Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doru diyosun canım..bu ay ovulasyon testi almıcam...doktorum bakalım ne dicek.klomen için 6 .gün gecmi???rahim filmini ısrarla isticek mi...ayyy..vala pzt gününü iple çekiyorum.inş tahlillerimiz temiz çıkar...

bilmiyorum canim
topic de sessiz bu aralar
ronya da hic gelmiyor nasil acaba ?
karanfilce gelince sana bilgi verir

merhba kızlaar nasılsınız ben 2 aydır ölçüm yapıyorum yani bu ay 2.ay benim bu ay adetin 16.gunu kesik çizgi çekildi ayın 13 u idi fakat ölçen arkadaşların çizgi çekildiği andan itibaren aşağıda tahmini doğum tarihine kadar bi çok bilgi yazıyo ama benimkinde sadece sample yazıyo bilginiz varmı

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4

Every gelince gorursen benim ates 36,5 dun aksam diger topikte kizlarla kulagini cinlattim
Seninde bana yardimci oldugunu soyledim yaren yorum alamamis burda kimseden dedim selamimi soyle every sanada bi goz atar ama yorum yapmissin bile yarene

kızlar 22,gün 36,0 x (sabah) dün gecede yorgunluktan boş geçmişti bugün ateşi hala artmamış olduğuna bu yüzden sevindim hemen çalıştık sabah ama yaaa deliricem ben hala çatlamadım bebek düşünmeden önce 30-31 günde gelen adetim saçmaladı artık akıntıda yok hala ama iyi haber dedem içn pazartesi düşünülen ameliyat en erken perşembeye çekilmiş bu yüzden yolculuğum ertelendi bu arada inş. çatlarımda rahat rahat giderim havalarda iyileşmiş olur dedemde iyileşir ve onada müjde veririz moral olur inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh.......
hayır olsun bütün gece hastanede uğraştım doktorum beyin filmi falan çekiyor ne alakaysa bak gördünmü tertemiz işte hemen tedaviye başlıycaz diyor sonra nefesimi açmak için oksijen tüpüne bağlıyorlar istemiyorum falan saçma sapan yaniiii dün deddeme oksijen tüpü bağlıymış konuşamamıştım odda takıldı heralde aklıma AAllahım abır sağlık versin inşallah bu kötü günleri atlatırımmmmmmmmm....

sanirim o bilgiler icin vip uyesi olmak gerekiyor
arada bedava vip uyeligi kazaniyoruz o zaman o bilgiler oluyor benim anladigim kadariyla
gecen ay ben de ayrintili bilgi goruyordum bu ay bende de sadece sample yaziyor

cnm benin çok teşekkur ederim kafama takılan benle aynı zamanda uye olan arkadaşlrınkinde yorum olmuş olması benim gecen ay periyod 43 gundu sanırrım inşalla bu ay en guzel cvp ı bize tesler verir cnm

Every gelince gorursen benim ates 36,5 dun aksam diger topikte kizlarla kulagini cinlattim
Seninde bana yardimci oldugunu soyledim yaren yorum alamamis burda kimseden dedim selamimi soyle every sanada bi goz atar ama yorum yapmissin bile yarene

cnm every sağolsun bana yorum yapmış senin msj dan önce sağolsun varolsun ruyalarıma girdi uyelik bitmiş vip olmalıymış cnm benim çizgi ayın 15 ine gecti artık kesik değil çizgi netletmiş hayır olsun

Tesekkur ederim canim Burda oldugum surece cevaplamaya calisiyorum

359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com

Atesin biraz dusmus ama daha erken oynamalar olur sanirim
umarim yarin yeniden firlar

cnm every sağolsun bana yorum yapmış senin msj dan önce sağolsun varolsun ruyalarıma girdi uyelik bitmiş vip olmalıymış cnm benim çizgi ayın 15 ine gecti artık kesik değil çizgi netletmiş hayır olsun

rica ederim canim
bak bir de birinden duymustum topicte
games bolumunden oyunlar oynadiginda, mesela chart lara bakip hangi gun yumurtladigini falan buluyorsun, onlardan yaptiginda ve iyi puanlar ldiginda da vip uyeligi kazanabiliyormussun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz giriyorum bakıyorum kimse yok konuşamadım bugün bir eksiklik var bende

vıp üyelik ne kız farkı ne oluyor
amaannn işte dpo ları sayoyor belirtileri gösteriyor, tüm tablolar görünüyor filan
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz giriyorum bakıyorum kimse yok konuşamadım bugün bir eksiklik var bende

canım haftasonu ya millet dışardadır. benim günüm vardı mesela yarın da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…