Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım da demin baktım peçete kanlı akıntı geldi sümüksü gibi...bakalım bugün nasıl geçecek...adet gelemiyor sanırım...şaştım bu işe ya...

09:20 de canım..dua et ne olur..gerçekten moralim çok bozuk...
Canım yoktur inşallah kötü birşey sıkma canını yarın belli olur inşallah sende bi kendini toparla sonra da çok iyi bir yerde yaptır tedavini büyük şehir olabilir ama iyi bir ara sana da bana da şart oldu ....

LeYLa_21 abla gun icinde de test yapsan çıkar aslında artık. Hem test yaparsan kafan rahatlar ve sökülür. Beklemek daha çok beklentiye sokuyor. Çok üzülüyorum seni böyle görünce

ah canım yaa kıyamam bu kocalar niye böyleler gerçi benimki beni evde hiç bırakmaz bırak bi kafa dinliyim diye yalvarırım ben de genelde bebek olunca sürükleyemeyecek öyle her yere inşallah olur canım aşağı yukarı aynı beklicez desene hadi hayırlısı

Ovulasyon testi kullanan arkadaşlarım bi bakın nolur ya dün pozitifti bugün sabah kasilmalar vardı azıcık silinmiş gibi dimi

Eklentiler

• 20161107_110950.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 34
Cok uzuldum ablam ya ama regl gelmedikce hala bi umut var demektir ama yarin mutlaka git doktora belkim progestana gerek duyacak bir sonuc cikar karsiniza yani gebislik olabilir kanda daha net cikiyo olup olmadigi insaAllah vardir bebisin allahim insaAllah

Yakında yükselir çalışmaları ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…