Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora geldim filme baktı normal herşey dedi tahlillere baktı hersey normal dedi hamile kaldın mı 1 gün geçti hemen geliyorsun dedi progestan başlamalı mıyım pozitif görünce dedim yok gerek yok dedi muayene bile etmedi beni nefret ediyorum bu şehirden herzaman büyük yerde herseyin en iyisi ilgisiz doktorlar hamile kalınca yine bunların elinde kalacak olmak şimdiden içime sıkıntı veriyor

cnm ben sırf tedavi için işi bırakıyorum hem işe geç kaldım stresi hemde hormon tedavi stresi aynı gtmiyo ne yazıkki ya candan yada canandan vazgeçicez
yazik nedir bu kadinlarin kaderi anne olmak ya da çalışan kadin olmak arasinda secim yapmaya zorlaniyoruz resmen

Kızlar ben acile gidiyorum
Aşırı derece bulanti halsizlik var birde uyku hali sürekli uyuyorum ya
En son kanama ile hemoglobin mi düştü ne oldu anlamadım

@Cok da Seyapmamak Lazim bu gece bi rüya gördüm aklıma senle estrofem geldi bi kuzenim var eşide kendide kara kaş kara göz bide 3 yaşında çocukları var bida çocuk istemio şuan rüyamda ikizleri olmuş hiç haberim yok bebekleri görüyorum direkt biri kız biri erkek kız böyle gamzeli sarışın yeşil gözlü bnm eşim sarışın yeşil gözlü gamzeli bi uyandım aklıma hemen sen geldin

Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder aynı rakamlar gibi ya bi tedirgin oldum bide belim ağrıyor yine
Hayır canm gayet iyi stress yapma sakın belin ağrımasıda normal canm tedirgin olmanı anlıyorum ama kötü düşünme herşey çok güzel ilerlicek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…