Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

atesin sabitlemis olmasi cok guzel birsye canim
hamilelerin tablolarinda da goruyorum hep
sen de dusuk ateslisin sanirim benim icin 36.5 ates degeri hamilelik demek

hadi bakalım cnm hayırlısı hepimiziçin ay gecen ay öle sapıtıktıkı tablom bi iniyo bi çıkıyo bakalım bu tablo dizi film gibi inişli çıkışlı bende izlemedeyim gerci 43 gunluk tabloya ne sölenir belli değil sanırım yaptığım kurun etkisi ile bizraz daha zamanlı yumurtladım

hadi bakalım cnm ya ben korunmatyı bıraktım o ay başladı duzen bozukluğu 35 38 43 oo ne zaman eserse

Son düzenleme:

saol canim
cok guzel demissin insallah oyle olur

hani onceki tablolari dusunuyorum da baya garip gidiyor bakalim, dusuk gitsin yeter ki son gunler sasirtsin di mi

off asıl ben bu ay ne yapacağımı hiç bilmiyorum
bir yanım bırak artık takip etme diyor ateş fln ölçmiyecektim,
kendi haline bırakacaktım.. kesin karar almıştım
ama şmdi adet bittikçe merak ediyorum ya düzenim değişirse bu kimyasaldan snra
acaba yine baksammı ateşle,
gerçi gün aşırı devam edince kaçırmazyı gibime geliyor ama
ay ne bileyim yaa kafam çok karışık kızlar

saol canim
cok guzel demissin insallah oyle olur

hani onceki tablolari dusunuyorum da baya garip gidiyor bakalim, dusuk gitsin yeter ki son gunler sasirtsin di mi

aynen canım öyle düşnme
bende geçen ayki tablomu hiçbişeye benzetememiştim
geçen aylardan çok farklıydı kademe kademe gitmişti ve sabit ateşti genelde
sonunda bişiler oldu biliyosun bi farklılık vardı evt
ama şuanda bebiş yok o ayrı ...
inşş senin bebeğin gelecek tutunacak sana, insan farkediyor
tablodanda anlaşılıyor ztn içini ferah tut sen

sonra aklina takilacaksa eger olc canim
sonra ya ne zaman catladim neden gecikti ya da neden erken geldi su bu dertlerin olmaz
ama sana sknti yaratacaksa da hic olcme nasilsa gun asiri calisacakmissin
bir de kimyasaldan sonra genelde hamile kalinir deniliyor ya
o yuzden ates olcmesen de bence akintini iyi takip et gun atlama sakin
insallah hamile kalirsin bu ay
masumiyette de kan testinde deger 5ti herhalde hatirlarsiniz kimyasal gibi birsye olmustu diger ay hamile kaldi deger super cikmisti
sonucta ates olcmesen de kacirma sen gun dikkat et yeter

kızlar sizin kist oluştuğu ay adetinizde bi değişiklik oldu mu.. ateşin yükselmemesi haricinde kendiniz de farkettiniz mi, akıntıdan, miktardan filan??

kızlar ilk 11 günümü yazacağım ben bu konuda çok yeniyim dün düştü ve bugün 11. günüm tekrardan yükseldi normalmi böyle olması bundan sonra düşmesimi gerekiyor yumurtlama olması için bilen biri lütfen cevap versin.
adetin 1. günü 36.4
2.gün 36.2
3.gün 36.2
4.gün 36.1
5.gün 36.0
6.gün 36.1
7.gün 36.0
8.gün 36.0
9.gün 36.1
10.gün 35.9
11.gün 36.3
hergün sabah 6 6.30 arası dil altından digital cihazla ölçüm yapıyorum.

canım eğer ateşin yarında ve öbürgün de 36,3 ve üzerinde seyrederse 11. gün çatladığını söyleyebilirz,
bugünnü boş geçme derim çalışma olsun yrnki ateşine göre yine bakarız..
yumurtlama olduğundan emin olmamız için artık ateşinin ortalamanın üzerine çıkması ve orda kalması lazım..

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

KIZLAR BENİM YUMURTAM CATLAMADI GALİBA Bİ BAKARMISINIZ

cnm baya düşük ateşlisin sen, çatlamış olabilir yarından snra yükselirse anlarız
pek anlayamadım ama geçen ay da bu ateş civarındaymışsın çizgini çekmiş
hayırlısı bakalım akıntını flnda takip et daha doğru emin olursun,
yumurta akı kıvamında akıntı geliyosa yumurtlama çok yakındır yada gerçekleşiyordur.

kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen. benim hergün çatladığı gün değişiyo. kafam çok karıştı. geçen gün 8. günü çatlamış görünüyordu. dün 11. gündü. bugün ise 12. gün. bide bu gün neden mavi yuvarlağın işi renkli değil. bu ne anlama geliyor. tablom bu
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdiden teşekkürler

yazdığın bilgilere gore değişebiliyor cızgın cok doğal ve suanki cizginin yeri doğru gibi geldi bana. mavı noktanın içinin bos olmasının nedeni de sabah atesını ölctüğün saatın farklı olmasından kaynaklı

canım ateşin dalgalı gittiği için emin olamamış daha öncesinde
ama 12. gün çatladığını söyleyebiliriz çünkü o günden sonra ateşin yükselmiş ve öyle devam etmiş.
içi boş yuvarlak, ateşini ölçtüğün saat değiştiği içn öyle gözüküyor.

aaa bunu bilmiyordum. bu gün uyuya kalmışım normalde 6:30 da ölçerdim. bu gün 7:30 da ölçtüm. aslında benim kafamı kurcalayan şey şu. ben 11. gün yumurta takibine gittim. 1 tanesi çatlamış dedi. doktorum. diğerleride normalden küçük dedi. ben erken yumurtluyormuşum. acaba diğerleride büyüyüp çatladımı. eğer öyleyse neden ilk çatlayanı göstermiyo:44:ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…