- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
o zaman o kovana kadar sen kendini tedavine ver boşverEvet ya öle oluyor izin almaktan utanır oldumbenim yüzümden bir muhasebeci daha aldı patron
yazik nedir bu kadinlarin kadericnm ben sırf tedavi için işi bırakıyorum hem işe geç kaldım stresi hemde hormon tedavi stresi aynı gtmiyo ne yazıkki ya candan yada canandan vazgeçicez
aslinda yapilan işlemler filan kolay cnm sakin gözün korkmasin ben sadece artik yoruldum yiprandimkıyamam sanaaaaa
Çok güzel canm gözün aydınKızlar iki gündür annemler bende çok fazla giremedim ama sabah testi tekrarladım 69.70 çok şükür artış güzel devamı gelsin inşallah
Anladım cnm, inş başarırım.aslinda yapilan işlemler filan kolay cnm sakin gözün korkmasin ben sadece artik yoruldum yiprandim
Sağol canım inşallah sağlıkla devam eder aynı rakamlar gibi ya bi tedirgin oldum bide belim ağrıyor yineÇok güzel canm gözün aydın
Aferin bebişe böyle güzelce sağlıcakla büyümeye devam etsinKızlar iki gündür annemler bende çok fazla giremedim ama sabah testi tekrarladım 69.70 çok şükür artış güzel devamı gelsin inşallah
Inşallah canım valla böyle düşük değerler stresmis gerçekten sabredenlere hayranım bana bir hafta geçmez şimdiAferin bebişe böyle güzelce sağlıcakla büyümeye devam etsin
hadi gözün aydın inşallah sağlıkla devam eder katlanır değerlerin cnmKızlar iki gündür annemler bende çok fazla giremedim ama sabah testi tekrarladım 69.70 çok şükür artış güzel devamı gelsin inşallah
SAYI 100.106hiç okuyamadım kaç milyon toplam
elmol olumsuz düşünme hep olumlu olcaz. kat kat artcak insallah deger.
X xDerinMavix iyiyiz canim sen nasilsin bebis nasil?
Hayirdir canim onemli bisey yoktur umarim. hersey yolunda mi? guzel anne guzel bebisimizi uzme (kizimizi yazicaktim) son anda farkettimMutsuzum canim ya. Bunalim kapimda
Hayır canm gayet iyi stress yapma sakın belin ağrımasıda normal canm tedirgin olmanı anlıyorum ama kötü düşünme herşey çok güzel ilerlicek merak etmeSağol canım inşallah sağlıkla devam eder aynı rakamlar gibi ya bi tedirgin oldum bide belim ağrıyor yine
100 MİLYON ÇOK İYİMİŞ CNMSAYI 100.106
MORFOLOJİ
NORMAL:%4
BAŞ: %95
BOYUN: %1
BÖYLE BİŞEYLER YAZIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?