik o günleri, tesadüf yani :)) yoksa o kdr erken çalışmaya başlamam ben
dün ara verdim bugün yine çalışmaya devam artık gün aşırı devam etsem yeter sanki değil mi
inş hepimiz için bereketli hayırlı bir ay olur...

yokh ağzın bal yesin emiii....rabbm sanada kızlı oğlanlı bebişler nasip etsinn...
evet bu ayki tablom farklı seyrediyor ...ama adetim yaklaşırkenki belirtileri yaşıyorum ama kafaya takmıyorum 2 kez daha deniycem çünkü bu konuda psikolojimi rahat tutmamı sağlıyor insallah dediğin gibidir ve bekleyişim son bulur cnm...

sermavi doktorum farklı bi teknik izledi tek klomen verdi normalde diğer 4 seferde günde 2 şeklinde kullanmıştım yumurtalarım oluştu büyümesini bekledik doğal yolla geç gelişen yumurta nın kaliteli olduğunu düşünerekten....
18 saat sonrası yaptı aşılamamı yumurta çatlamadan spermler orda buluncak dedii....ıuı tekniği ile oldu aşılamam yani diğerinden farkı sperm yıkaması yapıldı ...kaliteli spermler geriye kalınca uzun yaşayan ve hızlılar daha çok şans oluyormuş rabbim hayırlısını versin sen kaç kez denedin cnm sen bu arada????

amin canım aminnnn inş hepimize nasip olsun bu ay...
hepimiz için öyle dua ediyorum ki,cuma günü kandilmiş bol bol dua edicem tüm bekleyenler için...
canım belirtilere takılma bilirsin zaten adetle aynıdır genelde, bide herkeste deişiyo ztn..
ama tablon farklı geldi diğer aylardan gerçekten o düşüş te inş yerleşmenin hbrcisidir...
halay çekçez daha topicte

ben geldim kızlarr maalesef bebbegimin kalp atışlarıını alamadık perşembeye kürtaj olacagım çok üzgünüm ama hayırlısı buymuş demekkii

kızlar yeni ateş ölçme nasıl yapılıyor??

cok gecmis olsun canim cok uzuldum
hayirlisi boyleymis dedigin gibi seni cok iyi anliyorum
senin ilk hamileligin miydi canim?

yeni ates olcme derken ne demek istedin?

cok gecmis olsun canim cok uzuldum
hayirlisi boyleymis dedigin gibi seni cok iyi anliyorum
senin ilk hamileligin miydi canim?

yeni ates olcme derken ne demek istedin?

canım 2,gebeligim ilkide kürtajla sonuçlandı ikisindede gelişme geriligi var
canım yeniden başlarsam yeni ay için nereye tıklayıp ateşimi yazacam onu soruyordum yanlış yazmışım

canım yeniden başlarsam yeni ay için nereye tıklayıp ateşimi yazacam onu soruyordum yanlış yazmışım

sonucta sen kanama yasamadin daha di mi
kanaman basladiysa da diyelim ki 8 subat, o tarihi acip orayi doldurmaya basliyorsun adetin ilk gunu diye

söyeyecek bişey bulamadım.
Rabbim en iyi bilendir. hikmetinden sual olunmaz...

inşallah cnm ..evet mevlit kandili bu cuma ....o günü dualarla geçirelimmm ben hepiniz için dua edicem ALLAH izin verirse....

geçmiş olsun ...umarım bundan sonraki gebeliğin sağlıklı bir evlatla sonuçlanır .....

tsh ne baktırdınmı yüksek olabilirmi benim öylede dr. bebek gelşmez değerin düşmezse dedi:26: çok çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…