- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.591
- 798
Çok şükür cnm lekeler kahverengine döndü arada batmalar oluyor herşey normal gibi.sen nasılsın kontrol ne zaman
Herşey yolundadır merak etme senin dpo lu günler hep çok uzun oluyor Endişe etme09:20 de canım..dua et ne olur..gerçekten moralim çok bozuk...
Sanırım çarşamba bat ama ilaçlar etkilermi uzatirmi bilmiyorum bakalım çarşamba bir geçsin de ona gore yaparım o kadar çok istiyorum ki sonucu n pozitif olmasini eğer olmazsa galiba beni zor günler bekliyor her şeyi birakicam ateş ölçmeyi bile kilo da vermem lazım zaten aff afftest ne zaman yapıyosun canım inşallah hayırlısıyla geliyodur bebiş
Cnm sanki silinmiş gibi ama testleri böyle bekletme 10 dk bekle fotoları öyle Çek bize gönder beklemiş testler bizi yanıltırOvulasyon testi kullanan arkadaşlarım bi bakın nolur ya dün pozitifti bugün sabah kasilmalar vardı azıcık silinmiş gibi dimi
İnşallah sen güzel haberler ver bari .yine kal geldi TopiğeSanırım çarşamba bat ama ilaçlar etkilermi uzatirmi bilmiyorum bakalım çarşamba bir geçsin de ona gore yaparım o kadar çok istiyorum ki sonucu n pozitif olmasini eğer olmazsa galiba beni zor günler bekliyor her şeyi birakicam ateş ölçmeyi bile kilo da vermem lazım zaten aff aff
aynen benim de öyle canım bu ay olmazsa bırakıcam bi süre tedaviyi kilo vermeye çalışıcam çok aldımSanırım çarşamba bat ama ilaçlar etkilermi uzatirmi bilmiyorum bakalım çarşamba bir geçsin de ona gore yaparım o kadar çok istiyorum ki sonucu n pozitif olmasini eğer olmazsa galiba beni zor günler bekliyor her şeyi birakicam ateş ölçmeyi bile kilo da vermem lazım zaten aff aff
sağol canım ateş senin pek içine sinmez yerlerde
Canım dünkünü yaptığımda çekmiştim ikisini yan yana koyup yollayımCnm sanki silinmiş gibi ama testleri böyle bekletme 10 dk bekle fotoları öyle Çek bize gönder beklemiş testler bizi yanıltır
Aslında ikisi de negatif gibi ama sen ben hiç Eşit koyuluk yakalayamadım demiştin diye Hatırlıyorum soldaki daha silik duruyor bu şekilde.:))Veson birlestirdim canim
aynen benim de öyle canım bu ay olmazsa bırakıcam bi süre tedaviyi kilo vermeye çalışıcam çok aldımbebek olsun kiloya da razıydım ama olmayınca moral bozuyor
Sanırım çarşamba bat ama ilaçlar etkilermi uzatirmi bilmiyorum bakalım çarşamba bir geçsin de ona gore yaparım o kadar çok istiyorum ki sonucu n pozitif olmasini eğer olmazsa galiba beni zor günler bekliyor her şeyi birakicam ateş ölçmeyi bile kilo da vermem lazım zaten aff aff
en iyisini yapmışsın canım valla 1,61 boy 68 kilo tabi bu 68 ay olmuştur tartılalı uzun zamandır sabitlendim bu rakama vermek istiyorum gerçekten kilo aldıkça adet düzenim şaştı buna kesinlikle eminim ben ya vericem ya vericem çok güzel sen başlamışsın ben de bakalım adet gelirse başlıyorum sıkı bi programaelmol canim bende başladim kilo verme çalismalarina. 1 haftayi geçti. 1.5 kilo vermisim. ben gunde iki ogun yapiyorum. 7 den sonra hic bisi yemiyorun. sekee ve unlu seyler disinda her seyden doyana kadar yiyorum... hayatimda ilk kez boyle bir karara vardjm ve beni yine bebek olayi tetikledi. Turkiyedekk doktorum dedi ki fazla kilon var(1.53 boy 70 kilo idim) ve bu gebe kalmaya engel olabilir. Cunku insülin direnci olabilir ve buda engel bisey dedi hemen ertssi gun basladim. Simdi rahatim kafam hep diyetimde saglikli beslenmede. surekli bunu arastiriyorum. suan dpo bilmem kactayim hic bakmadim bilmiyorum:)
Sende basla kuzum istersen. Boylece bat beklerken streslere filan girmezsin. hatta belki unutursun:) hatta birbirimize motivasyon olabiliriz belki:)
en iyisini yapmışsın canım valla 1,61 boy 68 kilo tabi bu 68 ay olmuştur tartılalı uzun zamandır sabitlendim bu rakama vermek istiyorum gerçekten kilo aldıkça adet düzenim şaştı buna kesinlikle eminim ben ya vericem ya vericem çok güzel sen başlamışsın ben de bakalım adet gelirse başlıyorum sıkı bi programa
işte bahane bana daelmol benim durunum senden daha vahim ama sende de biraz varmis. adeti neden bekliyorsun ki?
işte bahane bana daelmol benim durunum senden daha vahim ama sende de biraz varmis. adeti neden bekliyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?