Nasilsiniz atesli hatunlar???
Every benim ates 36,6 haydi hayirlisi
arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4
27.gün 36,2 sanırım adet olcam..........
Nasilsiniz atesli hatunlar???
Every benim ates 36,6 haydi hayirlisi
arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3
25.gün 36,4
26.gün 36,4
27.gün 36,2 sanırım adet olcam..........
saol canım inşallah gider.bekliycem artık.
umarim kistin hemen yok olur canim
fatosun vardi kisti
ama kuculmustu sanirim
o ilac kullanmiyr bildigi kadariyla
canım ilk defa kist oluyor.daha önce görünümde pko var demişti ama daha sonra gitmişti.zaten bu kistle o çok farklıymış.geçmiş olsun canım...
sende daha önce hiç kist oluşuyor muydu?
acaba klomenden mi oldu acaba..
ben de bu ay bırakcam ya klomeni
ama bişey diyim mi.. benim luteal faz ilk yumurtanın çatlamasına göre oluyor. bakar mısın tabloma.. 13. gün sadece bi yumurtam çatladı biliyorum çünkü 11. gün gittiğimde yumurtalar 18-25 mm arasıydı 1 tanesi ise daha küçüktü. ben de o küçük olandan korktum ama dpo 10 da fena ovulasyon sancısı oldu.sanırım bugün adet olcam. zaten 2 gündür göğüs acısı kalmadı.
eşimin zoruyla kontrole yine de gitcem belki kist falan olmuştur diye. inşallah olmamıştır.
..
canım ben geçen ay sözde tedaviye başlıycaktım ama bi de baktık adetimin 3,günü 53*63 sağ overde kist doktorum vajinal ultrasonda tekrar muayene istedi 11,gün tekrar bakıldı küçülüyor dedi ilaca gerek duymadı şu an ne durumda bilmam ama bugün 23.günüm ve ben hala çatlamadım kistim olduğu için döngüm uzuyor doktorumda demişti ama bugün ben hafiften akıntı görmeye başladım belki bugün yarın çatlarım hayırlısı inş. hiç ilaçlara gerek kalmadan buay gelir bebişlerimiz bende hipotroid de vardı adetin 3,günü olan kan testimde 15,küsüre fırlamıştı haplarımı 7-8 gün aksatmıştım doktorum kızdı ilaca tekrar başladım aksatmadım hiç inş. hormonlar tekrar normale dönmüştür çalışmalarım gayet iyi devam ediyor hayırlısı artık Allahım en iyisini bilir... elimizden geleni yapıp bekliyoruz her ay
merhaba every selcan nasılsınız ben bu tablo olayına başladımın 2.ayındayım gercekten bende bi heyecan oluşturdu every sen uyeliğin bitti demiştın yeni bi tablo aldım ondan devam ediyorum yorum yapması dahada heyecanlı sizde durumler nasıl
hayirli olsun tablon canim
son tablon olsun
mantikli aslinda yeniden vip uyeligi
ama sanirim ara ara veriyor
gecen ay vardi bakalim ne zaman vericek yeniden
tabi yeter ki vermesin ben bu ay hamile olayim da gerek de kalmasin
inşalla cnm rabbim isteyen herkeze versin ama gercekten bu bile bi meşkale kafa dağıtma gibi geldi mesela her sabah acaba kaç heyecanı ile uyanmak bile guxel hamile kalsamda özlerim sanki cnm sen ne kadar suredir istiyosun cnm bizim bi topiğimiz var hepimizde bi tablo merakı oluştu
benim 6 ay olmadi
sonra bebegim geldi
ama benimle kalmadi 6 haftalikta dusuk oldu
sonraki ay korundum ve simdi yeniden calismalarin 2.ayi
herkesin gonlune gore olur insallah
ah cnm benim ya hikayemiz aynuı bende eylude korunmayı bıuraktım kasımda hamile kaldım aralıkta düşük oldu malesef benimde 2.ayım inşalla acılarımızı unutturcak plan umudumuz bizi bekletmeden gelir ne kadar kaldı bata cnm
3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com every bakabilirmisin
aaa ben de kasimda hamile kalmistim
sen hic beklememissin ne guzel
umarim yine beklemezsin ve saglikla gelir bebegin yeniden
9 gun kaldi bakalim
pek ustune dusmuyorum bu ay kafami mesgul etmiyor gecen ayki gibi
umarim guzl haberler veririz
ah cnm benim ya hikayemiz aynuı bende eylude korunmayı bıuraktım kasımda hamile kaldım aralıkta düşük oldu malesef benimde 2.ayım inşalla acılarımızı unutturcak plan umudumuz bizi bekletmeden gelir ne kadar kaldı bata cnm
aynen tatlım ben bu ay daha rahatım cunku stres peroyudumu çok etkliyo gecen ay 43 te olddum belki düşük etkiside olabilir bilemeiyorum ama bu ay rahatım belkide hevesim kalmadı yada hamile kalmanında yetmedini düşünüyorum kese kalp atışı ilk 3 ay vb bu arada 5 yaşında bi kızım var nasıl senin periyotlar duzenlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?