nazcım sonuçlarını yaz iyi kötü anlarım o yollardan çok gidip geldim iyi kötü yorumlarım canlı sayısı ve ileri hızlı hareketli kafidir onları yazsan bile yeter...
yaln yokh yokilk aşılamada bende umutlu değildim ama bu kez içimden bi ses olacak diyor hemide ikiz bi taneyi buldum da olur cnm n,cklerdende inşallah bnde ismini bidiğimi isimden bilmediğimi nickten ...sende yaza gebesin bende bunu hissediyorum hislerimde arada sırada yanılsamda bi çoğunda yanılmadım sende yanılmadığım gruptan olursun inşş...
yokh canım yorumun için teşekkür ederim
dün değerlendirdim inş bugünde değerlendirebilirim
umarım bundan sonra ateşim hep yüksek gider.
slm kızlar ateş ölçme olayına bugunden itibaren bitirdim.. 3 aydır ateş ölçüyorum.. hiç yanıltmadı.. artık vucudumu tanıdımm... nezaman yumurtladıgımıda biliyorum.artık ögrendim vucudumu. ama yoruldum..hergün ateş ölçmek beni strese sokuyor onu gördüüm.... adetime son 3 gün kala adetimi ölçcem çünküüü batıma 3 gün kaladüşerek 36.1 de adet oluyorum.. eger yüksek çıkarsa hamileyim yine düşük çıkarsa deilim diycem... ama son 3 gün ölçcem..yumurtam çatladımı çatlamadımı ateşim yükseldimi yükselmedimi derken bi baktım stres olmuşum.. her sabah ateşim eger düşerse moralim bozuk uyanıp işe can sıkıntısıyla gidiyorum ateşim yükselmişse mutlu oluyorum...
eger kendinizi benim gibi kaptırmıycaksanız ölçün vucudunuzu tanıyın ama üzülüyorsanız boşverin bırakın..
canım ya inşş inan ki bende olumlu düşünüyorum senin için bu defa olacak öyle hissediyorum
ikiz miiiiiiiiiiiiiiiiii ahh keşke cnm ya sen istermisin bilmiyorum ama ben bayılırım ikizim olsaydı eğer
inşş allah gönlüne göre versin canım dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi göndersin bize
ağzın bal yesin inşş yaza kdr gebiş olurummmmmm hepimiz oluruzzzzzzzzzz
snrada gider başka topicte göbekleri tokuştururuz olmazmı
inş canım öyle olur olmazsa da canını sıkma,
hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz..
cnm strese giriyorsan bırak gerçektende
bu ay bende git gellerdeyim aslına bakarsan gebe kalırsam bi tablom olsun istiyorum derdim o,
ya bu ay tablo yapmazsam da gebe kalırsam diyorum kendime
(ben bi kalayımda tablo kusur kalsın dimi)
bu ay ölçmeyecektim sbh baktım ağzımda derece
yumurtlamam bitene kdr ölçmeye karar verdim,
çnkü kimyasaldan sonra değişimler oluyormuş....
istersen sende yumurtlamandan emin olup bırak ölçmeyi yada nasıl istersen...
hadi bakalım hepimiz için hayırlısı..
yumurtlamaya kdr ölçersem devamını merak ederim kesin:) vallla bak ateşimi bugun ölçmedim adet oldum diye..kafam rahat... dayanıp ölçmüycemmmm zaten ovulasyon günümde artık düzenliii 3 aydır 17-18-19 a gheliyo... ben bu 3 günü boş geçirmem okdr... eşim keçiboynuzu pekmezi yiycek bende incir... bu ayda böle yapcam.. aslında hiç bşy yapmıycaktımda yine dayanamadım :)derecemi uzak yere kaldırdım yanımda durursa bende dayanamaz ölçerimmm:) bu ay ölçmüycemmmm belkii şans hamiş kalırız ( zor ama allahtan umut kesilmez) öle işte ben çok etkileniyorum diye bıraktım sen benim gibi olmuyorsan ölç mantıklı çünklüü:)
bende stres oluyorum aslında o yzden bırakasım var ama...
adet olduğumda her ay aynı şeyi diyorum ama adet bitiminde dayanamıyorum
yine aynı şey işte, kimyasal olduğunu öğrendiğimde ve
sonra adet olduğumda hiçbişey yapmıcam yeter artık demiştim...
