inşallahhhh everym inşallahhhh artık gelsinler allahın izniyle...
dr lar umudumu artırdı evt...birde kilolar gitmeye başlayınca morelmanda daha iyiyim...
inşallah gelir bebeğin bu ay cnm bnm..ama moralini sakın bozma tez zamanda gelicek tekrar bebişin ben buna çok inanıyorum...
ateş ölçmüyorum ama gelirim ara ara böyle...inşallah güzel haberlerimizi de konuşuruz bir gün...
tesekkur ederim yorumun icin dogru diyorsun
son 5 gun
ama sende de oluyor mu ya ben son 5 gun kala falan hissediyorum rahim asagiya dogru iniyor elle kontrol etmiyorum ama onu sanki hissediyorum
bir agirlik oluyor rahmin oldugu yerde gerginlik oluyor
ve adet gelecek diyorum, bugun de basladi oyle oldu yuk tasiyorum sanki vajinamda:44:
ne demeli bilmiyorum esim benden uzun bir sure sakladi sigara ictigini ve ben hic anlamadim. ilk basladigi zamandi 2 ay falan sonra baglanmisti zaten ve yaninda sigara tasimaya basladi. hicbir zaman yanimda icmedi evde icmedi ama gunduz ictiginin hatti hesabi yokne denilir bilmiyorum ama bu konu hassas eger zitlasirsan veya ustune cok gidersen o da ters tepki yapar diycem ama seninki normalde icmeyen ve oylesine bir tane icen biri oldugunu dusunuyorum umarim devam etmez ve bir daha tekrarlanmaz..sen uzme kendini, sperm kaliteden dussun mu istiyorsan desen belki gozu korkar ama bilmiyorum:44:
canım evet ben de son 5 gün kala hissediyorum ama son 5 gün kala benim koyu sarı renkli akıntım başlıyor adet yaklaştıkça onun rengi koyulaşıyor ve en son adet oluyor.. ben dediğin gibi rahimde bişey hissetmiyorum. bir de son 5 gün karnımdan gurul gurul ses geliyor. son 3 günde ise ateşim düşüyor. bunlardan anlıyorum. haa bi de göğüs acım azalıyor.
içti pat diye yakaladım herhalde önceden de içse yakalardım diye düşünüyorum. normalde içmeyen biri ama bu konuda hassas olduğumu biliyordu. yapmamalıydı çok kızgınım.
en iyi sen bilirsin nasil tavir gostermek gerektigini
umarim tekrarlamaz bir daha
baska bir topicte de yazdim bir kiz da demis aynisi hissediyorum diye, bu da zaten son 2 aydir hissetigim birsey belki daha oncelerde bir kere daha hissetmisimdir, ronyaya demistim hatta
adet olana kadar ordaki yuku hissediyorum ya, bir de terlemelerim basladi yataktan siril siklam uyaniyoum adet yaklastikca, ufff hayirlisi olsun
uzuldum cok, yalan degil, ama ne yapayim yeni doneme hazirlanicam artik
en azindan kendimi takdir ediyorum ki test yapma aliskanligimdan kurtulmusum
atese bakarim bir de bu hisse bakarim tamam 5 gun oncedne anliyoru zaten
ateş ölçme test stresinden kurtarıyor insanı..
canım sanki daha senin için erken gibi geldi bana ama inşallah yine de bebişin habercisi olur bunlar.. ben son günler sırılsıklam uyanıyorum. yani ateşim düşmeye başladığında..
uff ne bileyim canim ya
daha dun ne kadar rahatim diyordum
simdi hamile degilim ama belki kucuk bir ihtimal hamileyim diyip duruyorum
keske bir icat olsa da dollenme oldu mu olmadi mi hemen beklemeden ogrensek
boyle beklemek gercekten zor
bi arkadaş vardı keşke hamile olunca belirgin özellikler olsaydı saçımız yeşil olsaydı filan diyordu
bu arada canım sanki insan yüzündeki değişme en erken belirti ama o da his gibi bişey bu dış gebelik yaşayan arkadaşın 3 hafta önce suratı çok garipti sanki heryeri sivilce olmuş gibi..
