Cd21-22 de falan opk silikti diye Hatırlıyorum test daha sonra koyulaştı ama o da tam Eşit koyuluk değildi sanırım.cd 25 gibime geliyor bana.umarım ateş yeniden yükselişe geçerVeson bu sabah atesi olcerken icim gecmis biraz ötunce kendime geldim. 36.5 çıktı ateş. sonra hemen tekrar ölçtüm 36.7 cikti. ben yine de ilk atesi yazdim. ates büyük ihtimalle düşüşe geçti. tablodan tüm akinti ve opk bilgileri kaldurdim. cd 22ye kaydi yine cizgi. son hali bu. sence boylemi kalmali.yoksa cd 25e opk girince o zamana kayiyor cizgi. oylemi kalmali
İnşallah gerek kalmaz :) Dr a danışmadan kullanma cnmSorma canim ya.. onumuzdeki ayda mi cycle progynova alsam
yanlızlığını aratacak- özleyecek -evini şenlendirecek bir evladın olacak inş..arkadaş dost emin ol bugün var yarın Yok..
benim çok bilmiş doktorun para kazansın dye bana direk 2 aşılama yaptı tutmadı tabi bende bilmiyom bu olayları ozaman sonra ben çatlatma iğnesi deneyelim dedim 40 nazla iğne denedi ve o ay hamile kaldım hemde ikizdi ama düşük oldu kürtaj sonrası yapışıklık olabilir diye devletteki doktr tekrar rahim filmi önerdi ve hormonları yenileyelim dedi adet gelinc onları yenilicem bakalım artık inş adet olmamda hamileyimdirevet canım eylülde yine aynı şekilde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik olmuştu çok uzun sürmedi umarım bu tamamına erer sağlıkla, hayırlı olsun tedavin inşallah sanırım devlette tüp raporu için iki defa iğneli aşılama olmuş olmak gerekiyor onları hallettiysen karar senin diğer şekilde hamile kalabiliyosan biraz daha dene istersen ben aşama aşama gitmek istedim 6 kereye kadar klomen hakkım vardı olmazsa aşılama denerim iki kere olmazsa tüp düşünmeye başlarım diye düşündüm hsg çekilmedim eşim de tahlil vermedi sadece klomen denedik ikinciye hamile kaldım çok şükür her aşama ayrı stres çünkü
Kaç günde bir oluyorsun son iki. Ay'ı saymazsan genelde ?Veson beni. Bugün 8. günüm sulu akıntı var ovulasyon testine ne zaman başlasam?
Ilişkilerde korunuyor musunuz?Ben bu ay yum. Akıntısında bişey keşfettim başta daha yapışkan uzayan ve katı oluyor yum. Catlayacagi gün biraz daha sıvı ve daha az yapışkan oluyo benim nerdeyse 6 7 gündür yum. Akıntısı var ama 2 gündür yine uzayan daha sıvıydı bugün ateş yükseldi
Sözde korunuyor eşim adama prezervatif aldıramadım bişey olmaz diyo olursa bebek olur diyo :) bende o yüzden tabloya giriyorum bişey olursa günlerini bileyim diye. Gidip ben alacam bu gidişle yeni evliykende aynı yapardı çok cekinirdi ben alırdımIlişkilerde korunuyor musunuz?
Adet mi? 28-32 gün arası canım en geç 16. Gün yumurtlama oluyorduKaç günde bir oluyorsun son iki. Ay'ı saymazsan genelde ?
Ay hadi belki süpriz olur :))Sözde korunuyor eşim adama prezervatif aldıramadım bişey olmaz diyo olursa bebek olur diyo :) bende o yüzden tabloya giriyorum bişey olursa günlerini bileyim diye. Gidip ben alacam bu gidişle yeni evliykende aynı yapardı çok cekinirdi ben alırdım
2 güne başla cnm öyle iseAdet mi? 28-32 gün arası canım en geç 16. Gün yumurtlama oluyordu
Tamam canim sagolasin2 güne başla cnm öyle ise
çatlama sorunu olup olmadığını nerden anlıo sormadı ki bişeyzafrina89 tatlım çatlama sorunu olmayanlarda ve yumurtası 18 mm geçenlere genelde doktor vermiyor çatlatma iğnesi...bana da vermiyor doktor...çünkü eğer verirse bu iğne hem çatlamaya yardımcı hemde yumoşu daha büyüttüğü için kişi için tehlike arz edebiliyormuş...mesela kiste çevirebilir...doktor öyle demişti bana...
Evet cnm çok takılma boşver şimdi herşey temiz rayına oturdu bugün istersen bir ilişki olsun cd10 da da test yapar ona göre hareket edersinTamam canim sagolasin
Ateşim düşük gidiyor zaten ne gıcık bişey ya bekle yumurta olsun olan çatlasın iyyyk
O incir beni mahvetti herkese tavsiye etmiştim şimdi yapmayın diyorum. kesin ondan oldu bu başıma gelenler belki de geçen ay hamile kalacaktım bu aralar öğrenecektim amann neyse kafayı çok yormadan yaşamak lazım
Allah Allah yine mi leke gelmeye başladı.dr ilaç verdi değil mi?ŞİMDİ normalde 3 gün sonra benim adet günümdü adet ağrılarım var yine kahverengi lekeler geliyor yine mi adet olcam bilmem sanki öyle gibi geliyor şu an
kasık ağrılarım son sürat devam ediyo geçen ay fda böyle olmuştu iğneyi vurduk çatlattık bitti daha ne diye ağrıo anlamadm daha dpo 5 geçer mi bi hafta
bu ayda olmazsa ümitler yine dibe vurcak bak yine depresif ruh hali beni eline geçirdi pöffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?