doru diyosun canım..bu ay ovulasyon testi almıcam...doktorum bakalım ne dicek.klomen için 6 .gün gecmi???rahim filmini ısrarla isticek mi...ayyy..vala pzt gününü iple çekiyorum.inş tahlillerimiz temiz çıkar...
Günaydın kızlarr
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
vip üyeliği ben de şimdi aldım ne kadar gereksiz bi zamanda geldi bu ay..
Günaydın kızlarr
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
vip üyeliği ben de şimdi aldım ne kadar gereksiz bi zamanda geldi bu ay..
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
[FONT=Comic Sans MS]kızlar merhaba ne var ne yok
ben bugün yanı 33.gün itibarıyle adet oldum
acaba çizgi yanlış yerde mi
yoksa benım luteal fazım kısa mı sürüyor
kafam karıştı [/FONT]
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün bu sabah köyde kardan dolayı mahsur kaldım tabi yanımda derecem yoktu ölçemedimbuay kaçırmak istemiyordum tamda çatlıycanı düşündüğüm günler ama bu gece çalışırız sonrası Allah kerim
dedem kalp krizi geçirdi bypass ameliyatı olacak büyük olasılık pazartesiymiş ve ben onun yanına gitmek istiyorum çok zamansız oldu bir çatlasaydım rahat rahat giderdim neyse şuan dedem benim için daha mühim dualarınızı esirgemeyin inş. ameliyat güzel geçer yarın gitmeyi planlıyorum öyle de çok kar varki çok beter durum eşime kara kışta gönermek istemiyor çok kararsızım haftasonu tatilimi değerlenirmek istiyorum bu akrım bikaçgüne kalkacağı yokki beklesem uzak yola gideceğim bide 7-8 saatlik :18:
sanirim o bilgiler icin vip uyesi olmak gerekiyor
arada bedava vip uyeligi kazaniyoruz o zaman o bilgiler oluyor benim anladigim kadariyla
gecen ay ben de ayrintili bilgi goruyordum bu ay bende de sadece sample yaziyor
Every gelince gorursen benim ates 36,5 dun aksam diger topikte kizlarla kulagini cinlattim
Seninde bana yardimci oldugunu soyledim yaren yorum alamamis burda kimseden dedim selamimi soyle every sanada bi goz atar ama yorum yapmissin bile yarene
Every gelince gorursen benim ates 36,5 dun aksam diger topikte kizlarla kulagini cinlattim
Seninde bana yardimci oldugunu soyledim yaren yorum alamamis burda kimseden dedim selamimi soyle every sanada bi goz atar ama yorum yapmissin bile yarene
cnm every sağolsun bana yorum yapmış senin msj dan önce sağolsun varolsun ruyalarıma girdi uyelik bitmiş vip olmalıymış cnm benim çizgi ayın 15 ine gecti artık kesik değil çizgi netletmiş hayır olsun
amaannn işte dpo ları sayoyor belirtileri gösteriyor, tüm tablolar görünüyor filanvıp üyelik ne kız farkı ne oluyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz giriyorum bakıyorum kimse yok konuşamadım bugün bir eksiklik var bende
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz giriyorum bakıyorum kimse yok konuşamadım bugün bir eksiklik var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?