hani bazen görenler der ya hamile misin yüzün bi garip diye..
onu eski insanlar anliyorlar sanirim
buyukanneler falan
tabi kirpikler degisiyor gozler matlasiyor falan diyorlar ama kendimi inceleme asamalarini gectim
ilk aylar saatlerce ayna karsisindaydim:)))
aslinda dayanamiyorum ama bu his beni cildirtiyor ya vajinanin ustunde sanki bir yuk var
nasil garip birseydir bu rahim hazir asagida gibi
bir de hamileyken iliskiye girdigimde farkediliyordu soylemesi ayip yumusacik oluyor ama adete yakin iliskide o his olmuyor onu da anliyorum sankikiyaslayabiliyorum kasim ayindaki hamilelikle bu ayki durumu...ben hala belki hamielyimdir diyorum ama kesin adet geliyor hazirlanmam lazim bu dusunceye
onu eski insanlar anliyorlar sanirim
buyukanneler falan
tabi kirpikler degisiyor gozler matlasiyor falan diyorlar ama kendimi inceleme asamalarini gectim
ilk aylar saatlerce ayna karsisindaydim:)))
aslinda dayanamiyorum ama bu his beni cildirtiyor ya vajinanin ustunde sanki bir yuk var
nasil garip birseydir bu rahim hazir asagida gibi
bir de hamileyken iliskiye girdigimde farkediliyordu soylemesi ayip yumusacik oluyor ama adete yakin iliskide o his olmuyor onu da anliyorum sankikiyaslayabiliyorum kasim ayindaki hamilelikle bu ayki durumu...ben hala belki hamielyimdir diyorum ama kesin adet geliyor hazirlanmam lazim bu dusunceye
bide yük dediğin banada adet olacağım zaman bişi oluyo ama bakalım aynısımı ben sanki böle adet olucam ama kendim tutuyomuşum gibi oluyorum gelene kadar böle oluyo bıraksam gelcekmiş gibi bi his oluyo
aslinda oyle birsey diyebilirim ben de
sabahtan beri hatta su an da orda bir yuk var hani bana agir geliyor zorlaniyorum gibi
rahim de geriliyor yirtiliyor gibi
belki ayni seyi hissediyoruzdur
senin de 5 gun onceden basliyor mu yoksa bata yakin mi basliyor
yok benim daha yakın başlıyor olacağım zamanlar beklemek çok zor değil mi bende şu an beklemedeyim son 2-3 günüm aynı senin gibi bi umutluyum bi umutsuzum duygudan duyguya sürükleniyom
everycim özellikle senin fikrini merak eidoyrum
canim okudum ama yorum yapmadim
cunku klomen kullanmadim burda duyuyordum sadece
o yzuden bilmiyorum ama yumurtan erken gelisip erken catlayabilir bence de
sanki oyle birsye okudum birilerinden ama net hatirlamiyorum:44:
akintin uzayan cinsten degil mi
yapiskan yogun ya da yumurtlamadan once baslayan yapiskan ama ince cektikce cok uzamayan
yok canım öle degil.bildigin arko krem gibi...
aynen
hepimiz ayni sureclerden geciyoruz sanirim
bir yanimiz olabilir bir yanimiz yok degilimdir
umarim iyi haber verirsin canim
sonra da ben
ben o dedigin akintiyi yumurtlama bittikten sonra adete kadar olan zamanda ara ara goruyorum
bazen de iliskinin ertesi sabahi sanki oyle bir akinti geliyor benden, onceki gunden kalan seyler falan olabilir belki
sonucta kokusuzsa onemli de degildir..
ama yumurtlama akintisini ayirt edebiliriz ondan sen gun asiri calis nazcim sonucta ne zamna catlar bu ay bilmiyorsun
evet canım.biz daha nasılsa var die çalışmalara başlamamıştık..bugün başlayalım artık..süprizlerle doluyum bu ay.çok saol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?