Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen belirtisiz bile enfeksiyon olabilir.illa vardır demiyorum ama bir tahlil yaptır zaten sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun bir de bununla uğraşma

Sağlık Ocağında bile verebilirsin
verebilirsin

Hsg sonrası doğal yolla gebe kalan çok bir ay hsg den sonra doğal denemiş olursunuz üzülme belki aşılamaya gerek kalmaz

Reactions: iiz
benı de kokruttu kızlar bugun bayılmıs kızın biri ben bayıldım acıya dayanamadım dedi ... yuh dedım ya bayılacak kadar olsa zaten uyuturlar .. ben o kadar korkak değilim ya
Çok canım yandı diyenler de var cnm.ama genel itibari ile hastalar Ağrı duymuyor o Yüzden şimdiden kendini Kötüye şartlama

sen hangi şehirdesin canm gel bi istanbuku gör devlet hastanelerini yani bi kişi çıplak beklerken diğeri soyunmaya başlıo

spermde sıkıntı yok ama gene de doktor bakacak test istedi bu hafta verecegiz.iğneyi ne zaman verıyor ? adetın kacıncı günü ?
Ben puregon menogon gonal 300 gonal 450 hepsini kullandım canım. bana şu şekilde uyguladı adetin 3. gününden klomen ile başlattı ikisi birlikte kullandım takip etti ovitrelle verdi şu saatte ilişki olsun dedi

Bazen belirtisiz bile enfeksiyon olabilir.illa vardır demiyorum ama bir tahlil yaptır zaten sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun bir de bununla uğraşma
Vardır belki canım bugün olmazsa yarın giderim sağlık ocağına

@sumbulkokusu canım ben muayeneden bile korkan bir insanım anlatamam ne kadar korkak olduğumu ağrı acı esigim de çok çok düşüktür ben anestezi almadan film çektirdim adet agrisi gibi bi ağrı oldu benim rahim ağzım çok dar o yüzden bu tip işlemler de zorlanıyorum benim o bayılma olayı tüp transferinde oldu artık canım çekildi gibi oldu tam başım bi yana düştü doktor işlemi durdurdu anestezi uzmanı geldi uyuttular öyle devam edildi

kiyamam yaaa seni cok iyi anliyorum... ayni durumdan dolayi işi bıraktım bende gerci bizim okul bi de aşırı yoğun calisiyordu bi de tedavi süreci başlayınca aşılama da filan 2-3 günde bir kontrole çağırıyor catlatma ignesi verene kadar.

malesef olmuyor cnm yumurtaları uyarmak icin gec kalmis olursun. durrr yav sabirsizlanma. belki rahim filmi çekildiğin ay kendiliginden oluverir

bende artik şu ara en ufak işlemi bile kaldiramicak gibi hissediyorum psikolojik olarak yiprandim sanirim uzun bi zaman gecip herseyi unutmam lazim tekrar o islemleri yaptirmak icin

bende artik şu ara en ufak işlemi bile kaldiramicak gibi hissediyorum psikolojik olarak yiprandim sanirim uzun bi zaman gecip herseyi unutmam lazim tekrar o islemleri yaptirmak icin
bende aynı durumdayım ya...psikolojik olarak çok yıprandığımı düşünüyorum..yorgunum bu hayattan ya...

Evet ya öle oluyor izin almaktan utanır oldum benim yüzümden bir muhasebeci daha aldı patron

cnm ben sırf tedavi için işi bırakıyorum hem işe geç kaldım stresi hemde hormon tedavi stresi aynı gtmiyo ne yazıkki ya candan yada canandan vazgeçicez
haklısın cnm borcumuzda var biraz böle izinlerle devam edeyim olmazsa rapor falan alarak kendimi çıkartabilirsem çıkartayım :)

galiba ikimiz bu ay aynı şamalardan geçecegiz :) hadi bakalım. sende de başlası rahım fılmı korkusu galiba

ben ateş ölçmeyede başlıyorum yarın ıtıbarı ile
cnm adet ne zaman gelecek senin?herhalde ki yeni bitti ateş ölçmeye başlıyosun.benim ayın 11 i gibi adet gelecek o zaman rahim filmi çektiricem inş.o ay başka tedavi yok.diğer ayda iğneli aşılama diye düşünüyorum.yarın doktorla konuşucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…