Senin tablonu gordum benimki gibi sinirin. Ustunde ama sende ne guzel kesik cizgi yok.
Nasil kirmizilasacak bu cizgi yaa
Senin tablonu gordum benimki gibi sinirin. Ustunde ama sende ne guzel kesik cizgi yok.
Nasil kirmizilasacak bu cizgi yaa
kızlar sizin kist oluştuğu ay adetinizde bi değişiklik oldu mu.. ateşin yükselmemesi haricinde kendiniz de farkettiniz mi, akıntıdan, miktardan filan??
Merhabaaalar herkese,
Öncelikle Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
şimdi ben size birşey danışmak istiyorum, fikir verirseniz sevinirim. Bu ay 4. ayımız. 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay ayrıyetten ateş ölçme denemek istedim. Aşağıya tablomu ekleyiorum. Sormak istediğim şu; tabloya göre daha yumurtlamam olmadı ama Salı ve Çarşamba günü yumuş akıntım geldi, ve dün ki koyu bugün ki daha da koyu olmak üzere ovulasyon testim pozitif verdi. ateşimin düşmesede yumurtlamış oluyor muyum acaba?
Eki Görüntüle 342641
Herkese merhabalar,
Ben geçen hafta gelip yukarıda ki gibi bi soru sormuştum...ve sabah idrarda silik çizgi ve peşinden yaptırdığım kan testi ile hamile olduğumu öğrendim Rabbime sonsuz şükür...
bu ay ilk kez ateş ölçme yapmıştım ve aşağıda grafiğimi göreceğiniz üzere ovulasyon testim pozitif çıkmasına rağmen ateş tablom yumurtlama günümü belirleyememişti, bende o yüzden çok ümitsizdim...ateş tablolarının çokta kafaya takılacak birşey olmadığı fikrine vardım. kesinlikle ovulasyon testi çok yardımcı oldu...ateş tablosu yapanlara bi fikir versin diye paylaşayım demiştim de
Eki Görüntüle 351158
kızlar ateş ölçme yöntemine yeni başladım.
20. gün 36,4
21. gün 36,5
22. gün 36,9
23. gün 36,9
24. gün 36,9
29 günde adet oluyorum.bir yorum yaparsanız çok sevinirim.sizce nasıl?umut var mı?
yokhhh nbrsin cnm....
cumartesi a
aşılamam oldu tam aşılamam yapılırken diğer topikten arkadaşlarımı sayarken sen aklıma geldin ve duaya bak ;
allahımmm bu sayfa senin için topiğinden arkadaşlarım bahar sonnur melis naz ateş ölçme topiğinden yokh arkadaşımıza da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et geri düşünüyorum böle dua olurmu yaa dyeee
yokhhh nbrsin cnm....
cumartesi a
aşılamam oldu tam aşılamam yapılırken diğer topikten arkadaşlarımı sayarken sen aklıma geldin ve duaya bak ;
allahımmm bu sayfa senin için topiğinden arkadaşlarım bahar sonnur melis naz ateş ölçme topiğinden yokh arkadaşımıza da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et geri düşünüyorum böle dua olurmu yaa dyeee
yokhhh nbrsin cnm....
cumartesi a
19. gün fln mı çatladın sen yada 20 gün öncesinde ateşin nasıldı bilmiyorum ama yeni yükselmeye başlamış,
sanki bu ay daha geç olabilirsin 29 günden fazla sürebilir yani döngün,
şuan iyi gidiyor canım inş artarak devam eder, son adet günü yada bir önceki gün belli oluyor.
nazcım sonuçlarını yaz iyi kötü anlarım o yollardan çok gidip geldim iyi kötü yorumlarım canlı sayısı ve ileri hızlı hareketli kafidir onları yazsan bile yeter...canım ya.inşallah bu sefer tutar aşılaman..duan için teşekkür ederim.bende hep dua ederken buradaki arkadaşları sayıyorum..bu arada bende doktora gittim.eşimin sperm testi iyi çıktı.yani ne kadar iyi bilmiyorum da doktor iyi dedi..benimkiler de iyi çıktı.bugün 6. günüm.klomene başladım.1 gün gecikmeli ama napalım.bu arada test sonucundan anlayan varsa değerleri yazablirim..özelikle sperm testindn hiç bişi anlamadım ..
klomen cvp vermezse hsg istio doktor.şimdilik erteledim ama bakalım..
:)))))))))))))))))
canım süpersin yaaa :)
rabbim eminim böyle içten bir duayı geri çevirmeyecektir
bende aklıma geldikçe hep sayıyorum sizi isimleri bilmiyorum ama nicklerden inş kabul oluyordur :))
aşılaman hayırlı olsunnnnnn hissediyorum bu defaa bebeğin gelecek canım,
bahara doğru yaklaşırken içimi umut sardı sanki bugünlerde herkes için olumlu düşünüyorum
rabbim geri çevirmesin inşallaaaaaaaaah, bu ay meleğini sana göndersin cnm dualarım seninle...
canım yaa adetim çok düzenli normalde, yani şu hesaplama programlarında ne gün diyosa o gün adet oluyorum.daha önceden böyle bir yöntemden haberim yoktu. o nedenle biraz geç oldu 20. gün başladım.peki bir şey sorucam.böyle yüksek devam ederse hamile olma ihtimalim var dimi?
toplam sperm sayısı 49,6 milyon
hızlı hareketli (1.saat) %28
hızlı hareketli (2.saat) %21
sperm konsantrosyonu 24,8 milyon
benim adetin 3. günü testlerim
estradiol (e2) 36.67
fsh 6,4
tsh 1,26
lh 2,7
prolaktin 10
ileri hızlı yüzdeniiz %28 ise iyi sınır %25 tir demişti doktorumuz ...
yani gebe kalınabilecek bi oran cnm ...eşin varikosel iççin elle muayne oldumu malum varikosel sperm yapısını bozuyor ve gebeliği engelliyor...
bnm eşim %24 .5 ile ameliyat oldu ameliyattan sonra %30 lara ulaştı ...senin test sonucundan çok anlamam cnm yanlış yönlendirmek istemem ama normal görünür ...bahar bunu daha iyi yorumlar yakalarsan ona tık tıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?