24,gün 35,9 6,15 gibi uyandım birden üşümüştüm ölçtüm 35,9 sonra hemen devam uykuya 1saat sonra 36,2 karıştı kafam ama ben ilk ölçümü baz aldım çünkü çok güzel deliksiz uyumuşum yorgundum1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x benim hala çatlayan yokama bugün sanki hafiften akıntı görmeye başladım inş. biran önce çatlar ve askerler sağlıklı ve inatçı olup alırlar inş. şu nazlı yumurtaların gönlünü
kızlar sizin kist oluştuğu ay adetinizde bi değişiklik oldu mu.. ateşin yükselmemesi haricinde kendiniz de farkettiniz mi, akıntıdan, miktardan filan??
yok canım elle muayene olmadı..bi laboratuarda yaptırdı.benim doktorum yorumladı..iyi dedi.klomen verdi ama dedigim gibi 6. günüm bugün.gec kalmadık inş.ilişki günü falan vermedi.hsg yaptırmadıgım için kontrole çağırmadı çatlatma iğnesi vs onu ancak hsgden sonra yapabiliriz dedi..ben tırstıgım için yaptırmadım.sen yaptırmışmıydın?
ben hsg yaptırdım evet cnm....
acımadı mı yaa???? ben çok korkuyorum da..inşallah gerek kalmaz...
valla cnm çok korkuyorsan anestezili fln da yaptıran var bana doktor ağrı kesici al 2 tane yarım saat önce dedi ben ancak girmeden kısa bi süre önce içebildim ağrı oluyor ama 30 sn sürecek bi ağrıyı düşün bana göre çok acımıyor gerçi ben biraz acıya karşı dayanıklı olduğumu düşünüyorumağrı kesicilerin etkisini gösterme aşamasında yaptırsaydım sanırım iç bişe hissetmezdim:26:
neden benim yazdigim soruya kimse yanit vermiyor?
cnm çok emin olmamakla beraber henüz yumurtlamadığını düşünüyorum bi tabloya dökseydin daha net anlaşılırdı ....neden benim yazdigim soruya kimse yanit vermiyor?
anladım canım.çok saol.inş gerek kalma ama ümidim yok..tam gününde başlayamadım klomene..5. günüm pazara geldi :-( biş idaha sorcam.ateş ölçmeye devam edeyim mi? bir de ov testi kullanmalı mıyım bu ay?ilacın etkisi ile yanlış sonuç çıkma ihtimali var mı? ilk kez kullanıyorum da kusura bakma canım çok soru sordum
canım ben şimdiye kadar öğrendiklerim den yola çıkarsam senin yumoş henüz çatlamamış ortalamanın üzerine çıkar ve yükselerek devam ederse yada sabit kalırsa yukarılarda ozaman çatlamış ddiyoruz senin toblon müthiş karışık hergün aynı saatte ölçüyorsun demi 7-8 arası 3saatlik bölünmemiş uyku buna bende pek uyamıyorum gerçi ama en azından uyanırsam bile çok kıpırdamıyorum seni yanıltmak istemeiğim için bişey demek istemeddim çünkü bende yorumlanması için tablomu burada paylaşıyorum daha iyi anlayan arkadaşlar var ama bugün epey sessiz burası kimse yok sabret birileri bişey der bana göre çalışmalara devm çalışma günlerini de işaretle
Ayrica yanind aovelasyon testide yapiyorum ama hic cift cizgi olmadi. yarin jinekologa gidecegim randevu yaptim. cunki bend eakintid aolmuyor. 4 yilonce oluyordu ama artik hic olmuyor. Ustelik hastaligimda artik iki damla ilk gun oluyor ve bitiyor. bir hafta once eco cekindim hicbirsey gorunmedi dogal olmayan. sadece rahmim kucukmus oda gebe kalirsam genislermis. Am yarin yined ejinekologa gidip birdaha gorunecegim. Anliyamadim. Ates olcumunde yukselincemi catlama oluyor dusuncemi?[/Q
sadece yükseliş veya düşüş denemez ama önce düşük seviyede giden ateşin ovulasyondan sonra belli yüksekliğe çıkar sonrasındaada belli bi yükseklikte devam etmesi lazım ...ovulasyon oldukta sonra ortalamanın altında ateş seyrederse adet geliyor deriz ...buda ortalama olarak ovulasyondan sonra 14. güne denk gelir...
Ayrica yanind aovelasyon testide yapiyorum ama hic cift cizgi olmadi. yarin jinekologa gidecegim randevu yaptim. cunki bend eakintid aolmuyor. 4 yilonce oluyordu ama artik hic olmuyor. Ustelik hastaligimda artik iki damla ilk gun oluyor ve bitiyor. bir hafta once eco cekindim hicbirsey gorunmedi dogal olmayan. sadece rahmim kucukmus oda gebe kalirsam genislermis. Am yarin yined ejinekologa gidip birdaha gorunecegim. Anliyamadim. Ates olcumunde yukselincemi catlama oluyor dusuncemi?
slm kızlar ateş ölçme olayına bugunden itibaren bitirdim.. 3 aydır ateş ölçüyorum.. hiç yanıltmadı.. artık vucudumu tanıdımm... nezaman yumurtladıgımıda biliyorum.artık ögrendim vucudumu. ama yoruldum..hergün ateş ölçmek beni strese sokuyor onu gördüüm.... adetime son 3 gün kala adetimi ölçcem çünküüü batıma 3 gün kaladüşerek 36.1 de adet oluyorum.. eger yüksek çıkarsa hamileyim yine düşük çıkarsa deilim diycem... ama son 3 gün ölçcem..yumurtam çatladımı çatlamadımı ateşim yükseldimi yükselmedimi derken bi baktım stres olmuşum.. her sabah ateşim eger düşerse moralim bozuk uyanıp işe can sıkıntısıyla gidiyorum ateşim yükselmişse mutlu oluyorum...
eger kendinizi benim gibi kaptırmıycaksanız ölçün vucudunuzu tanıyın ama üzülüyorsanız boşverin bırakın..
valla bende aynen senin gibiyim ateşimi ölçüyorum ya adete yakın yüksek çıktığı gün mutlu oluyorum düşük çıkıncada moralim bozuluyor... bende pek ölçmüyorum o yüzden bazı aylar sadece ölçüyorum o da dayanamadığımdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?