Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ocak
19 olcmedim hastaligin ilk gunu
20 olcmedim
21 olcmedim
22 olcmedim
23 olcmedim
24 36.3
25 35.8
26 36.1
27 36
28 36
29 35.8
30 35.7
31 36.1

subat
1 36.1
2 36.4
3 36.1
4 36.3
5 36.2
6 36.1
7 36.3
8 36.3
9 36.4
10 35.8
11 36.5
12 36.3
13 36.4
14 36.1
15 36
16 35.8
17 35.8
18 36.2
19 36

Son düzenleme:
kızlar ateş ölçme yöntemine yeni başladım.

20. gün 36,4
21. gün 36,5
22. gün 36,9
23. gün 36,9
24. gün 36,9

29 günde adet oluyorum.bir yorum yaparsanız çok sevinirim.sizce nasıl?umut var mı?

24,gün 35,9 6,15 gibi uyandım birden üşümüştüm ölçtüm 35,9 sonra hemen devam uykuya 1saat sonra 36,2 karıştı kafam ama ben ilk ölçümü baz aldım çünkü çok güzel deliksiz uyumuşum yorgundum kızlar çok yoruldum ben bu ay ateşimi düzenli ölçtüğüm ilk ay ilk denemem sayılır ve ben hala çatlayamadım kist nasıl etkiledi beni benden aldı saçma sapan döngülerim oluyor artık çok üzülüyorum ama iyiki ölçmüşüm ben buzamana yumurtlamışım diyerek çoktan bırakırdım çalışmaları ama benden artık hafif akıntılar gelmeye başladı dünden beri belki yarın yükselir ateşim çalışalım bari

kızlar sizin kist oluştuğu ay adetinizde bi değişiklik oldu mu.. ateşin yükselmemesi haricinde kendiniz de farkettiniz mi, akıntıdan, miktardan filan??

ilk önce bir soruyla başlıyım cevaplamaya kist olunca ateş yükselmezmiymiş niye öyle dedin:26:
benim kistle birlikte feci değişti döngüm en uzun döngümü yaşayabilirim gerçi 1 kez daha olmuştu ama ozaman bebek düşüncesi yoktu başka psikolojik üzüntülerden etkilenmiş olduğumu anlamıştık bişeyim yoktu çünkü akıntı benim hiç olmadı kupkuruydum 2 gündür çok çok az geliyor tuvalet sonrasında peçeteye oda yumurtlamaya işaret olabilir:26: doktorum adeti geciktireceğini söylemişşti
NOT: daha önce 1ay 22*22 kistim vardı 2 gün gecikmişti sadece büyüklüğüe etkiliyor olmlı buay benimki 53*63 yani döngüm çok uzadı

ben hsg yaptırdım evet cnm....

acımadı mı yaa???? ben çok korkuyorum da..inşallah gerek kalmaz...

valla cnm çok korkuyorsan anestezili fln da yaptıran var bana doktor ağrı kesici al 2 tane yarım saat önce dedi ben ancak girmeden kısa bi süre önce içebildim ağrı oluyor ama 30 sn sürecek bi ağrıyı düşün bana göre çok acımıyor gerçi ben biraz acıya karşı dayanıklı olduğumu düşünüyorum ağrı kesicilerin etkisini gösterme aşamasında yaptırsaydım sanırım iç bişe hissetmezdim:26:

anladım canım.çok saol.inş gerek kalma ama ümidim yok..tam gününde başlayamadım klomene..5. günüm pazara geldi :-( biş idaha sorcam.ateş ölçmeye devam edeyim mi? bir de ov testi kullanmalı mıyım bu ay?ilacın etkisi ile yanlış sonuç çıkma ihtimali var mı? ilk kez kullanıyorum da kusura bakma canım çok soru sordum

neden benim yazdigim soruya kimse yanit vermiyor?

canım ben şimdiye kadar öğrendiklerim den yola çıkarsam senin yumoş henüz çatlamamış ortalamanın üzerine çıkar ve yükselerek devam ederse yada sabit kalırsa yukarılarda ozaman çatlamış ddiyoruz senin toblon müthiş karışık hergün aynı saatte ölçüyorsun demi 7-8 arası 3saatlik bölünmemiş uyku buna bende pek uyamıyorum gerçi ama en azından uyanırsam bile çok kıpırdamıyorum seni yanıltmak istemeiğim için bişey demek istemeddim çünkü bende yorumlanması için tablomu burada paylaşıyorum daha iyi anlayan arkadaşlar var ama bugün epey sessiz burası kimse yok sabret birileri bişey der bana göre çalışmalara devm çalışma günlerini de işaretle

neden benim yazdigim soruya kimse yanit vermiyor?
cnm çok emin olmamakla beraber henüz yumurtlamadığını düşünüyorum bi tabloya dökseydin daha net anlaşılırdı ....

bi gün öncesi bi gün sonrası çok farketmez cnm ....klomenin etkisi olmaz ovulasyon testlerinde bence kullanmada yine ama ateşini ölç bence sadece klomenle hangi gün yumurtladığını bilmen açısından ...bildiğim kadarıyla yanıtlarım cnm herzmn ne demek ....

