Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar şansa bakar mısınız. biz bu aydan sonra bebek işine bi 5-6 ay ara vermeyi düşünmüştük eşim kpss çalışıyor ona çok engel oluyor diyee ff 30 gün vip üyelik vermiş bana.. çok geç kaldılar

selam kızlar nasılsınız.ben bu ay ateş ölçmeye ara verdim çünkü bu ay bende kist oluşmuş zaten ateşimden tahmin etmiştim.
55*? boyutlarında bişey dedi.ve doğum kontrol hapı verdi.burda bi arkadaşın daha oluşmuştu acaba gittimi diğer adetinde.?
neyse bu ay bana tatil her anlamda.belki diğer ayda dinlenirim.arada ii oluyormuş böle olmak.

bu vip olayi gercekten guzelmis ya
gecen ay bende de vardi
simdi bombos yorumlar falan yok
hersye sizin de gonlunuze gore olsun esine de kpssde col sanslar
bu surec supriz gibi bebeginizi getirsin size o zaman sen artik ates olcmez misin?
topici birakma amaaaaaa

umarim kistin hemen yok olur canim
fatosun vardi kisti
ama kuculmustu sanirim
o ilac kullanmiyr bildigi kadariyla

kizlar aranizda ari sutu kullanan olmustur
burda pirinc tanesi gibi kucucuk beyaz bir sekilde
cok kucuk bir surup sisesinde satiliyor
dilin altina koyup tuketiceksin dediler
sut seklinde degil kapsul olarak da degil ama boyle pirinc tanesi gibi birsey
bu sekilde de olabilir mi?

İnşallah canım.. biz herşeyi denedik yaa mesela bundan 3 ay önce sallamıştık yine olmadı hem de iki ay boyunca. korunmayı bıraktığımız ilk 3 ay da hiç salllamamıştık yine olmamıştı. bakalım ne zamana gelir bizim bebiş.. Rabbimden umut kesilmez. Allah izin verirse bu yıl Ramazan umresine gitmek istiyorduk belki de o yüzden gelmedi bebiş.. yeter ki orayı dünya gözüyle bi göreyim de bebek de ne zaman gelirse artık.. şu an kalbim onun heycanıyla atıyor inşallah nasip olur ve bunu kaçırtmayız.
ateş ölçmeye gelince ölçmiycem gerek yok çünkü. ben zaten ovulasyon zamanlarımı sancıdan akıntıdan biliyorum. hayalim şuraya güzel bi tablo koymaktı.. ama girer bakarım yorumlar yaparım yine sizi yanlız bırakmam inşallah..
geçmiş olsun canım...
sende daha önce hiç kist oluşuyor muydu?
acaba klomenden mi oldu acaba..
ben de bu ay bırakcam ya klomeni
ama bişey diyim mi.. benim luteal faz ilk yumurtanın çatlamasına göre oluyor. bakar mısın tabloma.. 13. gün sadece bi yumurtam çatladı biliyorum çünkü 11. gün gittiğimde yumurtalar 18-25 mm arasıydı 1 tanesi ise daha küçüktü. ben de o küçük olandan korktum ama dpo 10 da fena ovulasyon sancısı oldu.sanırım bugün adet olcam. zaten 2 gündür göğüs acısı kalmadı.
eşimin zoruyla kontrole yine de gitcem belki kist falan olmuştur diye. inşallah olmamıştır.

burda yani türkiye de arı sütlü bal var canım kavonozda o yüzden dediğin hakkında hiç bi fikrim yok..

canım ben geçen ay sözde tedaviye başlıycaktım ama bi de baktık adetimin 3,günü 53*63 sağ overde kist doktorum vajinal ultrasonda tekrar muayene istedi 11,gün tekrar bakıldı küçülüyor dedi ilaca gerek duymadı şu an ne durumda bilmam ama bugün 23.günüm ve ben hala çatlamadım kistim olduğu için döngüm uzuyor doktorumda demişti ama bugün ben hafiften akıntı görmeye başladım belki bugün yarın çatlarım hayırlısı inş. hiç ilaçlara gerek kalmadan buay gelir bebişlerimiz bende hipotroid de vardı adetin 3,günü olan kan testimde 15,küsüre fırlamıştı haplarımı 7-8 gün aksatmıştım doktorum kızdı ilaca tekrar başladım aksatmadım hiç inş. hormonlar tekrar normale dönmüştür çalışmalarım gayet iyi devam ediyor hayırlısı artık Allahım en iyisini bilir... elimizden geleni yapıp bekliyoruz her ay

1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 benim hala çatlayan yok ama bugün sanki hafiften akıntı görmeye başladım inş. biran önce çatlar ve askerler sağlıklı ve inatçı olup alırlar inş. şu nazlı yumurtaların gönlünü

kızlar yaaa benim kafam çok karıştı. dün bambaşka bi tablom vardı. bu gün bambaşka. akıl sır erdiremiyorum artık. ben ne zaman yumurtladım yaaa:44: ben 11. günü doktora yumurta takibine gittim. bi tane yumurtamın çatladığını diğerlerinin normalden daha küçük olduğunu ve çalışmalara devam etmemi söyledi. ben erken yumurtluyormuşum. o gün tablomda 8. gün yumurtladığımı gösteriyordu. hatta dün dpo 5 ti. bu gün ise 11. gün yumurtladığımı gösteriyor. bu gün dpo 3 olarak değişti. benim kafam iyice karıştı. şimdi ben ne zaman yumurtladım.
bana yardımcı olurmusunuz lütfen tablom bu 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com

Acaba cizgiyi baska yere cekecekmi diye

Ben diger topikten bi arkadasa soracagim yapabilirmi diye cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…