Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya sürekli evdeyim sürekli yalnızım. Görüştüğüm kimse yok.
Bunaldım çok
Komşuların, arkadaşın, aileden kimse yokmu canim yakinda? bebis icin kitaplar oku canim, film izle, ona yazilar yaz. tadini cikarmaya calis. yada kurs falan ilgilinin oldugu bisey varsa o tarz bisey olabilir

KIZLARRRR SİZE BİR SORUM VAR??
11. GÜN 14 MM OLAN YIMIRTA 13.GÜN KAÇ MM OLUR?
PAZARTESİ GÜNÜ YİNE İZİN ALMAMAK İÇİN SORUYORUM

Komşuların, arkadaşın, aileden kimse yokmu canim yakinda? bebis icin kitaplar oku canim, film izle, ona yazilar yaz. tadini cikarmaya calis. yada kurs falan ilgilinin oldugu bisey varsa o tarz bisey olabilir
Komşularımın hepsi yaşça benden çok büyük yaşlı insanlar.
Karşı apartman zaten erkek öğrenci dolu. Kafama göre kimse yok yani.
Ailem Almanya'da, eşimin ailesi bize 28 saatlik mesafede.
O dediklerin de şu sıralar hiç ilgimi çekmiyor.
Hamile kalmadan önce hamileliği bebekle alakalı kitaplar okuyarak geçiririm diyordum ama 10 dk okuduktan sonra gözlerim kısılmaya yazılar bulanıklaşmaya başlıyor. Gözlük kullanıyorum zaten ama bu aralar fena.

KIZLARRRR SİZE BİR SORUM VAR??
11. GÜN 14 MM OLAN YIMIRTA 13.GÜN KAÇ MM OLUR?
PAZARTESİ GÜNÜ YİNE İZİN ALMAMAK İÇİN SORUYORUM
Tahminen en az 16 Olmalı günde ortalama 1cm büyüdüğünü düşünürsek.daha daha hızlı büyüyen yumurtalar da var kişiden kişiye aydan aya değişebilir

Gebelik kursları falan varsa takıl.dizilerde falan görüyoruz

Onlar gerçek hayatta var mı ki :)
Varsa da Çanakkale'de yoktur kesin bunu bir araştırıcam merak ettim.
Geçen gün birinin mesajında okumuştum başka topikte ama hiç hatırlamıyorum kim? Zaten tanımadığım birisi idi.gebelik kursuna gidiyormuş sizlere de öneririm çok şey öğrendim çok iyi geldi yazıyordu.bence de araştır

Ara renk seç sarı yeşil beyaz kırmızı sinemaya gitme cnm cd al evinde izle

Genel olarak film izlemem canım sinemada da evde de. Hiç sarmıyor beni nedense.

Tamam canım araştırıcam kesin.

Himm kötü olmuş canim ya.

Hayır olsun inşallah canım...
Ben çözemedim estrofemden mi tembellikten mi ama öyle çok rüya görüyorum ki. izin de bitiyor bu hafta ama bu izni hiç sevmedim ya çok tembel tembel oturdum evde hep. yemek bile yapmadım hiç pazartesi iş başlayınca bir çeki düzen vereyim kendime artık

Canım ya sürekli evdeyim sürekli yalnızım. Görüştüğüm kimse yok.
Bunaldım çok

Bende sıkıldım bu seferki izinden , 2 hafta çok oldu ve verimsiz saçma sapan geçti. aralıkta bir sınava gircem ona çalışırım diyordum kitabın kapağını açmadım daha. ne yemek ne temizlik... eşim de sabah 8 de çıkıyor akşam 5te gelip yemek yiyip 6 da çıkıyor tekrar 10 gibi geliyor. spor mülakatı var diye antreman yapıyor. eve gelince de uyuklamaya başlıyor. ben evdeyim izinliyim diye de bişeye yardım etmiyor , ben de o izinli iken hiç bişey yapmadığı için tek başıma yapmıyorum.

Tembel tembel oturuyorum. zaten çok yakın arkadaşım yok burda ama iş oyalıyormuş, kıymetini anladım bu izinde

Gerçi bu kadar aşırı tembellik yapmasa idim seviyordum evde olmayı ama ben evi sahiplenince eşim bu sefer tamamen bırakıyor. evde bişey kalmadı kaç gündür alışverişe gidemedik yine kendi planları yüzünden. arabayı da işe gitmek için alıyor tek de gidemiyorum. dolap bomboş kaldı, öğrenci evine döndük yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…