Ayrica yanind aovelasyon testide yapiyorum ama hic cift cizgi olmadi. yarin jinekologa gidecegim randevu yaptim. cunki bend eakintid aolmuyor. 4 yilonce oluyordu ama artik hic olmuyor. Ustelik hastaligimda artik iki damla ilk gun oluyor ve bitiyor. bir hafta once eco cekindim hicbirsey gorunmedi dogal olmayan. sadece rahmim kucukmus oda gebe kalirsam genislermis. Am yarin yined ejinekologa gidip birdaha gorunecegim. Anliyamadim. Ates olcumunde yukselincemi catlama oluyor dusuncemi?

canım öncelikle jinekoloğa giderek çok iyi edersin bence takip edilirsen senin için kolaylık olur ölçüm saatin çok iyi ovulasyon testindede çıkmamış bak çift çizgi ddemekki henüz çatlamadın yarın yumurta büyüklüklerine bakılıp tahmini bişey söylenir sana adetinde tuhafmış baksana:26: çatlamaya gelince ateş önce bir düşüş gösteriyor çoğu kez ama aniden yükselende oluyor ateşin düştüğü gün çatlamış oluyor ve bundan 2 gün öncesi 2gün sonradsı önemli deniliyor canım inan sana kesin şeyler söyleyemiyorum burada birsürü ateş tablosu görddüm hepsi farklı farklı sendde biraz takılırsan tablolara göz atarsan anlarsın ddediğimi ok hadi hayırlısı yarın paylaş bizimle de ne dediyse doktor inş.gelecek bebişlerimiz

slm kızlar ateş ölçme olayına bugunden itibaren bitirdim.. 3 aydır ateş ölçüyorum.. hiç yanıltmadı.. artık vucudumu tanıdımm... nezaman yumurtladıgımıda biliyorum.artık ögrendim vucudumu. ama yoruldum..hergün ateş ölçmek beni strese sokuyor onu gördüüm.... adetime son 3 gün kala adetimi ölçcem çünküüü batıma 3 gün kaladüşerek 36.1 de adet oluyorum.. eger yüksek çıkarsa hamileyim yine düşük çıkarsa deilim diycem... ama son 3 gün ölçcem..yumurtam çatladımı çatlamadımı ateşim yükseldimi yükselmedimi derken bi baktım stres olmuşum.. her sabah ateşim eger düşerse moralim bozuk uyanıp işe can sıkıntısıyla gidiyorum ateşim yükselmişse mutlu oluyorum...
eger kendinizi benim gibi kaptırmıycaksanız ölçün vucudunuzu tanıyın ama üzülüyorsanız boşverin bırakın..

Son düzenleme:

valla bende aynen senin gibiyim ateşimi ölçüyorum ya adete yakın yüksek çıktığı gün mutlu oluyorum düşük çıkıncada moralim bozuluyor... bende pek ölçmüyorum o yüzden bazı aylar sadece ölçüyorum o da dayanamadığımdan...

Slm kızlar nasılsınız öncelikle allahım herkezin gönlünen göre versin inş. yarabbim. Bende ateş ölçme yöntemine başladım ateşim 35.1 falandı bir kaç gün sonra 36.5 çıkmış iki gündür aynı

aynen cnmmm moralim bozulcagına yapmamak daha iyii sanırım:)

eyecha tebrikler Hayirli olsun.

kizlar dun aksam gelmedim amma kaynatmissiniz, ben de her aksam geliyorum yalniz yalniz takiliyordum dun topic dolmus
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.

saskinanne seni strese sokuyorsa biraz dinlen, dusunme bunlari. ben de cok dedim ama olcmeye devam ettim, hatta bu ay da dedim ama merak ettigimden olcuyorum ama hic takmiyorum kendime sasiriyorum resmen, sabah baktim 36.2 dusuk bir ates ama hic onemsemedim, bu ay sadece tablom olsun bakayim diye olcuyorum.

schat31 doktora gitmen senin icin de daha iyi olur sonucta dongun de degisikmis ve atese gore de yumurtan catlamamis daha.

tugok zaten sen de daha once ates olctugun icin kendini daha iyi tanimissindir, sen de cok uzuluyorsan ve dusuk ates gununu etkiliyorsa sadece bata 2 ya da 3 gun olcmeye basla sonucta det mi geliyor yoksa hamile misin atese gore anlarsin test yapmana gerek kalmaz belki..

furtadoo hosgeldin, sen atesini duzenli olcmeye devam et bakalim bizle de paylasirsin

brccn84 atesin cok iyi gidiyoronemli olan son gunlerde de hep boyle devam etmesi ve hic dusmemesi, boyle devam ederse hamile olabilirsin canim

Fatos
senin kendi atesin hakkindaki yorumlari okurken yoruluyorum kiz, sen ilk olcumu baz al uyanip geri uyaninca baya degisebiliyor dun benim 36,2yi uyudum uyandim tekrardan ve 36,5.. akintinin basladigina sevindim umarim yumurtlaman yakindir

[B]naz[/B] kolmene baslamissin hayirli olsun canim umarim tez zamanda hamile kalirsin.

olimbera
umarim asilaman sana bebisini getirir. dualarina beni de al every de, ben de aynen senin gibi dua ediyorum topictekileri dusunerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…