şmdi adet bitti yine dereceyle bakışıyorum
ay canım yaaa bilemedim ben bu işi nasıl edeceğimmmmmmm
cnm sende etkileniyorsan yapma bence.. bak kimyasal gebelik oldugunda hangi günler ilişkiye girdiysen yine öyle yap ona bakma...hatta riske atma bana doktorum 12-20 si arası düzenli ilişki yap demişti......ben 3 aylık ateş tablomun sonucunda 17-19-20-22 de ilişkiye girsem yeterli sanırım:) off düşündükce yine kuruyorum kafamda içinden nsl geliyorsa öle yap cnmmm.. amaaaa ben senin yeirnde olsam gecen ay nsl ilişki yaptıysan ogunlerde yine yparım okdr:)
evet cnm yaa aslında düzenli ilişki olduktan sonra ateşe fln gerek yok
ama işte insanoğlu bi kere alıştık şimdi herşeyi bilmek istiyoruz :))
canım ya inşş inan ki bende olumlu düşünüyorum senin için bu defa olacak öyle hissediyorum
ikiz miiiiiiiiiiiiiiiiii ahh keşke cnm ya sen istermisin bilmiyorum ama ben bayılırım ikizim olsaydı eğer
inşş allah gönlüne göre versin canım dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi göndersin bize
ağzın bal yesin inşş yaza kdr gebiş olurummmmmm hepimiz oluruzzzzzzzzzz
snrada gider başka topicte göbekleri tokuştururuz olmazmı
[COLOR]
bende ikiz istiyorum ...mümkünse bi kız bi oğlan alıyım ben
göbüşler ikizle dolarsa bizi hiçbi topik paklamaz artık ....
hahahhaaaa
çifter çifter tokuşrururuz vallaa
sığamayız bi yerlere
inşşalah kız ne güzel olur bnm 3 yumurtam vardı biri çatlamış veya çatlıyor dedi biri ni beğendi birinin tipini sevmedi bakalım belki ikiz olur am tek lsun çift olsun artık sağlıklı bi tane olsunda oda yeter
kızlar yaaa. ben iyice sinir olmaya başladım. 4 gündür benim hergün yumurtlama günüm yani kırmızı çizginin yeri değişiyo. amma oynak çıktı. başta 8. gündü. 3 gün sonra 11 dün 12 bu günde 13 oldu bir haftadır DPO 3 ten öteye gidemedim. 11. günü yumurta takibine gittim. doktorum erken yumurtladığımı hatta bi tanesinin çatladığını söyledi. diğerleri ise normalin çok altında dedi. kafam iyice karıştı. sizce ben ne zaman yumurtladım
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
izlar ilk defa bu kadar dusuk ya
ates neden boyle anlamadim bu zamanlarda 36,4 ve 5 olmasi lazimdi:44:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
izlar ilk defa bu kadar dusuk ya
ates neden boyle anlamadim bu zamanlarda 36,4 ve 5 olmasi lazimdi:44:
Kızlar yaa benim kafam karıştı.4 gündür hep aynı ateşim.her sabah 6.40 ta yataktan kalkmadan ölçüyorum.bugün 25. gün.yani 4 gün kaldı.
20. gün 36.4
21. gün 36.5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
heyecanla bekliyorum.biliyorum son 2 gün çok önemli.ancak bir yorum yaparsanız sevinirim.sabitlenmesi neye işaret iyi birşeymi?yumurtlama günüm 16. gündü.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
kızlar bir yorum yapın lütfennnnnnn...................
verilerin çok güzel hayırlısıyla hamilesin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?